Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Beje, Ryžiukė buvo atėjusi po vizito pasipasakoti?  :)

Buvo gegužinukuose. Viskas ok :)

Atsakyti

Del pirmo puslapiuko- bigbang jau pagimde :) ir ryziuke su morka jau susiplanavusios tik kazkuri viena norejo likti planiukese :)

Atsakyti

Del pirmo puslapiuko- bigbang jau pagimde :) ir ryziuke su morka jau susiplanavusios tik kazkuri viena norejo likti planiukese :)

BB istrinsiu kitu uzejimu, o visu kitu prasiau parasyti AZ. Sulaukiau tik perdavimo is Kisulitos, kelios merginos norejo issitrinti. Tai tegu man paraso AZ, kaip nori persirasyti, ir padarysiu tai kita karta. Atskiru sarasiuku nelaikau ir temoje negaudau, o sukurus tema pataisyti jau nebera galimybes.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 06 spalio 2017 - 20:12
Nu va, paplaukiojom, nepramuse, nusipirkom testu, nuejom apsipirkt, grizom namo, galvojau gal testa padaryt - ir yra :D Turiu kitam menesiui. Man su Vitexu ana menesi irgi O buvo nusikelus, o sitas labai padorus ciklas, 31 diena gaunas manrods. Pirmadieni reiks skambint i VK ir antradieni lekt krauja priduot.
Dar draugu susiradom nauju. Autobuso laukem kartu su irgi alternatyviai atrodanciu tevu su dviem vaikais mazgiukais, kazkaip uzkalbino - visa kelia bendravom, paprase FB pakviest, o po baseino visa pilna seimyna vel susitikom :D Gerai cia gavosi :D

Bandau rasytis, tikedamasi vel normalaus 31 dienu ciklo.

10.06 - Survagiki nelaukia mmm
10.07 - Beladona nelaukia mmm
10.10 - soweluu nesulauks mmm
10.11 - Fiesta10 nelaukia mmm
10.13 - deraramos nelaukia mm
10.13 - MV eina į pasimatymą
10.14 - Jefimija nelaukia mmm
10.21 - Ptolomėja nelaukia mmm
10.23 - Ispaikyta nelaukia mmm
10.27 - Kudlota nelaukia mmm
11.07 - Guzikas ziures, kaip bus
Atsakyti
Na jei rytoj BT nekris, tai pasidarysiu NT smile.gif Nors va dabar vakare pasimatavau pažastyje tai išvis rodo 35,7 unsure.gif Tai nežinau kas ryte bus
Atsakyti

Laba vakara damos :)

Sakau pasivaidensiu, bet jau ziuriu tik pora vardu pazistamu belike  :unsure: Bet greiciausiai reikia dziaugtis del to.. Daug pas mane gyvenime pasikeitimu paskutiniu metu buvo (viskas i gera!), dabar laukiu savo operacijos, deja, turbut tik bus kitamet kova...

UK gyvenancioms klausimelis - jei pasikeicia adresas kardinaliai (na ne i kita gatve tam paciam rajone) ar yra galimybe pakeitus adresa ligonineje gauti gydyma kaip suplanuota? Kaip zinia ir op, ir IVF eilej jau ciut ne 3m, tai jei israsytu vel viska praeit butu mazu maziausiai ziauru.. Klausinejau, skambinejau, tai visi - turetu but ok, bet 100proc nieks nepasako, o as labai labai nepasitikiu..

P.S. Mano skundo rezultatas buvo kad as pati kalta nes neatsimenu po narkozes ir viska jie gerai padare..

P.P.S. Geriu kontraceptikus jau koks 4men. Pagaliau jauciuos bent 30proc zmogus :D Daug daug geriau be menesiniu..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erborista: 06 spalio 2017 - 22:44
Mergaitės, turiu vaiduokliuką wub.gif wub.gif wub.gif Bet nežinau ar Benu mėlyni testukai nevaiduokliauja be reikalo, nes dar tik 10 DPO BT grafikėlis http://tevu-darzelis...037@170912603bb
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soweluu: 07 spalio 2017 - 09:42

Vaje koks groziiiiis soweluu! labai labai dziaugiuosi! manau jau galima tyliai sveikinti  :mirksiukas:  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(soweluu @ 2017 10 07, 09:39)
Mergaitės, turiu vaiduokliuką  wub.gif  wub.gif  wub.gif 

Sveikinimai, Soweluu!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tegul testai nemeluoja!
Atsakyti

Soweluu, kad čia jau ne vaiduoklis 😂 tylūs sveikinimai! Ryškėk 😍

Atsakyti

Mergaitės, turiu vaiduokliuką wub.gifwub.gifwub.gifBet nežinau ar Benu mėlyni testukai nevaiduokliauja be reikalo, nes dar tik 10 DPO BT grafikėlis

Na na, vaiduokliuką  :D  Koks ryškuolis  :4u:  :D  Sveikinimai  :4u:  :nestuke 

Oho, 10 dpo jau toks ryškus, anksti implantacija įvyko :D 

Atsakyti

Mano mmm dar irgi nė ženklo, jei šiandien  neprasidės rytoj reiks NT darytis :)

Atsakyti