Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Forgete @ 2017 10 12, 11:14)
bet jus lyg 2016 buvot ?

As buvau siemet liepa,viskas ten tikrai gerai smile.gif. Grysiu ten dar tikrai,bet dabar dar norisi pamatyt ir kitus viesbucius smile.gif
Atsakyti
Sveikos, jau sukasi galva nuo viešbučių gausos biggrin.gif siūlo agentė Lonicera Resort&Spa, Sensido Turan Princes, Eftalia Ocean, GLAMOUR RESORT&SPA5*, CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD5*... ar nors vienas vertas dėmesio? Ar geriau sumokėti 200€ brangiau ir rinktis Utopia? Čia butų gegužės pražioje...
Atsakyti

Aciu jums uz pagalba apsisprendziant  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2017 10 15, 17:29)
Mes irgi po ilgų diskusijų išsirinkom liepos 12-19d. įsigyjom Delphin Deluxe( gazipašos oro uostas). TURKIJOJ BŪSIM JAU 12 KARTĄ

Galima paklaust kiek zmoniu vaziuos,koks kambario tipas ir kaina? smile.gif
Mane domina ir sis viesbutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2017 10 20, 18:55)
Sveikos, jau sukasi galva nuo viešbučių gausos biggrin.gif siūlo agentė Lonicera Resort&Spa, Sensido Turan Princes, Eftalia Ocean, GLAMOUR RESORT&SPA5*, CLUB HOTEL TURAN PRINCE WORLD5*... ar nors vienas vertas dėmesio? Ar geriau sumokėti 200€ brangiau ir rinktis Utopia? Čia butų gegužės pražioje...

Utopia ,kiek žinau toli ,jei skrisit į Antalijos orouostą ,ilgai važiuosit . Plius ant kalno ir aplink arti nebus kokio miestuko ,viešbuty jei planuojat tik būt ,tai gal nieko tokio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 20, 20:08)
Utopia ,kiek žinau toli ,jei skrisit į Antalijos orouostą ,ilgai važiuosit . Plius ant kalno ir aplink arti nebus kokio miestuko ,viešbuty jei planuojat tik būt ,tai gal nieko tokio  mirksiukas.gif

mes i Utopia vaziuosime smile.gif seip 17km nuo Alanijos centro, taciau vaziuoja autobusai uz 1eu. Kiek esu skaicius atsiliepimu - tai ispudingi vaizdai, akva parkas, geras maistas. man tai visai ne beda bus iki miesto nuvaziuoti, plius per viena turka (pazistama) keliones imsime, jau ne viena karta emem, tai manau liudna nebus. tik man minusas, kad papludimys nera didelis verysad.gif
Bet vel gi, ziurint kam ko reikia smile.gif
Tik siemte tikrai keliones yra isbrangusios, mes jau senokai paketo neimem, visa laika patys planuojames ir tikrai susitaupo. Taciau siemet kazkaip neiseina susiplanuot net viesbuciai ohoho kokia brangus, norejome i Maljorka tai nieko gero.. o per musu agenturas tai isvis nerealios kainos. blink.gif
Atsakyti
Kainu dar iki galo nepateike kiti operatoriai tikrai nera ko stresuot dar beje lenku itaka gi yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2017 10 20, 22:21)
Kainu dar iki galo nepateike kiti operatoriai tikrai nera ko stresuot dar beje lenku itaka gi yra 4u.gif

Beabejo yra...bet aš ,asmeniškai,geriau keliais šimtais daugiau sumokėsiu,nei vos ne pusę paros kelionėje į vieną pusę ir į kitą pusę. Juolab,su vaikais. Nevilioja visiškai toks"malonumas"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvačiukas: 20 spalio 2017 - 22:09
QUOTE(skaiblue @ 2017 10 20, 14:56)
<p>Mane domina Rixos Premium Tekirova, gal buvusios pasakys kaip ten su vakarinem programos, ar geros ir kaip su maistu/gerimais?</p>

Yra vaikų programa ir suaugusių. Vaikų visokie šou su klounais, gyvunais ir t.t. Šaunuios programos, patiko visiems 4u.gif Suaugusių su lazeriais ir pasirodymais samdytų artistų. Bėda buvo viena: po vaikų šou jei iškart eini į suaugusių, nėra kur atsisėsti. Vienas turi išeiti anksčiau, užimti stalą.
Su maistu ir gėrimais viskas gerai, atitinka avo lygį.
Atsakyti
Kas apie Limak limra ka nors galite pasakyt?

As dabar galvoju kad man pradeda patikti nedideli vesbuciau kur nedidelis zmonii srautas..kas tokiose buvote? Ypac Kemero.regione? Aciu
Atsakyti

Man po Limak limros kirishe patiko Crystal Aura kemere. Mazesnis jaukesnis kambarius jei imsit junior tipi (Su dideliu balkonu ir dvigule love:))- tai uztikrinu busit patenkinti. Pernai limre man programs buvo tikrai berysio. O cia tai trumpesnes neistestos bet profesionalesnes buvo program is.

Atsakyti
QUOTE(skaiblue @ 2017 10 20, 13:56)
<p>Mane domina Rixos Premium Tekirova, gal buvusios pasakys kaip ten su vakarinem programos, ar geros ir kaip su maistu/gerimais?</p>

Labai geros,maistas puikus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pukepuke @ 2017 10 19, 22:23)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  4u.gif
Gloom, o jus kada šiemet?

Gegužės 29 4u.gif
Atsakyti