Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2017M. 170 TEMA (2012-2017M.)

Matau ir as  :rolleyes: gal tikrai ne dziovimo linija, reikia rytoj kartoti  :) 

Atsakyti

Aš irgi matau šešėliuką. Labai linkiu, kad ryškėtų ir virstų tikra ryškia juostele  :)​ 

Atsakyti

Deraramos, as puikiai matau :)

Atsakyti

Labas, mano buvo pats pirmasis toks pat NT  :4u:  kai mačiau tik aš, MB nieko nematė...ant rytojaus jau matė. Linkiu ryškėt :wub: 

Atsakyti
deraramos wub.gif matosi gi tas vaiduokliukas smile.gif pakartok vakare su kitu NT 4u.gif
Atsakyti
Matau ir as. Ekrano vartyt nereikia. biggrin.gif Linkiu rysketi.
4u.gif
Atsakyti

Aciu, merginos, suspurdejo sirdele.. :) o gal tikrai.. Reikes kartoti ryt ir viltis, kad mmm vis delto nepramus ir cia neisivaizduoju ko nera.. :)

Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2017 10 10, 10:48)
<p>Aciu, merginos, suspurdejo sirdele.. smile.gif o gal tikrai.. Reikes kartoti ryt ir viltis, kad mmm vis delto nepramus ir cia neisivaizduoju ko nera.. smile.gif</p>

O požymiai kokie?
Nes daug kur informacija pateikiama, kad pirmieji nėštumo požymiai kaip prieš mmm
Gal pas tave implantacija vėliau buvo, tai ir tetukas dar tik vos vos rodo smile.gif
Atsakyti

Pozymiai tokie tik kad vos teplioja, maudzia pilva, grynai kaip pries mmm. Ir temp vakar vakare jau buvo nukritus 36.2, bet kaip ir nereiketu tokiu pamatavimu vertinti. Ryte nematavau.. Na ir tas seseliukas isryskejo tik po keliu valandu, tai kazkaip nedrasina :D

Atsakyti

O aš nieko nebesuprantu... mmm vis dar nėra, krūtinė jautri, pilvo apačią raižo. NT dariau pirmadienį anksti ryte nieko nerodė. Dar niekad neturėjau tokio ilgo ciklo..kokia 35 diena šiandien...

Atsakyti

Deraramos, matau ir aš, bet jeigu sakai, kad čia po kelių valandų :blink: tai nereiktų dar džiaugtis. Linkiu, kad rytoj ryte išryškėtų iškart :4u:

Survagiki, užknisa tie ilgi ciklai ir ta kankynė :4u:

Atsakyti

Mano NT baltas, bet dar tik 10 dpo. Bet požymių tai nėra jokių, čia turbūt ir bus tas tikrasis požymis :D. Žodžiu, net nėra dėl ko pasimarianinti.

Atsakyti