Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Dar nebandžiau, sprendžiu ką čia daryt... :( Mūsų kelionė 04-09 iki 04-17
Reiktų skambintis, damokėt, kad gaut kokį balandžio galą ar gegužę.  Bėda ta, kad brangokai gaunasi

Aš ir galvojau vykti balandžio pradžioje, kol mažiausiajam nėra 2 metukų, bet atkalbinėjo ir, nes su oro temperatūra klausimas. Kiek tek girdėti vieniems pasiseka, o kitiems visas atostogas pralyja.

Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 17, 10:00)
<p>Stebiu Novaturo techninius koregavimus, tai bent LB koreguoja datomis, pirma balandį įkėlė, dabar jau tik gegužės pirmą savaitę, ir kainos tikrai pakilusios jau....įdomu kokia kaina mūsų datai bus  hmm.gif </p>

Tik ką pasitikrinau- mūsų Utopia nepasikeitė nė euro.
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 17, 09:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gintuks" data-cid="71845473" data-time="1508218158"><div><p>7 naktelėm iki birželio 1 d. vartotojo įkelta nuotraukaIlgiau jau per brungu man..tai manau užteks vaikams atsidūkti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p></p><p>Tai dar ir su Jumis galima susimatyti  yahoo.gif </p>

O jūs iki kada? su dviem vaikiukais? Aš kaip pasakiau vaikam, tai dabar ramybės neduoda..ypač dėl nemokamų ledų 4u.gif
Beje šiemet keliavom Vokietijos parkus su vaikais, tai laabai patiko, cia bus kaip Tropical island tik daaug geriau:)))
Atsakyti

Tik ką pasitikrinau- mūsų Utopia nepasikeitė nė euro.

mano datai truputį pasikoregavo :) 

Atsakyti

O jūs iki kada? su dviem vaikiukais? Aš kaip pasakiau vaikam, tai dabar ramybės neduoda..ypač dėl nemokamų ledų 4u.gif
Beje šiemet keliavom Vokietijos parkus su vaikais, tai laabai patiko, cia bus kaip Tropical island tik daaug geriau:)))

Mes 05.31- 06.12 :) Aha su abiem vaikais, kaip be jų :) O jūsiskiams kiek metukų? Gal Heide parke buvote Vokietijoje, aš mokykloje besimokydama esu ten buvus ;)

Atsakyti

tikrai tikrai viskas su juo gerai mirksiukas.gifir veikt atrasit ką, ir pavalgysit, o svarbiausia prisimaudysit, ir aplinka žalia, pats konaklio miestelis man patiko, tvarkingas, žalias, su fontanėliais. kas peikia, tai juk poreikiai visų skirtingi, kažkam gal tiesiog nepasisekė su kambariu, kitas gal įsivaizdavo kitaip, labai daug tikėjosi 4u.gifkadangi jūs pirmą kartą, tai ramiai laukit atostogų, mėgaukitės laukimu, o po to pasiimkit gerą atostoginę nuotaiką ir grįšit pailsėję ir atsigavę mirksiukas.gif

Laukiam..laukiam o ypac vaikai :) jau dabar nori skrybele pirkt :D 

Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 17, 11:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gintuks" data-cid="71845742" data-time="1508225645"><div><p>O jūs iki kada? su dviem vaikiukais? Aš kaip pasakiau vaikam, tai dabar ramybės neduoda..ypač dėl nemokamų ledų vartotojo įkelta nuotrauka
Beje šiemet keliavom Vokietijos parkus su vaikais, tai laabai patiko, cia bus kaip Tropical island tik daaug geriau:)))</p></div></blockquote><p></p><p></p><p>Mes 05.31- 06.12 smile.gif Aha su abiem vaikais, kaip be jų smile.gif O jūsiskiams kiek metukų? Gal Heide parke buvote Vokietijoje, aš mokykloje besimokydama esu ten buvus ;)</p>

O Jums malonumas dar tik prasidės, o mums jau bus pabaiga 4u.gif O tiesa kaip jums skrydis atgal, irgi anksti? į priekį viskas gerai, ryte, bet atgal..9.40...tai kaip ir dienos nėra...ir nakties taipogi normaliai...
Jo tai Nr. 1 buvo Tropical islands, vandens parkas, heidės parkas (nerealu) ir sarengečio parkas (taipogi nerealu) ir Brėmeno mokslo muziejus (čia be komentarų kartočiau ir kartočiau, vaikai nežinojo kur pasiduoti)smile.gif)) Maniškiam kaip keliausim 7 ir 11 m 4u.gif Žodžiu manau ramiai jau galėsim pagulėt su vyru, o jie padūkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2017 10 17, 09:46)
<p>O kaip su triukšmu, jeigu Sea View kambarys? Ar buvot?  Nes aš seniau išvis viešbučius, kurie ne ant jūros kranto net nežiūrėdavau, o žiūriu čia nemažai pasirinko šį viešbutį, gal tada jis tikrai visai neblogas biggrin.gif
</p>

Jus apie Saphir?
Musu buvo Sea view,tylu ramu ir puikus vaizdas i parka ir jura.
Atsakyti

O Jums malonumas dar tik prasidės, o mums jau bus pabaiga 4u.gifO tiesa kaip jums skrydis atgal, irgi anksti? į priekį viskas gerai, ryte, bet atgal..9.40...tai kaip ir dienos nėra...ir nakties taipogi normaliai...
Jo tai Nr. 1 buvo Tropical islands, vandens parkas, heidės parkas (nerealu) ir sarengečio parkas (taipogi nerealu) ir Brėmeno mokslo muziejus (čia be komentarų kartočiau ir kartočiau, vaikai nežinojo kur pasiduoti)smile.gif)) Maniškiam kaip keliausim 7 ir 11 m 4u.gifŽodžiu manau ramiai jau galėsim pagulėt su vyru, o jie padūkt biggrin.gif

Jūs jau įdegę pasitiksit :D Mums į priekį skrydis 15:15 į Gazipašą, o atgal 19:35 :) nes Jūs turbut į Antaliją skrisit? Mes svarsteme ar geriau velesnis skrydis į priekį, ir velesnis isvykimas, tai mums taip fainiau pasirodė, nes į Antalija būtų kaip ir pas jus skrydžio laikai :) Maniškiams bus skrydžio metu 7 ir 8 :) Mums jau šiais metais buvo įmanoma buvo pasidegint, ir palikus trumpam juos vaikų zonoje pabludyti per kitus barus ir kokteiliukų atsinešti :) Tai Jums tikrai nebus problemų ;)

Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 17, 12:33)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gintuks" data-cid="71845837" data-time="1508227638">
<div>
<p>O Jums malonumas dar tik prasidės, o mums jau bus pabaiga vartotojo įkelta nuotraukaO tiesa kaip jums skrydis atgal, irgi anksti? į priekį viskas gerai, ryte, bet atgal..9.40...tai kaip ir dienos nėra...ir nakties taipogi normaliai...

Jo tai Nr. 1 buvo Tropical islands, vandens parkas, heidės parkas (nerealu) ir sarengečio parkas (taipogi nerealu) ir Brėmeno mokslo muziejus (čia be komentarų kartočiau ir kartočiau, vaikai nežinojo kur pasiduoti)vartotojo įkelta nuotrauka)) Maniškiam kaip keliausim 7 ir 11 m vartotojo įkelta nuotraukaŽodžiu manau ramiai jau galėsim pagulėt su vyru, o jie padūkt vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Jūs jau įdegę pasitiksit biggrin.gif Mums į priekį skrydis 15:15 į Gazipašą, o atgal 19:35 smile.gif nes Jūs turbut į Antaliją skrisit? Mes svarsteme ar geriau velesnis skrydis į priekį, ir velesnis isvykimas, tai mums taip fainiau pasirodė, nes į Antalija būtų kaip ir pas jus skrydžio laikai smile.gif Maniškiams bus skrydžio metu 7 ir 8 smile.gif Mums jau šiais metais buvo įmanoma buvo pasidegint, ir palikus trumpam juos vaikų zonoje pabludyti per kitus barus ir kokteiliukų atsinešti smile.gif Tai Jums tikrai nebus problemų ;)</p>

O tai išvykimas jums vėliau, bet ar nereiks jums pirkti late check out? Juk 12 jus varys iš kambarių lauk, ar pas jus tas suderinta jau?
Atsakyti

O tai išvykimas jums vėliau, bet ar nereiks jums pirkti late check out? Juk 12 jus varys iš kambarių lauk, ar pas jus tas suderinta jau?

Siais metais mūsų ir buvo skrydis atgal 18:30, tai išsiregistruoti reikėjo 12 val., mes lagaminus išvežėm ir palikom receptione ir ėjom su rubais pasiruoštais kuprinėje vykimui namo prie baseinų dar, papietavom ir tada paėmė mus iš viešbučio :)

Atsakyti
Kas kur buvote ,padėkit apsispręsti . Long Beach ,Lonicera ar Amara Prestige ?
Atsakyti