Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Gal kas neseniai keliavote savarankiškai iš Dalamano į Fetiją, Oludenizą? Nieko nesutaupysiu, atvirkščiai, gal net 100 Eur brangiau sumokėsiu nei paketą pirkdama, bet norėjau pati jaukų nedidelį viešbutį išsirinkti ir per savaitę net 2 skirtingus išbandyti smile.gif

As. Jau kelintus metus ta darom. Ir kita meta irgi kartosim. atskirai bilietai, masinos nuoma ir viesbuciai. VIename negyvename. Apsistojame Goceke, Oludenize, karta buvome Kabak slenyje apsigyvene, Kase, Adrasane. Kitamet kartosim tikrai Kasa, nes vaikui pazadejau, kad gales su vezliais plaukioti ir Adrasana, nes labai norisi grizti dar karta. Jei rinksimes naktini atskridima, tai vienai nakciai imam Goceke viesbutuka ir isskrisdami esame gyvene Sarigerme. Sarigerme ememe del to, kad skrydis ankstyvas ir norejom ilgiau pamiegoti, kad per 10 min iki oro uosto nusigauti. 

Tik nesuprantu, kodel jus planuojate 100 eur isleisti? 500 liru privatus transferas mums nuo Dalamano iki Antalijos buvo, o cia juk visai pasoneje ta Fetija

Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 19, 11:01)
Papasakokit apie Royal Dragon 4u.gif

Jau pasakojau. Šiaip man patiko. Buvome birzelio viduryje. Sis viesbutis ir to pacio tinklo viesbutis Royal Taj Mahal naudojasi tuo paciu akvaparku ir lunaparku. Jie dirba tam tikrom valandomis. Akvaparkas pries pietus gal 2-3 valandas ir tada po pietu gal irgi panasiai. Lunaparkas vakare nuo turbut 19 val. Maistas sakyciau geras, tikrai ir zuvies buvo, ir grilino pastoviai mesa. Kazkam reikalingu susiu nemaciau. Gerimus pilste, kokteilius dare. Maistas 24 h per para. Antra karta prasyti nieko nereikedavo. Musu kompanija visad prie to pacio stalo sededavom, tai tas padavejas jau zinodavo ko norim:) Teritorija kompaktiska, tikrai nera didele, bet viskas taip fainai sudeliota. Niekur eiliu nebuvo - nei prie maisto, nei prie gultu. Ledai budavo prie baseino gal kelias valandas ir per vakariene. Pietu neidavom, nes teritorijoje buvo daug maisto tasku, tai kas pizza atsinesdavo, kas kokiu blyneliu. Vaikai patys pliaze nueidavo uzsisakyti koki mesaini. Pliazo taske diena budavo visokiu makaronu, vaisiu, darzoviu. Dar pliaze kioskelis su gerimais, vandeniu. Imi vandens mazus buteliukus ir nesiesi i pliaza. 4 ale carte restoranai, bet mes nebuvom, tai negaliu pakomentuoti. Kambarius kasdien tvarke, normaliai, mini bara kasdien papildydavo. Prie juros irgi viskas tvarkingai. Krantas labai geras, ilgai negilu, kaip tik vaikams. Daugiausia vokieciu viesbutyje. Vaikai nejo i mini kluba ir diskotekas, bet vykdavo viskas. Vakare kasdien renginys. Buvo ir labai geru, bet buvo ir siaip sau tokiu - sakyciau kas antra diena geras renginys. Isejus is viesbucio yra keletas ale ju prekybos centru. Siaip kazkur pasivaikscioti ten nera. Na palei jura ta promenada dar. Netoliese tie piratu laivai isplaukdavo. Siaip i pacia Side pavaziuoti reiktu.
Grizciau i ta pati viesbuti. Siemet galvojau apie nauja to tinklo viesbuti Royal Seginus, bet pabijojau, kad dar gali buti nesustyguota viskas. Plius tuose naujuose viesbuciuose paprastai labai zalumos truksta, tai man toks nejaukumo jausmas.
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2017 10 19, 14:37)
Grizciau i ta pati viesbuti. Siemet galvojau apie nauja to tinklo viesbuti Royal Seginus, bet pabijojau, kad dar gali buti nesustyguota viskas. Plius tuose naujuose viesbuciuose paprastai labai zalumos truksta, tai man toks nejaukumo jausmas.

HASTALAVISTA,
kai galėsi, parašyk, ka pasakojo draugai apie šį viešbutį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 19, 14:02)

HASTALAVISTA,
kai galėsi, parašyk, ka pasakojo draugai apie šį viešbutį  4u.gif

Jei kas vaziuoja, tai ir man labai idomu kaip ten naujam viesbutyje. Pagal brezinukus ir foto, tai vaikams veiklos butu, plius prie pat oro uosto. Visa kita manau, kad gerai. Idomu koks krantas ties Antalija.
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2017 10 18, 17:08)
O gal kas papasakos kaip su maistu Saphir? Nu jei dar susiu buna... mirsiu is laimes  biggrin.gif

Maistas geras, įvairus. Sušių buvo, gal dvi dienas per savaitę. Bet tokie be įspūdžių. Užtai labao skanūs blynai, nors ir reikdavo palaukti, vištiena,žuvis. Ir baklava... apsiėdimas biggrin.gif Iš viso saldumynai Saphyre man buvo geriausi iš visų lankytų viešbučių
Atsakyti
Labas😊Gal yra atostogavusiu viesbutyje rubi platinum?Idomu kokie atsiliepimai😊
Atsakyti

Labas😊Gal yra atostogavusiu viesbutyje rubi platinum?Idomu kokie atsiliepimai😊

Permeciau akim pernykscia visa tema, radau tik Udriaus trumpa komentara, daugiau nieko :D

Ziuriu siais metais jis populiaresnis, bus daugiau galbut pabuvojusiu:)) 

Kiek skaitau tophotel ir tripadvisor atsiliepimus, dauguma giria tiek personala, tiek programas sezono metu, tiek maista:)

Atsakyti
.
Sveiki, kaip manote, nuo gegužės 1d. jau dirbs vandens parkai, baseinai?

Mes NIRVANA išsirinkom:
http://www.nirvanaho...om/en/index.php

Galvoju ar neatsibos 9 naktys......
Atsakyti
Liepacka ,ačiū labai už atsakymą 😊
Atsakyti
Sveikos, gal kas galit ką pasakyt apie šį viešbutį ,,Beach Club Doganay"? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2017 10 18, 17:15)
o gal kas buvote šįmet club hotel turan prince world?

Pernai buvom. Teritorija graži. Kažkada gal ir viskas buvo super.
Aš,už tokią kainą,negryžčiau.
Atsakyti
Merginos aš su klausimu 4u.gif

Šiandien po pietų rezervavom kelionę per agentę, rytoj turim nešti avansą, ar galiu atšaukti kelionę ir nenunešti avanso? unsure.gif ir tą kelionę į tą patį viešbutį rezervuoti per kitą agnetūrą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 19 spalio 2017 - 20:40