Mane domina Rixos Premium Tekirova, gal buvusios pasakys kaip ten su vakarinem programos, ar geros ir kaip su maistu/gerimais?
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 10 20, 12:33)
Atsiliepimu ieskokite tophotels.ru (rusu kalba), tripadvisor.com (anglu, rusu, vokieciu, lenku ir t.t.)
As ji ziurejau, tai ekonimines 5*, nelabai gerai vertinamas viesbutis. As geriau jau imciau Spahir 4*, jeigu skrisite su vaikais, kaina man atrodo panasi.
As ji ziurejau, tai ekonimines 5*, nelabai gerai vertinamas viesbutis. As geriau jau imciau Spahir 4*, jeigu skrisite su vaikais, kaina man atrodo panasi.
Nea, aš rašiau, kad mes būsim suaugę asmenys
QUOTE(jurda @ 2017 10 20, 13:24)
Beach Club Doganay atsiliepimas tik vienas
o kas gali dar neveikt?
Mums aktualu, kad būtų pramogų viešbučio teritorijoj
o kas gali dar neveikt?
Mums aktualu, kad būtų pramogų viešbučio teritorijoj
Eftalia Aqua pažiūrėkit ,jei ieškot nebrangaus ,tai super veiklos jame ,vaikams rojus 😊 suaugusiems irgi visko pakanka 😊
QUOTE(jurda @ 2017 10 20, 14:07)
Nea, aš rašiau, kad mes būsim suaugę asmenys
Viesbutis uz kelio, jei neklystu. Man bent jau, tai didelis minusas.
Sveiki, pirma karta skrisciau i Turkija su vaikais, maziausiam nebus 2 metu keliones metu.. zodziu galvoju apie Gural Beleke, dar lb vilioja Delfinas prie Botaniko.. nzn ka daryt istikruju, o jau reik apsisprest, nes keliones brangsta padekit, prasau!!!
Beje, kelione planuojama nuo geguzes 7-11 dienos, 7 naktim
Dar klausimėlis, o gegužės mėnesį jau yra prie viešbučių vakarinės programos?
QUOTE(jurda @ 2017 10 20, 14:34)
Dar klausimėlis, o gegužės mėnesį jau yra prie viešbučių vakarinės programos?
priklauso nuo viesbucio, siaip jei jus dviese, pagalvokite ko norite, ar gero papludimio, ar kad daug baseinu butu o gal lb aktualu yra maistas ir gerimai
jusu issirinktas viesbutis lb ekoniminis, tos 5* kazin ar tikrai atitiks tikrove, atsiliepimu visokiu yra
QUOTE(Laimė @ 2017 10 09, 17:09)
Mes ne į Gural važiuojam. Į Delfin Delux. Ir agentė mūsų nuolatinė jau kokius 12 metų per ją važiuojam.
Gal galima agentes kontaktus i az?
QUOTE(alyte82 @ 2017 10 20, 14:33)
<p>Sveiki, pirma karta skrisciau i Turkija su vaikais, maziausiam nebus 2 metu keliones metu.. zodziu galvoju apie Gural Beleke, dar lb vilioja Delfinas prie Botaniko.. nzn ka daryt istikruju, o jau reik apsisprest, nes keliones brangsta padekit, prasau!!! </p>
<p>Beje, kelione planuojama nuo geguzes 7-11 dienos, 7 naktim</p>
Abu du yra geri viesbuciai
QUOTE(alyte82 @ 2017 10 20, 15:33)
<p>Sveiki, pirma karta skrisciau i Turkija su vaikais, maziausiam nebus 2 metu keliones metu.. zodziu galvoju apie Gural Beleke, dar lb vilioja Delfinas prie Botaniko.. nzn ka daryt istikruju, o jau reik apsisprest, nes keliones brangsta padekit, prasau!!! </p>
Jei kaina panasi tai i Gurali vaziuokite , draugai buvo su mazais vaikais atsiliepimai labai geri , maistas , pramogos , kambariai , teritorija
O Belek ar Tekirova buvo draugai?
QUOTE(alyte82 @ 2017 10 20, 16:54)
<p>O Belek ar Tekirova buvo draugai? </p>
Beleke