Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Kaip atsilaikyt nuo nt... Kazkaip neabejoju jog esu :nestuke  bet dar anksti daryt nt nemanau kad ka parodys.. Nuu tas laukimas  :unsure:​ 

man rodos as kas antra cikla neabejoju esanti nescia :lol:  uztat uzsipirkau pigiuku NT kad galeciau ramia sazine sysioti :lol:

Atsakyti

As jau atsikandau tu pigenu. Kurie jautrus turbut gaudo naturalu hcg, o kurie nejautrus - siaip random vaiduoklius visokius. Issvis atsibodo tas siusinimo reikalas. Savim neatsistebiu, kad ana cikla taip nieko ir neciurskiau :D Isaugau turbut... :D

Uztai kaip tvarkingai rujot pradedu... Nors i salta vonia kaip vista sesk :D

Atsakyti

Nesimiega man šiąnakt, taip norėtusi , kad 21 d. jau nebūtų mėnesinių...

Atsakyti

Nors aš jau imu manyti, kad nepastoju dėl streso- labai jaudinuos, kad nepastosiu, juolab, kad ir sena esu, bet taip norėtusi....Tiesiog su vyru vėlai susitikom, kai tuokėmes man buvo 34 , jam 43. Kunigai žavėjosi, nes tai pirma santuoka mūsų abiejų. Atrodė viskas bus nuostabu. Bet, kad jau pusė metų nesusilaukiam vaikų. Na, mes jau seni.....

Jei negalėsim sulaukti gyvensim taip- vienas dėl kito. Manau tai irgi gražu. Bet taip norėtusi, kad dar būtų ir pilna šeima- svajonė mūsų :) 

Atsakyti

Nu kokie dar seni... Zmones kartais net 50+ susilaukia. Jeigu kas - gi pas gydytojus tiesiu taikymu. Vyrai isvis vaisingi visa gyvenima.

Atsakyti

As irgi manau kad perdetas galvojimas ir nusistatymas trukdo pastoti. Man taip pat, atrodo per daug apie tai galvoju, laukiu. Ligu prisimastau kartais, nors jauni esam.

Ptolomeja, niekas taves neitikins, kad ne seni jus :)

Atsakyti

Ptolomeja, jau ir as pabarsiu! Kadangi esu senesne galiu sau tai leist. Man 39 uz poros menesiu, o ar as sena? Aisku kad ne! Jei istisai galvosit kad jus oi oi kokie seni tai tas leliukas ir neateis! Ko jam eit pas senukus? Tokie seni dar mirsit greit, neuzaugint  nespesit jo, tai ka jam veikt pas jus? Mano pazystama 40 metu pirma planuoja ir jaucias kaip 25! O tas puse metu nepastoju... as 21 metu budama puse metu zirni gaudziau, taip kad .... cia tik nuo taves ir tavo nusiteikimo viskas priklauso. Pirmyn pas gydytojus, tirkites, iui meginkit, nu daryk ka nors del to zirniaus, o ne istisai dejuok oi mes per seni! 

Ui dejau as cia, o dabar varau i darba! 

Atsakyti

Ptolomėja, kiek tau iš tikrųjų metų? Nes rašai kaip dešimtmetė. 

Pramušė šiandien, važiuoju žemyn. 

10.06 - Survagiki nelaukia mmm

10.10 - soweluu nesulauks mmm, nes mato vaiduokliuka    :wub: 
10.13 - MV eina į pasimatymą
10.21 - Ptolomėja nelaukia mmm
10.23 - Ispaikyta nelaukia mmm
10.27 - Kudlota nelaukia mmm

11.03 - Fiesta10 nesulauks mmm

11.03 - Beladona nelauks mmm
11.07 - Guzikas ziures, kaip bus

​11.07 - Jefimija nelaukia mmm

11.10 - deraramos nesulauks mmm

Atsakyti

MV, gero tau pasimatymo šiandien!  :wub:​ 

Atsakyti

Oh Jefimija, imk balioncika uz tas nelabasias  :4u: 

MV, laukiam naujienu, gal vistik du zirniukai pas tave gyvena  :wub:  :wub: 

Pas mane mmm jau i pabaiga, ir kai pagalvoji nu kokia itaka mum hormonai turi, jauciuos ir grazi, ir sexy, nu vos ne diva  :D  bkt is iprocio matuoju, antradieni varau pas gine, bus kaip tik pries ov  :yahoo:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Norėčiau prisijungti prie Jūsų. Man 40 metų, planuojam trečią vaiką. Planuojam  nuo rugpjūčio mėnesio. Vakar sulaukiu vėl labai nelaukiamų mmm. Tikiuosi, kad nesulauksiu mmm 11.09.

Labai patiko Beladonos rytinis pasisakymas! :D  Nes ir man lenda visokių minčių į galvą. Labai džiugu, kad yra taip pozityviai mąstančių ir palaikančių.

:4u:

Norėjau dar paklausti, kokius vitaminus geria jūsų MB?

Atsakyti

Laba ryta! 

nu kaip gerai sedet namie kai uz lango dargana  :rolleyes:  tik va gaila, kad ryt darban teks eit...  

sedziu apsikuitus ir tyyyngiu tvarkytis... eisiu geriau rankinuka pasisiuti  :D  bardakas niekur nedings... o MB ryt iseigine...  :B 

As jau atsikandau tu pigenu. Kurie jautrus turbut gaudo naturalu hcg, o kurie nejautrus - siaip random vaiduoklius visokius. Issvis atsibodo tas siusinimo reikalas. Savim neatsistebiu, kad ana cikla taip nieko ir neciurskiau :D Isaugau turbut... :D

Uztai kaip tvarkingai rujot pradedu... Nors i salta vonia kaip vista sesk :D

nu mano pigiukai vaiduokliu nemete pastaruosius enesius, tai tikiu kad geri. Man irgi buvo praejes noras ant ju sysint, bet kazkaip vel surizo :D ypac po atostogu kai tikejau, kad atsipalaidavimas ir aplinkos pakeitimas pades, bet... tai negi mesi dabar tuos 50vnt??? reik sunaudot :lol:

o man atvirsksciai, kaip tik arteja O, taip man nesinori :oh:  vakar isvis papuliai uzjautrejo, nors dar tik 12CD  :blink: o siaip tai jie jautrus buna antroj ciklo pusej... tikiuosi, kad nepareis zarazos anksciau laiko, nes pas giniu reik po geros savaites  :unsure: 

sedziu ir mastau, kad ZIV tyrimus skiria tik pries pat IVF, taip?  :hmm:  

Nors aš jau imu manyti, kad nepastoju dėl streso- labai jaudinuos, kad nepastosiu, juolab, kad ir sena esu, bet taip norėtusi....Tiesiog su vyru vėlai susitikom, kai tuokėmes man buvo 34 , jam 43. Kunigai žavėjosi, nes tai pirma santuoka mūsų abiejų. Atrodė viskas bus nuostabu. Bet, kad jau pusė metų nesusilaukiam vaikų. Na, mes jau seni.....

Jei negalėsim sulaukti gyvensim taip- vienas dėl kito. Manau tai irgi gražu. Bet taip norėtusi, kad dar būtų ir pilna šeima- svajonė mūsų :)

niu niu niu taip kalbeti!!! senukai mat, del to nesigauna... man ne 30m nera, jau 2,5metu nesigauna, antro IVF laukiu. tai as jau gal irgi prie senjoru?  :huh2: 

p.s. mano dedei pirmas sunus gime jam bunant 50m. zmona kiek jaunesne...

Atsakyti