Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Dajli @ 2017 10 17, 11:29)
Jus apie Saphir?
Musu buvo Sea view,tylu ramu ir puikus vaizdas i parka ir jura.

Apie Long Beach, Saphir- tai ant jūros kranto

Bet visgi radau komentarų, kad triukšmas nuo gatvės yra, nes pagrindinis kelias nuo Alanijos iki Antalijos ten, tai rinktis nebent ne į jūrą vaizdą.
Atsakyti

Kada skrydis į Gazipašą? Antradienį ir ketvirtadienį? Juk Gazipaša arčiau į Long Beach už Antaliją?

Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2017 10 17, 12:44)

Bet visgi radau komentarų, kad triukšmas nuo gatvės yra, nes pagrindinis kelias nuo Alanijos iki Antalijos ten, tai rinktis nebent ne į jūrą vaizdą.

Kadangi buvom sustoje prie LB tai ten tikrai didele judri gatve. Jura gana toli gaunas.
Atsakyti

Bet visgi radau komentarų, kad triukšmas nuo gatvės yra, nes pagrindinis kelias nuo Alanijos iki Antalijos ten, tai rinktis nebent ne į jūrą

Taip mes ir šiais metais po šių komentarų rinkomės Land View :) 

Atsakyti

Kadangi buvom sustoje prie LB tai ten tikrai didele judri gatve. Jura gana toli gaunas.

na per gatvę tikrai nereikia prie jūros eiti :) Yra vidinis tunelis, kuriuo skambant muzikėlei, kuriame yra daug ir parduotuvių keliauji prie jūros, tikrai to kelio nesijaučia ;) Va radau kaip atrodo tunelis tas :

https://www.tripadvi...ter=2&autoplay=

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendre23: 17 spalio 2017 - 12:00

Kada skrydis į Gazipašą? Antradienį ir ketvirtadienį? Juk Gazipaša arčiau į Long Beach už Antaliją?

Net nežinau tiksliai kuriomis dienomis skrenda, nes akmbinau į Novaturą vieną sakė, o praktiškai keičiant savaitės dienas, tikrai nesikeitė atskridimo oro uosta. Nuo Gazipašos iki LB 65 km, nuo AYT 120 km kazkur

Atsakyti
Teztouras prikrove kruvas viesbuciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2017 10 17, 15:29)
Teztouras prikrove kruvas viesbuciu 4u.gif

o jus jau issirinke esat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 17, 14:35)
o jus jau issirinke esat? ax.gif

Issirinkom ir persirinkom biggrin.gif Ir ta akimirka, kai pervedziau avansa - Teztouras idejo abu mano noretus viesbucius biggrin.gif

Dabar svarstom del skrydzio - baisus man tas naktinis ankstyvas ir pirmyn, ir atgal, noriu per Gazipasa popietem, tai +30 euru, reikia pagalvoti, ne del pinigu, is esmes , kas patogiau.
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2017 10 17, 15:39)
Issirinkom ir persirinkom biggrin.gif Ir ta akimirka, kai pervedziau avansa - Teztouras idejo abu mano noretus viesbucius biggrin.gif

Dabar svarstom del skrydzio - baisus man tas naktinis ankstyvas ir pirmyn, ir atgal, noriu per Gazipasa popietem, tai +30 euru, reikia pagalvoti, ne del pinigu, is esmes , kas patogiau.

Kuriuos buvot išsirinkę ?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 17, 14:43)
Kuriuos buvot išsirinkę ?

https://www.tez-tour...h...k&id=124413
https://www.tez-tour...h...sk&id=14733
Atsakyti

Man tie kalnai, koks grožis  :wub:  dviese su vyru ir į tokį lėkčiau, net nereiktų visokių nei kalnelių, nei dar visokių nesąmonių :D

Atsakyti