Beje, Ryžiukė buvo atėjusi po vizito pasipasakoti?
Buvo gegužinukuose. Viskas ok
Del pirmo puslapiuko- bigbang jau pagimde ir ryziuke su morka jau susiplanavusios tik kazkuri viena norejo likti planiukese
BB istrinsiu kitu uzejimu, o visu kitu prasiau parasyti AZ. Sulaukiau tik perdavimo is Kisulitos, kelios merginos norejo issitrinti. Tai tegu man paraso AZ, kaip nori persirasyti, ir padarysiu tai kita karta. Atskiru sarasiuku nelaikau ir temoje negaudau, o sukurus tema pataisyti jau nebera galimybes.
Laba vakara damos
Sakau pasivaidensiu, bet jau ziuriu tik pora vardu pazistamu belike Bet greiciausiai reikia dziaugtis del to.. Daug pas mane gyvenime pasikeitimu paskutiniu metu buvo (viskas i gera!), dabar laukiu savo operacijos, deja, turbut tik bus kitamet kova...
UK gyvenancioms klausimelis - jei pasikeicia adresas kardinaliai (na ne i kita gatve tam paciam rajone) ar yra galimybe pakeitus adresa ligonineje gauti gydyma kaip suplanuota? Kaip zinia ir op, ir IVF eilej jau ciut ne 3m, tai jei israsytu vel viska praeit butu mazu maziausiai ziauru.. Klausinejau, skambinejau, tai visi - turetu but ok, bet 100proc nieks nepasako, o as labai labai nepasitikiu..
P.S. Mano skundo rezultatas buvo kad as pati kalta nes neatsimenu po narkozes ir viska jie gerai padare..
P.P.S. Geriu kontraceptikus jau koks 4men. Pagaliau jauciuos bent 30proc zmogus Daug daug geriau be menesiniu..