Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Sunrayja @ 2017 10 16, 20:40)
Mes jau irgi rezervavom bigsmile.gif  Long beach nuo birzelio 5 d- birzelio 13 d. yahoo.gif Dar galesim pasikeisti viena karta smile.gif jeigu ka biggrin.gif 
Kitu normalesniu viesbuciu kainos kosmines!! o SAPHYRo 4* is viso kaina beveik ta pati!!, nors jo lygis netoks visai rolleyes.gif
Nendre23 susitiksim turbut  mirksiukas.gif

Kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2017 10 16, 21:40)
Mes jau irgi rezervavom bigsmile.gif  Long beach nuo birzelio 5 d- birzelio 13 d. yahoo.gif Dar galesim pasikeisti viena karta smile.gif jeigu ka biggrin.gif 
Kitu normalesniu viesbuciu kainos kosmines!! o SAPHYRo 4* is viso kaina beveik ta pati!!, nors jo lygis netoks visai rolleyes.gif

Yeeee, tikrai susitiksim yahoo.gif victory.gif lotuliukas.gif Jūs su vaikiukais vyksite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2017 10 16, 21:40)

Mes nuo 25😉👙
Atsakyti

Mes nuo 25😉👙

Jūs ir Long beach? :) kuriam laikui? :) 

Atsakyti
QUOTE(Mixiuke @ 2017 10 16, 21:28)
<p>O sakykit kas su tuo saphyru blogai? Vieni giria kiti peikia..</p>

as ir skaičiau visokių atsiliepimų, bet pasiklioviau kelių pazystamu atsiliepimais, buvusių 2016 m. ir viskas ten tikrai ok sakė mirksiukas.gif tikiu, kad būna ir krūtesnių viešbučių, bet jie atitinkamai ir brangesni, o brangiau šiemet aš nenoriu mokėti biggrin.gif plius važiuojam gegužį, tai nebus ten grūstalynės ir viskas bus ok, bele saulė šviestų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 17 spalio 2017 - 06:02
QUOTE(Mixiuke @ 2017 10 16, 22:28)

Buvom jame šią vasara, liepos galas - rugpjūčio pradžia. Ilsėjomės 5iese. As su vaikais ir sesuo su vyru. Jiedu gyveno vilose, mes standarte su vaizdu i statybas, bet tikrai jokio triuksmo nebuvo. Kambarius tvarkė, gulbes lankstė. Sampuno aisku papildyti pamirso, bet parasiusius raštelį - papildė. Maisto daug, ivairaus ir nerealiai skanaus. Kiek esu buvus kur (visad renkamės panasaus lygio viesbucius, tad cia valgėm skaniausiai... sunku net pasirinkti, norisi visko... su stalais per vakarienę aisku bėdu buvo, bet prisitaikėm... vaikai greiciau susiruosia ir uzima visiems staliuka. Visad valgėm kur norėjom... Gultų niekad užsiimti nesukėlėm. Pries pusrycius visad susirasdavau 3-4 salia arba 2 po 2 prie pagrindinio baseino. Vaikams ju nereikia, nes ir taip is baseinų neislipa. Dienos animacija nebloga, daug veiklos, svarbu isitraukti, dalyvauti. Vakarinė silpnoka... esu macius geresnės (pvz nesenai aptarto Nurol Club Salima). Jura, iejimas bent mums labai patiko. Pirmą kart tiek nemazai laiko leidom prie juros (po pietų). Vat kas prie minusu - labai prastas interneto ryšys, kelias dienas jo visai nebuvo... Aisku daug kas nepasigestu kaip ir mūsų kompanijoje, taciau buvau tokioje situacijoje, kad man jis buvo laaaabai reikalingas, tad siutino nerealiai... ir kitas keistumas - kad ranksluoscius paplūdimio keite tik 3 dienas ir nustatytom valandom (rytinėm) - bet tai irgi ne tragedija...

Aisku visi pliusai ir minusai pagal kiekvieno poreikius... Bet tikrai nėra prastas viešbutis. Grįžčiau dar ir dar kartą jei tik nebeturėciau kur vykti...
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 17, 07:28)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gintuks" data-cid="71845395" data-time="1508210175"> Mes nuo 25😉👙</blockquote>
<p> </p>
<p>Jūs ir Long beach? smile.gif kuriam laikui? smile.gif </p>

7 naktelėm iki birželio 1 d. 4u.gif Ilgiau jau per brungu man..tai manau užteks vaikams atsidūkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mixiuke @ 2017 10 16, 20:28)

tikrai tikrai viskas su juo gerai mirksiukas.gif ir veikt atrasit ką, ir pavalgysit, o svarbiausia prisimaudysit, ir aplinka žalia, pats konaklio miestelis man patiko, tvarkingas, žalias, su fontanėliais. kas peikia, tai juk poreikiai visų skirtingi, kažkam gal tiesiog nepasisekė su kambariu, kitas gal įsivaizdavo kitaip, labai daug tikėjosi 4u.gif kadangi jūs pirmą kartą, tai ramiai laukit atostogų, mėgaukitės laukimu, o po to pasiimkit gerą atostoginę nuotaiką ir grįšit pailsėję ir atsigavę mirksiukas.gif
Atsakyti

7 naktelėm iki birželio 1 d. 4u.gifIlgiau jau per brungu man..tai manau užteks vaikams atsidūkti biggrin.gif

Tai dar ir su Jumis galima susimatyti  :yahoo: 

Atsakyti
Tez touras ikele Club Hotel Belpinar https://www.tez-tour...h...sk&id=14733
Atsakyti

Saphir 4* ar Long beach? Visai pasimečiau :hmm:​  

Atsakyti
QUOTE(Kasniuke @ 2017 10 17, 10:08)
<p>Saphir 4* ar Long beach? Visai pasimečiau hmm.gif​  </p>

LB 5 zv. Gerokai daugiau pramogu.
Jei kaina panasi, as tai nesvarscius imciau LB.
Atsakyti