Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Jefimija, patvirtinta endo. Man isoperavo kiauside ir gydytojas sake ne tai kad 3 ar 4 bet jau nenusakomo laipsnio. Jis ten sutvarke kiek imanoma ir rekomendavo pastojima. Endo nevesi kol kiausides ilsisi. Dar yra kazkokie vaistai, po kuriu grieztai nerekomendavo pastoti pusmeti, nes tada garantuoti apsigimimai.

deraramos, laikau kstukus kad tik siaip tepliotu

Atsakyti

Et deja, vaiduokliukas isplauke :( mmm pramuse visu grazumu, testa pasidariau vis tiek, baltas baltas. Neaisku, kas ten buvo, bet tikrai nesilaukiu. Dar vienas menesiukas tik dviese :)

Atsakyti

Et deja, vaiduokliukas isplauke :( mmm pramuse visu grazumu, testa pasidariau vis tiek, baltas baltas. Neaisku, kas ten buvo, bet tikrai nesilaukiu. Dar vienas menesiukas tik dviese :)

Nu ka uz tas nelemtas mmm :4u: 

Atsakyti

labas rytas, 

et deraramos gaila, jau rasiau citatoj kad matau vaiduokli nereikia nei vartyt.. tai arba testas brokuotas arba linija dziuvimo.. 

nes jei kibo ir traukias ir per mazai laiko jauciu. na gal sekantis pavyks  :4u: 

as nesu per mano visus tuos metus testu darymo turejus vaiduokli tai nezinau kaip jausciaus pamacius, o daugiau nieko  :huh2:  :huh2:  :unsure:  :( :( 

erborista, buvau pasiilgus jau taves, nors ir pati mazai bunu, bet kazkaip pagalvoju apie tave. 

jau pasakymas, kad neprisimeni po operacijos, sokas sokas ne kitaip!! kaip toks atsakymas! :blink:  :blink: 

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 10 11, 07:36)
<p>Et deja, vaiduokliukas isplauke verysad.gif mmm pramuse visu grazumu, testa pasidariau vis tiek, baltas baltas. Neaisku, kas ten buvo, bet tikrai nesilaukiu. Dar vienas menesiukas tik dviese smile.gif</p>

Gaila, bet tai tik dar vienas mėnesiukas 4u.gif Sulauksit savo kūdikėlio wub.gif
Atsakyti

:console:

Atsakyti

Deraramos, gaila dėl vaiduokliuko :4u:

Aš nesuprantu irgi nieko. Kuo tolyn, tuo mano liuteinė fazė trumpyn. Šiandien 11 dpo, pradėjo teplioti :hmm:.

Atsakyti

10.06 - Survagiki nelaukia mmm

10.10 - soweluu nesulauks mmm, nes mato vaiduokliuka   :wub: 
10.13 - MV eina į pasimatymą
10.14 - Jefimija nelaukia mmm
10.21 - Ptolomėja nelaukia mmm
10.23 - Ispaikyta nelaukia mmm
10.27 - Kudlota nelaukia mmm

11.03 - Fiesta10 nesulauks mmm

11.03 - Beladona nelauks mmm
11.07 - Guzikas ziures, kaip bus

11.10 - deraramos nesulauks mmm

visai nuotaikos nera :( greit laikas bega, reikia gyventi sia diena, o ne laukimu. Tiesa, kad vaikai dazniausiai ateina, kai visai nesitiki. Tiesiog nieko nesinori imtis, kazko naujo pradet, toks sastingis. Reik susiimt kazkaip.

Atsakyti

Čia gal dareisi Amiretek testuką, kur būna pakuotėje du testukai?  :hmm:

Atsakyti

Pirma kur su vaiduokliuku dariausi pregna.. kazkoks is euro vaistines. Antrasis tas ameritek. Bet bet kokiu atveju nera nestumo, nes normalios gan gausios mmm su svieziu krauju, spazmais, neimanoma, kad butu nestumas..

Tie ameritek nepatikimi? Skaiciau kad butent jie vaiduoklius meto. O tas pregna.. nepasirode, kad butu itartinas.

Atsakyti

Pregna irgi mėgsta pavaiduokliauti, to paties gamintojo jie, jei neklystu :)

Atsakyti

Dabar jau zinosiu, kad nera ko isvis tuos testus daryt :) net nz kokie turetu but pozymiai, kad butu verta. Smalsumas :D bet jei tepliot pradeda tai kaip ir viskas.

Atsakyti