Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Survagiki, kada pries siandien dar darei testa ir buvo neigiamas? :) ir kiek laiko planavot? :4u: ar pirmas vaikas? Viskas idomu, nes nera taves pirmam psl :D

Atsakyti

Pirmas vaikas, planavom nuo liepos mėn. kažkodėl nemaniau, kad taip greit viskas bus. O rodė neigiama net 3 dienoms vėluojant mmm. Uf įdomus jausmas ir džiaugiuosi ir neramu, nes būstą įsigijom ir reiks įsirenginėt, tai tikiuosi, kad viskam lėšų užteks ir viskas bus gerai :)

Atsakyti

Va va kai nesitiki greit, gaunas gan greit :D ir kai supuola, naujas darbas, veikla, bustas, se tau :D zinoma, kad viskas bus gerai :4u:

Atsakyti

Jeeeeej, Survagiki, sveikinu, kaip faina! O gal testai nejautrus, kad neryskiai rodo :) Bet jo, greiciausiai viskas veliau buvo. Bet tai aisku buvo kazkaip, kad bus :D

Atsakyti

O rodė neigiama net 3 dienoms vėluojant mmm. Uf įdomus jausmas ir džiaugiuosi ir neramu, nes būstą įsigijom ir reiks įsirenginėt, tai tikiuosi, kad viskam lėšų užteks ir viskas bus gerai :)

Užteks viskam, jeigu ką, patys galėsit be kažko apseiti iš pradžių ir leliukui nupirkti ko reikia :) Va, mes kraustomės į namą ir būsim beveik be baldų, miegosim ant čiužinio, net neturėsim kur rūbų pasikabinti, nes tik dabar užsisakėm spintas drabužinei, tai kol pagamins...  :D

Kadangi vėliau O įvyko, tai per echo gali neatitikti burbuliuko dydis pagal mm, tai neišsigask  :4u:

Atsakyti

Survagiki, didžiausi sveikinimai!

O tu anksčiau savo O pagaudavai? Kokiom dienom būdavo?

MV, kol nepamiršau, jeigu nori persirašyti į susiplanavusias, parašyk man į až - kurdama naują temą mėnesio gale pakeisiu ;)

Šiaip gali ir nieko nedaryt, nes nėra manęs ir planuojančiose, seniai išsitryniau :)

Atsakyti

Labos, 

Mes su dukryte sergam, slogos abiem, gerai kad be temperaturu. Jai tokia tirsta, kariaujam kad ispustu nors kuek, nieko lasint neleidzia, dar plius kosulys :oh:  Man dar toks keistas jausmas lyg galvoj kas uztu, o kai einu lyg koordinacija pabegus. Apie myliukus net galvot nenoriu, o reiktu  :blush-anim-cl:
Atsakyti

O aš tokia sutrikus jaučiuosi. Vaikučio norėjom ir planavom, galvojau pastosiu bus tokia laimė, bet vietoj to sulaukiau nerimo... Jaučiuosi ir kalta ir nevykus, kad tokios nuotaikos užplūdo... Reiks kažkaip susiimti ir motyvuoti save :)

Atsakyti

Survagiki, visai normalios tavo mintys. Gal dar truputi sokas ;) kai jau tikrai suvoksi ir gine patvirtins tada tikrasis dziaugsmas ateis ;)

Atsakyti

Survagiki, viskas normalu, sako - labai daug ir ivairiu minciu ir baimiu ateina :) Viskas bus gerai :)

Vakar mano vyras kaip paorganizavo... Uzklausiau, ka nori valgyt - ilindo i ggole ir tada dejo i kojas pro duris. As tokia o_O grizta su vynu, produktais. Sakau - kas vyksta - pamatysi, sako. Pasirodo sugalvojo, kad reik Spaghetti Bolognese padaryt pabandyt nuo nulio. Rezultatas buvo superinis :D Smagiausia dalis - i padaza vynas eina. Viena is kaciu prisirove uzragaut.... Ir apsinese :D Visa vakara vartalojosi, lindo buciuotis ir ant sofos su idiotiska sypsena veide metesi :D Tokia - issisiepia, dantu nesimato, tik iltys, ir zvilgsnis patenkintas. Juokiames, sakom, Mitsu alkoholike nepilnamete :D

Atsakyti

Survagiki, manau jausciaus lygiai taip pat.. stiprybes tau!!

Guzikai, kaip kate priejo prie vyno??  :huh2:​ 

Atsakyti

Ne prie vyno, prie padazo su vynu :D teoriskai viskas isgaruot turejo, bet pagal jos elgesi mastom, kad kazkiek vistik lieka :D Musu kates jeigu ko nori, tai sugeba prilist. Susimoko, buna. Viena nukreipia demesi, tada kita puola juodos arbatos arba kavos lakt :rolleyes: 

A man ikvepimas parejo tapybai. Retas svecias pas mane Muza, bet jei jau uzeina, tai laikykis. Bet dazniau uzeina. Galvoju, gal irgi vaistai uzglusine buvo sita.

Atsakyti