Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

jei gerai supratau, organizatorius yra tez tour? ar pirktas viesbutis turi isankstinio salygas? siaip 1karta galima keisti nemokamai pagal isankstines salygas, tad atsiverskite sutarti paskaitykite, ka raso pas jus? 4u.gif

Taip. Tez tour, ir viešbutis pirktas per išankstinio pirkimo sąlygas. Mums buvo minėję, kad galima vieną kartą keisti, tik tada aš teiravausi apie kelionės prailginimą.

O sutartyje parašyta, kad galima keisti ne mažiau kaip 21 dienai iki kelionės pradžios, tačiau taikomos keitimo dieną galiojančios kelionės kainos.... 

Va ir prasideda atostogų laukimas su papildomom priemokom...  :unsure:

Atsakyti

Taip. Tez tour, ir viešbutis pirktas per išankstinio pirkimo sąlygas. Mums buvo minėję, kad galima vieną kartą keisti, tik tada aš teiravausi apie kelionės prailginimą.

O sutartyje parašyta, kad galima keisti ne mažiau kaip 21 dienai iki kelionės pradžios, tačiau taikomos keitimo dieną galiojančios kelionės kainos.... 

Va ir prasideda atostogų laukimas su papildomom priemokom...  :unsure:

As kiek aiskinausi, tai keiciant asmeni keiciasi sutartis ir tada galioja to momento kainos... Kitka keisti paprasciau. Sake cia padare tam kad ant bile ko, nepridarytu uzsakymu. Anksciau taip darydavo agenturos :rolleyes:  , tai uzdejo saugiklius

Atsakyti
QUOTE(Kristina 25 @ 2017 10 18, 17:24)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rootha" data-cid="71847953" data-time="1508332198">
<div>
<p>jei gerai supratau, organizatorius yra tez tour? ar pirktas viesbutis turi isankstinio salygas? siaip 1karta galima keisti nemokamai pagal isankstines salygas, tad atsiverskite sutarti paskaitykite, ka raso pas jus? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Taip. Tez tour, ir viešbutis pirktas per išankstinio pirkimo sąlygas. Mums buvo minėję, kad galima vieną kartą keisti, tik tada aš teiravausi apie kelionės prailginimą.</p>
<p>O sutartyje parašyta, kad galima keisti ne mažiau kaip 21 dienai iki kelionės pradžios, tačiau taikomos keitimo dieną galiojančios kelionės kainos.... </p>
<p>Va ir prasideda atostogų laukimas su papildomom priemokom...  unsure.gif</p>

As pries kelis metus keiciau... Vietoje vyro vyko sesuo. Keiciau likus 22 dienom iki kelionės, kai jau inesiau visa suma... nieko nemokėjau. Organizatorius novaturas buvo...
Atsakyti

As apie Tezus rasiau  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2017 10 18, 12:56)
Turbūt mums didžiausias minusas buvo

mano merginom aktualu baseinai ir mini disco biggrin.gif dieną su vaikais neina, geriau su mumis po baseinus duotis, tai manau to nepasigesim ax.gif net įdomu pasidarė kaip bus su gultais, šiaip man vieno užtenka rankšluosčiams ir daiktams numest, nes tėtis su vyresnėle mėgsta dieninėj animacijoj dalyvaut (beje, kaip ten su animatoriais? aktyvūs dieną?), o mes su mažosiom po visus baseinus naršyt, ech laukiu noriu negaliu jau biggrin.gif dėl kambarių kažkaip ligi šiol visur sekės, nors kambariui aš nekeliu jokių reikalavimų irnesakyk.gif
Atsakyti

As kiek aiskinausi, tai keiciant asmeni keiciasi sutartis ir tada galioja to momento kainos... Kitka keisti paprasciau. Sake cia padare tam kad ant bile ko, nepridarytu uzsakymu. Anksciau taip darydavo agenturos :rolleyes:  , tai uzdejo saugiklius

Dėkui.

Matyt teks susitaikyti, kad reiks mokėti... 

Su Kidy Tour keliavome, tai ten galėjom keisti nemokamai iki 21 dienos išvykimo.

Atsakyti
Sveikos, laukiu komentaru apie si viesbutuka
Crystal Waterworld Resort & SPA
Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 10 18, 08:13)
<p><strong>savita1</strong> - smagu, kad parasete apie <strong>Gural</strong>👌</p>
<p>As irgi manau, kad birzelio men bus geriau nei gerai tame viesbutyje☺ Labai laukiu.</p>
<p>Puiku, kad zuvis kepama kiekviena diena. Ir yra mesa ant griliaus kepta👍 Juros gerybiu, manau, bus sezono metu.</p>
<p>Sakykit, ar buvo svieziai spaustu sulciu?</p>

Birzeli ten viskas bus idealiai smile.gif As greiciausiai tik rugseji ten keliausiu, vesiuosi ir tevus, kad padetu is vaikais, nes tam viesbuti tai isprotejo visiskai, nepailsejom o pavargom biggrin.gif Vakar vakare prisedusi buvau paziureti viesbuciu, niekas labai nesudomino, liksiu ties Guraliu vel. O sekanti karta pasitaupysiu ant Regnum butinai smile.gif

Taip, yra sulciu, aparatuose, gal aisku kiek skiestos, bet daugiau maziau naturalios (stovi restoranuose, baruose). Zuvi kepa visada vienos rusies ant griliaus, per pietus ir vakarienes metu. Tiesa, viena diena buvo krabai, ir viena diena maciau midijas. Daugiau juros gerybiu nebuvo. Susiu pasirinkimas didziausiais praktiskai kiekvienos vakarienes metu, tortu, pyrageliu, sausaineliu, makaronsu...bilekiek. Nuo 15 iki 18 valandos gal kasdien atsidaro desertu restoranelis, kur yra skaniuju movenpick ledu smile.gif
Atsakyti
Pasiulymus gavome seimoms i cia
https://www.novatura...d=traveldealslt

https://www.novatura...d=traveldealslt

Labiau zavi Gural, bet kaina seimai kandziojasi..ka mamos patars?
Atsakyti

Dėkui. Matyt teks susitaikyti, kad reiks mokėti...  Su Kidy Tour keliavome, tai ten galėjom keisti nemokamai iki 21 dienos išvykimo.

as pati nusipirkau ir nezinau ar neprireiks keisti... tai tuo paciu pasiaiskinau is anksto  :D  :4u:

Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2017 10 18, 16:56)
Susiu pasirinkimas didziausiais praktiskai kiekvienos vakarienes metu, tortu, pyrageliu, sausaineliu, makaronsu...bilekiek.

O gal kas papasakos kaip su maistu Saphir? Nu jei dar susiu buna... mirsiu is laimes biggrin.gif
Atsakyti
o gal kas buvote šįmet club hotel turan prince world?
Atsakyti