Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

skridome 05.24- 06.02 10 n. 2+2 (8 ir 7 metai) mokėjome 2100 eur. 

Bet dabar Long Beach pigiau gaunasi nei pernai mokejai

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepacka: 05 spalio 2017 - 13:30
Beje, rugseji Delfinuose viruso atvejis buvo.. gal kazkam svarbu bus renkantis.
Atsakyti

O kokiu laiku būna skrydžiai į Alaniją (Gazipašą)? Labai ankstyvi?

siemet buvo labai super, ir kitiems metams rodo taip pat, bet gali dar viskas keistis.

isskridom is lt 15.15 val. vakariene valgem jau viesbutyje, o is Turkijos isskridom 19.10, is viesbucio paeme apie 16 val, tai papietavom, atsisveikinom su jura, vaikai dar baseine pasimaude ir parskridom, velai vakare jau savo lovose uzmigom.

bet jau kaip stringa novaturas.lt uzsikimses kaip reikiant :)

Atsakyti
Kas buve geguzes gale, koks mazdaug oras, nesalta, imanoma juroje maudytis?
Atsakyti

Bet dabar Long Beach pigiau gaunasi nei pernai mokejai

tai paciai datai ir nakvynių skaičiui Long beach kaina nepasikeitus, bet mes jau norime birzelio menesi ir 12 naktų, tai kaina 500 eur brangesnė bus...

Beje kodėl novaturas siūlo Gazipaso oro uostą? aš norėčiau Antalijos, man geriau anksciau iskristi ir daugiau laiko viesbutyje praleisti...siais metais AYT skridome, gal kazkaip galima pasikeisti oro uostą?

Atsakyti

siemet buvo labai super, ir kitiems metams rodo taip pat, bet gali dar viskas keistis.

isskridom is lt 15.15 val. vakariene valgem jau viesbutyje, o is Turkijos isskridom 19.10, is viesbucio paeme apie 16 val, tai papietavom, atsisveikinom su jura, vaikai dar baseine pasimaude ir parskridom, velai vakare jau savo lovose uzmigom.

bet jau kaip stringa novaturas.lt uzsikimses kaip reikiant :)

mes pernai sestadieni i Antalija irgi skridom apie pietus, tai man patiko. nereikia anksti keltis

Atsakyti
Turbūt gerus prabangius viešbučius žiūrit. Man pribumbasų daug nereikia, sugalvojau mamai dovaną padaryt, tai kalneliai ir vaikų klubai nebūtini biggrin.gif Nu ir sakyčiau neblogų kainų yra. 9 naktys AI 309-315 eurų 3-4*. O gal tik aš įsivaizduoju, kad čia geros kainos? hmm.gif Nes su organizatoriais senokai vykom kažkur biggrin.gif Apšvieskit biggrin.gif
Tiesa, žiūriu nuo balandžio 29 d., anksčiau nenoriu, o tokiu laiku jau tikiuosi neblogo oro ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

o gal kas su vaikais buvote Utopia World? Ką galite pasakyti? labai "žudo" tie atstumai?
Atsakyti

Nendre23- tai renkantis kelione, paciame Novaturo puslapyje renkantis krypti- antalija (turkija), alanya (gazipasa)(turkija), marmaris (turkija), tik gali skirtis kainos.

man gazipasa, patinka savo dydziu, eiles prie pasu tik vieno musu lektuvo, maziukas vieno auksto, nereikia laukti ilgai lagaminu, o ir Alanijos centra paiekiam per 40 min. siaip isskride ryte , ryte ir namo vaziuoja, o cia dar ta paskutine diena iki pavakariu. ...

mums keltis ir vaizuoti 4 ryto i oro uosta- butu prarasta diena ir 101 nervine lastele nuo zyzimo susinaikintu...

7 dienom, gal ir verta skaiciuoti valandas, bet mes skrendam min 11n, tad geriau patogiai ir su sypsenom :D

Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 10 05, 14:39)

Labai geras oras buvo
Atsakyti

Nendre23- tai renkantis kelione, paciame Novaturo puslapyje renkantis krypti- antalija (turkija), alanya (gazipasa)(turkija), marmaris (turkija), tik gali skirtis kainos.

man gazipasa, patinka savo dydziu, eiles prie pasu tik vieno musu lektuvo, maziukas vieno auksto, nereikia laukti ilgai lagaminu, o ir Alanijos centra paiekiam per 40 min. siaip isskride ryte , ryte ir namo vaziuoja, o cia dar ta paskutine diena iki pavakariu. ...

mums keltis ir vaizuoti 4 ryto i oro uosta- butu prarasta diena ir 101 nervine lastele nuo zyzimo susinaikintu...

7 dienom, gal ir verta skaiciuoti valandas, bet mes skrendam min 11n, tad geriau patogiai ir su sypsenom :D

paskambinau į Novaturą, tai pasirodo ketvirtadieniais ir sekmadieniais skrenda į Gazipašą  :4u:  Tai jei kas, arba reikia keliomis dienomis ankstinti kelionę, arba vėlinti, o su tuo vėlinimu, jau pabrangsta kokiais 250 eur :D

Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 10 05, 14:39)

QUOTE(*Marijaa* @ 2017 10 05, 14:58)
Labai geras oras buvo

Vieniem šilta, kitiems - šalta biggrin.gif
Mes 2016m. buvome gegužės pabaigoje, birželio pradžioje.
Man buvo per vėsu, vakarais norėdavosi megztuko. Pora kartu ir krapnojo. Jūroje vanduo 21-22C, vis dėl to norėjosi šilčiau. Dėl to šiais metais dairomes truputi vėliau, nuo birželio vidurio.
Atsakyti