Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

ausryte.b, esu atostogavus šalia jo. Jūra tolokai, veža su traktoriuku. Šiaip vakare matydavos, kad vyksta renginiai neblogi, pati teritorija graži, tik neaišku kokio dydžio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasniuke: 18 spalio 2017 - 08:04
QUOTE(Forgete @ 2017 10 17, 21:18)
Kokia nuolaidą gavot perkant iš Novaturo kelionę?

Gavom 8% nuo Novaturo kainos internete. Pasirinkom Saphira 4*, pagal draugu rekomendacijas. Simet buvom Lonicera Resort 5*, tai tikiuosi, kad Saphir labiau patiks.
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2017 10 18, 09:05)
Gavom 8% nuo Novaturo kainos internete. Pasirinkom Saphira 4*, pagal draugu rekomendacijas. Simet buvom Lonicera Resort 5*, tai tikiuosi, kad Saphir labiau patiks.

blink.gif čia nuo tos kainos, kur Novaturas būna 3 % dar numetęs? Ar nuo tos pradinės?
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2017 10 18, 08:05)
Simet buvom Lonicera Resort 5*, tai tikiuosi, kad Saphir labiau patiks.

o kas nepatiko loniceroj?
Papildyta:
QUOTE(Indula @ 2017 10 18, 08:11)
blink.gif čia nuo tos kainos, kur Novaturas būna 3 % dar numetęs? Ar nuo tos pradinės?

manau nuo pradinės smile.gif
Atsakyti
Mums Saphir sis variantas 4 (2+2) su skrydziu per Gazipasa kainavo 1600, per Antalija 40 euru pigiau.
IS NOVATURO PSL.
2018 05 20-05 27 Trukmė: 7 n. Villa Standard Deluxe Room tipo kambarys Viskas įskaičiuota 515,00 EUR
Atsakyti
QUOTE(Indare @ 2017 10 18, 10:05)

Kokia agentura tiek dalija? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jau kaip ir buvau apsistojusi ties Long Beach Harmony, bet pasimaišė man Amara Dolce Vita Luxury smile.gif Labai jau pagal komentarus super duper. Gal yra buvusių ten ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2017 10 18, 09:32)
o kas nepatiko loniceroj?
Papildyta:

manau nuo pradinės smile.gif

Tai jei nuo pradinės, tai tada ir mums 8 % irnesakyk.gif manau, kad daugumai čia taip wink.gif
Atsakyti

Katee, mes matau trečius metus pasirenkam tuos pačius viešbučius:)

Aga☺

Dar pukepuke 3 metus i tuos pacius vaziuoja☺ 

Atsakyti

Mes irgi 7% gavom.

Lapkriti (per JAMAM) galima gauti 10%. Jei agentura Akropoly randasi (kaip musu). Bet tas pats iseis ir dar brangiau, nes iki lapkricio kainos sukils. Geriau griebti pirmom dienom po isankstiniu paleidimo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 18 spalio 2017 - 09:24
QUOTE(Lauryna69 @ 2017 10 18, 10:35)
<p>Sveikos,  <span><span><span>aš taip pat pasidalinsiu savo patirtimi. ....... Be to, visada yra viskas įskaičiuota - viešbutis, skrydžiai lėktuvu, maitinimas, netgi gido paslaugos, ko tikrai nesiūlo kitos agentūros. Juk dažniausiai reikia susimokėti papildomai.  </span></span></span>
</p>

Klystate 4u.gif
visa tai siūlo ir kitos agentūros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2017 10 18, 11:09)
Tai jei nuo pradinės, tai tada ir mums 8 %  irnesakyk.gif manau, kad daugumai čia taip  wink.gif

Ne, ne visiems, mums tik 6, tai kas duoda 8? Nebukit skupukes, pasidalinkit, kokia agentura? 4u.gif
Atsakyti