Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Pries pirma nestuma turejau didziule endometrioze, po abrazijos itariu kad ji vel grizo, nes mmm prasideda ir baigiasi rudom isskyrom. Jei salavijas endo padeda, tai kas tada ja mazina?

Atsakyti

Kiek laiko trunka tepliojimas pries ir po mmm, Kudlota?

Man irgi itaria endometrioze, bet jos patvirtinti be chirurgines intervencijos nera kaip. Mmmm su tepliojimais gali trukti ir 10-11 dienu. Dabar teplioja 4ta, tikiuos, kad nepramus :D

Atsakyti

Kudlota, o tau endo patvirtinta, darė laparoskopiją?

Endo nėra išgydoma, tik apgydoma ir pristabdoma. Reikia vengti visko, kas turi estrogenų (pvz sojos produktai). Na, idealiame pasaulyje, reiktų nustoti būti moterimi, nes kol moteris turi estrogenų, tol endometriozė gyvens. Dėl to yra labai svarbu situacijos nebloginti. Ir dar išbarsiu už tokį neatsakingą vaistažolių vartojimą nepasitikrinus, ar jos nekenkia endometriozei.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 10 spalio 2017 - 18:15

Man buvo itarta endometrioze su tais tepliojimais, tepliojo pries mm 5 dienas, po mm 1 diena, geriau kt 3 men, paskui nusprendem kad jau norim planuoti antra vaika, nuejau pas savo gine kuri  priziurejo mano pirma nestuma, papasakojau visus savo simptomus, sako nu nepanasu i endom., padare kraujo tyrima kiausidziu ten kaz kas (nepamenu) pagal ji nustate kad endom. tikriausiai nera. ir sake jau pradet planuoti. tai va ir planuojam...  :4u: Dabar kol kas po kt beveik neteplioja.

Atsakyti

Man buvo itarta endometrioze su tais tepliojimais, tepliojo pries mm 5 dienas, po mm 1 diena, geriau kt 3 men, paskui nusprendem kad jau norim planuoti antra vaika, nuejau pas savo gine kuri  priziurejo mano pirma nestuma, papasakojau visus savo simptomus, sako nu nepanasu i endom., padare kraujo tyrima kiausidziu ten kaz kas (nepamenu) pagal ji nustate kad endom. tikriausiai nera. ir sake jau pradet planuoti. tai va ir planuojam...  :4u: Dabar kol kas po kt beveik neteplioja.

Iš kraujo tyrimo endo nėra nustatoma, nes jokie kraujo rodikliai nėra pakitę. Gal ne endo tyrė, o policistines?

Atsakyti

Butent apie endo kalbam. Ji sake jei rodiklis bus iki 100 tai cia  ne endo. Gaila kad neturiu to tyrmo. Jos nuomone tokia. Be to po kt man daug geriau. 

Atsakyti

Butent apie endo kalbam. Ji sake jei rodiklis bus iki 100 tai cia  ne endo. Gaila kad neturiu to tyrmo. Jos nuomone tokia. Be to po kt man daug geriau. 

Būtų labai įdomu sužinoti, kas per testas :hmm: išskyrus vieną kiaušidžių vėžio žymenį, kuris gali būti pakilęs, jeigu yra endo, nėra jokio kraujo testo. O vėžinis žymuo yra pakilęs maždaug 30% endo atvejų.

Atsakyti

Tai tikriausiaj man si tyrima ir dare...  :hmm: as kai eisiu oas gyne  patikslinsiu  :) 

Atsakyti

Tai tikriausiaj man si tyrima ir dare...  :hmm: as kai eisiu oas gyne  patikslinsiu  :)

Aha, ir pranešk paskui, tikrai įdomu. Ir paklausk, kaip ji gali garantuoti, kad tu nesi iš tų likusių 70% moterų, sergančių endo, kurios to žymens neturi :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jefimija: 10 spalio 2017 - 20:43

Kisulita, ka hormonai sako? Nes man buvo siti pirmi zenklai, kad kazkas ne taip. Gal issiderino biski? 

Tai manau, kad tikrai išsiderine hormonai ir turbūt visas organizmas ten viduje aliarmus kelia, nes pastarieji trys mėnesiai tai sunkūs buvo, daug pokyčių, reikia laiko atsistatyti  :)  Tikiuosi, kad viskas normaliai grįš į savas vėžias  :)

Atsakyti

Man po P irgi priaugo ir nebenukrito niekaip :( o dabar po IVF ir su visokiais nusivalgymais, tai baisu žiūrėti į veidrodį :D

Et, tikiuosi, kad man nukris tas svoris  :unsure:  Nes nebeturėsiu ką apsirengti :( 

Atsakyti

Vaiduokliuko viltys blesta, pradejo gausiau tepliot ir stipriau pilva maust.. jauciu kaip bando pramusinet :( jei nakti neprapliupsiu, pakartosiu testa ryte..

Atsakyti