Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Sveikutės :)

Šiandien matėm savo mažulį, paaugo dvigubai! Toks storuliukas ir mum mojavo, mes labai laimingi 😍 

Sveikinimai!!! :wub: Aukit, lengvo laukimo!!

Truputį gaila, kad tik vienas :D

Atsakyti

Nu guzikai, vis jie tau kiša pagalius į ratus, o nebijai, kad ta užuomina pakiš koją? Dabar žino, kad greitu laiku gali išeit į dekretą ir nepaimt tavęs? Gal eik tu į tą kitą vietą kol siūlo ir kažkaip siderintimėt?

Atsakyti

Tai jiem reik pirma zinot, ar toj kitoj vietoj menedzeriai sutinka. Jeigu bus normalus - pasidomes kas kaip, jeigu patys interpretuos ir prades sh malt - tegu eina geron vieton, skusiu velniop del diskriminacijos. O visiskai kita pamaina as eit negaliu vistiek niekaip, tada jau isvis planavimus ir viska galima atsaukt, nes vyro isvis nematysiu ir kartu pas gydytojsu nuvaryt bus visai neimanoma.

Nzn, galutinai su**so nuotaika. Kam kazkas uzeina, kad prisireikia man prota paknisti, kam pinigu reik pasiskolitn, nors pas pacius nekazka, kam siaip va, pasirode gera diena suest nervus. Vadinasi svenciu. Labai viliojanciai atrodo tekilos butelis bare.

Atsakyti

Naujokei labas :4u:  Linkiu greitai pagauti trečią ir neužsibūti :4u:

Guzike, aš pvz manau, kad jie apie planavimus net nepagalvojo. O pagalvojo, kadangi turėjai sveikatos problemų, vis dar kartais lankaisi pas gydytojus, esi po priežiūra, o tavo vyras tave lydi. Taip ir pasakyčiau, jeigu kada kils kalba. Ir apskritai, gali pasakyti, kad nori work/life balance ir su vyru matytis nors kartais :D visiškai priimtinas atsakymas.

Gaila dėl pagalių kišimo, bet aš tavo vietoj iš principo zyzčiau tol, kol jie atgal priimtų :D nu vat ant zapadlo :D

O aš plaukiu klaikiai :blink: šiaip gal ir gerai, gal arbatėlės veikia, nes mano mmm visiškai juokingos, kas irgi nėra labai gerai. 

Atsakyti

Dėl multivitaminų vyrams kalbėjot - maniškis geria multivitaminus subalansuotus vyrams (mėlyna kapsulė, tai vis pažvengiu, iš kur man žinot, gal čia kita mėlyna piliulė :D ), ir kriaušių sultis, nes prisiskaitė, kad jos gerina spermos kokybę :D

Atsakyti

MV, kol nepamiršau, jeigu nori persirašyti į susiplanavusias, parašyk man į až - kurdama naują temą mėnesio gale pakeisiu ;)

Atsakyti

Jo, pas mane be viso ko ir labai stiprus principo reikalas dabar. Sake nuo pradziu - galesiu grizt. Ir vis ta kartojo, dar perklausiau tiesiai sviesiai - ar galiu, ar jus darysit viska, kad nepriimt. Sako jeigu praeinu viska - ima. Tai tegul ir ima.

Pakalbejom su saviskiu, sakom ziuresim ka sakys pirmadieni. Jeigu dienos sutampa ir vakarine pamaina - imu, kas imanoma. Nebegalim sau leist, kad as nedirbciau, o ir psichiskai mane veikia jautimasis padaru be naudos. Svarbu, kad dienos sutaptu, o jeigu pamaina ne 4-12, o 2-10 irgi tiktu, nieks nemirs nuo to. Vistiek jeigu pasiseks - anksciau ar veliau dekretines, o tada mes jau abudu keisim pamainas i rytines, tik kad persikryziuotu keliom valandom - as nenoriu but is tu seimu, kur visiskai skirtingom pamainom tevai dirba, kad vaikas net nemato, kaip zmones normaliai seimoj bendraut turi.

Atsakyti

As irgi manau kad perdetas galvojimas ir nusistatymas trukdo pastoti. Man taip pat, atrodo per daug apie tai galvoju, laukiu. Ligu prisimastau kartais, nors jauni esam.  :)

Mano patirtis rodo, kad netrukdo tas galvojimas pastoti  :D  Aš kiekvieną ciklą apie tai galvojau, sekiau ot, bt, laukiu tai O, tai tų dienų, kai jau galima nt darytis  :)  O dar ir įmonė, kurioje dirbau, nusprendė bankrutuoti tai prisidėjo darbo ir streso  :D  O ir šiaip, kai nepastojau taip ilgai, buvau įsitikinusi, kad kažkas negerai su manimi ir dėl to nepastoju ir jau planavau eiti pas gydytojus, kai liksiu bedarbė, bet va, pavyko pastoti  :)

Atsakyti

Nors aš jau imu manyti, kad nepastoju dėl streso- labai jaudinuos, kad nepastosiu, juolab, kad ir sena esu, bet taip norėtusi....Tiesiog su vyru vėlai susitikom, kai tuokėmes man buvo 34 , jam 43. Kunigai žavėjosi, nes tai pirma santuoka mūsų abiejų. Atrodė viskas bus nuostabu. Bet, kad jau pusė metų nesusilaukiam vaikų. Na, mes jau seni.....

Įmetu vienos laidos nuorodą, kurioje pasakoja apie nėštumą vyresniame amžiuje: https://www.youtube....ItW636oM&t=176s

Laidoje viskas rodoma su humoru, bet apie tai, apie ką pasakojama, yra paremta tyrimais :)

Tai čia sako, kad jeigu moteris neturėjo ginekologinių problemų, tai po 35 m. galimybės pastoti beveik nesumažėja, čia tik toks požiūris nusistovėjęs.

Atsakyti

šiaip gal ir gerai, gal arbatėlės veikia, nes mano mmm visiškai juokingos, kas irgi nėra labai gerai. 

Mano mm irgi buvo juokingos, kai jas dar turėjau, gal čia ir buvo viena iš priežaščių, kodėl negalėjau ilgai pastoti :hmm:

O šiaip dabar tiktų ir tos juokingos mm, kad tik pasirodytų jau... 40 diena po operacijos, tai tikėjausi, kad jau tuoj tepliojimas išaugs į mm, o vakar ėmė ir dingo tepliojimas, ir mm nė ženklo :blink:

Atsakyti

Sveikos smile.gif

Seniai berašiau, pirmame puslapyje vis dar esu, tai sakau ateisiu pasilabinsiu smile.gif. Skaitau jus nuolat, smagu, už susiplanavusias ir liūdna už praradusias. Mes jau pradėjome gydytis savo nevaisingumą, nuėjome į naprotechnologijas. Buvome jau pirmame vizite Lenkijoje, gerai ir rimtai viskas ten pasirodė, tikiuosi, kad jos mums padės. Apskritai optimizmą vaikų klausimu jau darosi sunkoka išlaikyti, kai per tiek laiko nieko neįvyko, kasdienis lietus taip pat nepadeda biggrin.gif

Laba :D Seniai matyta :) Ką Lenkijoje sakė, kokie tolimesni planai? :)

Mano optimizmas tai irgi prigestintas ir kažkur pažeme ritinėjasi, tai irgi lietų kaltinu :D

Atsakyti

Jo, pas mane be viso ko ir labai stiprus principo reikalas dabar. Sake nuo pradziu - galesiu grizt. Ir vis ta kartojo, dar perklausiau tiesiai sviesiai - ar galiu, ar jus darysit viska, kad nepriimt. Sako jeigu praeinu viska - ima. Tai tegul ir ima.

Pakalbejom su saviskiu, sakom ziuresim ka sakys pirmadieni. Jeigu dienos sutampa ir vakarine pamaina - imu, kas imanoma. Nebegalim sau leist, kad as nedirbciau, o ir psichiskai mane veikia jautimasis padaru be naudos. Svarbu, kad dienos sutaptu, o jeigu pamaina ne 4-12, o 2-10 irgi tiktu, nieks nemirs nuo to. Vistiek jeigu pasiseks - anksciau ar veliau dekretines, o tada mes jau abudu keisim pamainas i rytines, tik kad persikryziuotu keliom valandom - as nenoriu but is tu seimu, kur visiskai skirtingom pamainom tevai dirba, kad vaikas net nemato, kaip zmones normaliai seimoj bendraut turi.

Mes su vyru dirbam skirtingose pamainose. Matomes tik sestadieni ir sekmadieni. Bet taip pasirinkom butent del mergaites.  Vyras is dienines perejo i naktine tam kad nereiktu mergaites vest pas jokias aukles . As jau geriau padirbsiu skirtingose pamainose negu vesiu svetimam zmogui priziureti. Kai kitais metais prades eiti i mokyklele, tada pereis i dienine. O dabar bent jau mums yra geriausias butent skirtingu pamainu darbas.

Atsakyti