QUOTE(Mixiuke @ 2017 10 16, 22:28)
<p>O sakykit kas su tuo saphyru blogai? Vieni giria kiti peikia..</p>
Buvom jame šią vasara, liepos galas - rugpjūčio pradžia. Ilsėjomės 5iese. As su vaikais ir sesuo su vyru. Jiedu gyveno vilose, mes standarte su vaizdu i statybas, bet tikrai jokio triuksmo nebuvo. Kambarius tvarkė, gulbes lankstė. Sampuno aisku papildyti pamirso, bet parasiusius raštelį - papildė. Maisto daug, ivairaus ir nerealiai skanaus. Kiek esu buvus kur (visad renkamės panasaus lygio viesbucius, tad cia valgėm skaniausiai... sunku net pasirinkti, norisi visko... su stalais per vakarienę aisku bėdu buvo, bet prisitaikėm... vaikai greiciau susiruosia ir uzima visiems staliuka. Visad valgėm kur norėjom... Gultų niekad užsiimti nesukėlėm. Pries pusrycius visad susirasdavau 3-4 salia arba 2 po 2 prie pagrindinio baseino. Vaikams ju nereikia, nes ir taip is baseinų neislipa. Dienos animacija nebloga, daug veiklos, svarbu isitraukti, dalyvauti. Vakarinė silpnoka... esu macius geresnės (pvz nesenai aptarto Nurol Club Salima). Jura, iejimas bent mums labai patiko. Pirmą kart tiek nemazai laiko leidom prie juros (po pietų). Vat kas prie minusu - labai prastas interneto ryšys, kelias dienas jo visai nebuvo... Aisku daug kas nepasigestu kaip ir mūsų kompanijoje, taciau buvau tokioje situacijoje, kad man jis buvo laaaabai reikalingas, tad siutino nerealiai... ir kitas keistumas - kad ranksluoscius paplūdimio keite tik 3 dienas ir nustatytom valandom (rytinėm) - bet tai irgi ne tragedija...
Aisku visi pliusai ir minusai pagal kiekvieno poreikius... Bet tikrai nėra prastas viešbutis. Grįžčiau dar ir dar kartą jei tik nebeturėciau kur vykti...
Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."