a cia man venai SM taip streikuoja???? per tlfn zinutes tik po viena cituoti leidzia, viskas stringa. smailu det negaliu. per kompa kiek geriau, bet irgi kazkaip letai dirba.
Labas rytas,
Norėčiau prisijungti prie Jūsų. Man 40 metų, planuojam trečią vaiką. Planuojam nuo rugpjūčio mėnesio. Vakar sulaukiu vėl labai nelaukiamų mmm. Tikiuosi, kad nesulauksiu mmm 11.09.
Labai patiko Beladonos rytinis pasisakymas! Nes ir man lenda visokių minčių į galvą. Labai džiugu, kad yra taip pozityviai mąstančių ir palaikančių.
Norėjau dar paklausti, kokius vitaminus geria jūsų MB?
laba ryta
ar ilgai teko laukti pirmu dvieju vaikuciu?
MB dabar geria tirpias multivitaminu tabletes
Naujokei, labas, linkiu ilgai cia neuzsibut
MB sugere pakuote pregnacare conception vyrams ir sake nebegers daugiau, nes jis ir taip jaunas grazuolis arklys pas mane
Seniai berašiau, pirmame puslapyje vis dar esu, tai sakau ateisiu pasilabinsiu . Skaitau jus nuolat, smagu, už susiplanavusias ir liūdna už praradusias. Mes jau pradėjome gydytis savo nevaisingumą, nuėjome į naprotechnologijas. Buvome jau pirmame vizite Lenkijoje, gerai ir rimtai viskas ten pasirodė, tikiuosi, kad jos mums padės. Apskritai optimizmą vaikų klausimu jau darosi sunkoka išlaikyti, kai per tiek laiko nieko neįvyko, kasdienis lietus taip pat nepadeda
Labas naujokei
Man labai patinka Beladonos pasisakymai, saunuole!! Ir vyras kietas
Mmm trecia diena, iki ov dar toli, bet as jau irgi jauciuosi nais papulius atleido, hormonai pasikeite, vel islindo noras sokt, sportuot, trumpa suknia vaiksciot reik nepaleist iki kito debesio..
Malvinija, viskas jums bus gerai ;)
Sveikos merginos. Pas mane vis dar jokių mmm. Bet visą šią savaitę jaučiuosi lyg prieš jas, pilvo apačioj patampo, pamaudžia. Krūtinė jautri, bet jau mažiau nei buvo prieš savaitę. Šiandien užsipirksiu NT dar prasitestuosiu, nes jau taip neramu... Nesinorėtu jokių ligų turėt
Sveikutės
Šiandien matėm savo mažulį, paaugo dvigubai! Toks storuliukas ir mum mojavo, mes labai laimingi 😍
Bus vienas, bet ir gerai MB palengvėjo
Ptolomejai tai seniai reik registruotis pas gydytoją, jei nori tikrai vaikelio, bet būna žmonėms ir ne taip noris, tai aišku tada belieka čia pasiguosti
Sveikutės
Šiandien matėm savo mažulį, paaugo dvigubai! Toks storuliukas ir mum mojavo, mes labai laimingi 😍
Bus vienas, bet ir gerai MB palengvėjo
Ptolomejai tai seniai reik registruotis pas gydytoją, jei nori tikrai vaikelio, bet būna žmonėms ir ne taip noris, tai aišku tada belieka čia pasiguosti
MV - kaip super tikiu, kad labai laimingi esat
Prasom pabarstyti virusiuku
Pabarstysiu po 12 sav. Bijau aš dar
Sveikutės
kaip faaaina...
MV, nu kaip faina
CB, as tai dar toli iki O, man tiesiog kraujadieniai pasibaige ir viskas, laikykit mane O dar 11 suejo 7 metai, kaip vienas kito nenuplojom, tai isvis
Paskambino is darbo, sako - gavom dokumentus, bet neliko vietu ten, kur nori, gali kitom dienom imt. Sakau - nu sorry, mum reik shifta suderint. Ziures, ar kitas skyrius tam paciam shiftui imtu, arba ar greitu laiku gal vietu kur reik atsirastu. Zodziu, dirbt panasu, kad leidzia, bet mazdaug - "o kam tau savo vyra isvis matyt reikia?". Pasakiau, kad mum daug mediku vizitu nusimato, kru abu turim dalyvaut. Manau uzuomina suprato. Tai laukiu pirmadienio, sake pasidomes kas kaip ir duos zinot. Sukniso man savaitgali zodziu.