Iš ryto veikė normaliai, o dabar neleidžia pasirinkti išvykimo datos. Matyt kažką jau keičia savos sistemoje.
Ar jums Novaturo puslapis šiandien normaliai veikia?
Aha nieks nebeveikia ten....Gausim kainytes pakeistas, turbūt
Long beach kaip suprantu paplūdymys per kelią? Man jau tas minusas, nors atrodo viešbutis, tikrai visai toks nieko, bet vakar apžiūrėjau atidžiau Rixsos Tekirova, tai užsimaniau į jį, tik kaina didoka.
Aišku, aš jau galvojau kad darbe IT mane užbanino, dėl per dažno landžiojimo
Long beach kaip suprantu paplūdymys per kelią? Man jau tas minusas, nors atrodo viešbutis, tikrai visai toks nieko, bet vakar apžiūrėjau atidžiau Rixsos Tekirova, tai užsimaniau į jį, tik kaina didoka.
Kad zinokite Jūs būdama ten net nepajusite kad jūra per kelią ;) nes iškaet iš viešbučio eini tokiu kolidoriumi, kur groja rami muzikėlė, ir jau patenki prie jūros visiskai to nelaikau kaip minuso...
O kaip su triukšmu, jeigu Sea View kambarys? Ar buvot? Nes aš seniau išvis viešbučius, kurie ne ant jūros kranto net nežiūrėdavau, o žiūriu čia nemažai pasirinko šį viešbutį, gal tada jis tikrai visai neblogas
Mūsų buvo Land View tai nieko negaliu pasakyti ;) bet va kaip man patiko kambario užuolaidos, ryte kol neatitrauki galvoji , kad dar naktis
O kaip su triukšmu, jeigu Sea View kambarys? Ar buvot? Nes aš seniau išvis viešbučius, kurie ne ant jūros kranto net nežiūrėdavau, o žiūriu čia nemažai pasirinko šį viešbutį, gal tada jis tikrai visai neblogas
Blem nervuoja mane čia negalima paprastai foto įkelti, arba as nemoku ...:/
Pagaliau rezervavau ir as...po ilgo blaskymosi 06 05 - 0613 Club Asteria Belek tikiuos vaikai nenusivils
Stebiu Novaturo techninius koregavimus, tai bent LB koreguoja datomis, pirma balandį įkėlė, dabar jau tik gegužės pirmą savaitę, ir kainos tikrai pakilusios jau....įdomu kokia kaina mūsų datai bus
[CODE]Kada vykstate? Mes irgi ten Dar nebandžiau, sprendžiu ką čia daryt... Mūsų kelionė 04-09 iki 04-17
Reiktų skambintis, damokėt, kad gaut kokį balandžio galą ar gegužę. Bėda ta, kad brangokai gaunasi
Mes birželio 2 Susitiksim
Na tai turbūt :-D, šiandien su agente bendravau, tad ryt susitinkam ir galutinai nutariam ir padarau rezervaciją.