Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(zizliuke @ 2017 10 16, 16:57)
<p>Dar nebandžiau, sprendžiu ką čia daryt... verysad.gif Mūsų kelionė 04-09 iki 04-17
Reiktų skambintis, damokėt, kad gaut kokį balandžio galą ar gegužę.  Bėda ta, kad brangokai gaunasi
</p>

Tai neverta grauztis, ypac, jei kitais menesiais kaina netiko.
Oras bus puikus, kazkiek pramogu maziau, bet tikrai sumastysite ka veikti, - jei ekskursiju neimsite, po 1 dolciuka pakeliausite po vietinius miestelius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 10 16, 17:41)
aš keisčiausi į pigesnį viešbutį, bet vėlesniam laikui, gal įmanoma kažką rasti kad bendras balansas +- panašus gautusi?

zz_aiza, kad jau vaziuojam i Saphir 2+2 05-20 ir jus, ir mes, gal tuos +2 sumetam i kruva ir padarom +4, kol mes kokteiliukus siurbsim? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2017 10 16, 17:43)
zz_aiza, kad jau vaziuojam i Saphir 2+2 05-20 ir jus, ir mes, gal tuos +2 sumetam i kruva ir padarom +4, kol mes kokteiliukus siurbsim? biggrin.gif

tai galim mesti pamarskomu ir pusę atostogų jūs su +4, pusę mes, bet čia rizikinga, nes mano vaikai tfu tfu auksiniai biggrin.gif mūsų berniukas bus panašus kaip jūsų, pusmečiu tik vyresnis, o sesė 11m., tai aš jaupraktiškai ir taip ramiai galiu gurkšnoti ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zz_aiza: 16 spalio 2017 - 16:52
QUOTE(zz_aiza @ 2017 10 16, 17:46)
tai galim mesti pamarskomu ir pusę atostogų jūs su +4, pusę mes, bet čia rizikinga, nes mano vaikai tfu tfu auksiniai biggrin.gif mūsų berniukas bus panašus kaip jūsų,  pusmečiu tik vyresnis, o sesė 11m., tai aš jaupraktiškai ir taip ramiai galiu gurkšnoti ;)

Ir as beveik galiu - mano 5+7, ale tevas beprotis, jam bile kalneliai ir baseinas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2017 10 16, 16:57)
<p>Dar nebandžiau, sprendžiu ką čia daryt... verysad.gif Mūsų kelionė 04-09 iki 04-17
Reiktų skambintis, damokėt, kad gaut kokį balandžio galą ar gegužę.  Bėda ta, kad brangokai gaunasi
</p>

Mus agentė tai atkalbinėja nuo balandžio ,sako stipriai per anksti ,bet kaip iš tikro ,nenuskridęs nesužinosi rolleyes.gif
Atsakyti
Mes tai bandysime liepos menesi vaziuoti i Utopia World, 12вю smile.gif gal kas turi kokiu atsiliepimu?smile.gif
Atsakyti
Ar kas zino kodel Gazipasos orouostas pabrango? dabar per jis skristi brangiau nei per Atalija blink.gif ?
Atsakyti

Mes vaziuojam spalio 2  tai irgi bijau kad nebutu oras lietingas..norint pasikeist i rugseji kaina gerokai sokteli

Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2017 10 16, 19:43)
Mes tai bandysime liepos menesi vaziuoti i Utopia World, 12вю smile.gif gal kas turi kokiu atsiliepimu?smile.gif

Na, mes lygtais birželį į jį važiuosim.Rezervaciją jau padarėm, lieka susimokėti rolleyes.gif
Atsakyti
Mes jau irgi rezervavom bigsmile.gif Long beach nuo birzelio 5 d- birzelio 13 d. yahoo.gif Dar galesim pasikeisti viena karta smile.gif jeigu ka biggrin.gif
Kitu normalesniu viesbuciu kainos kosmines!! o SAPHYRo 4* is viso kaina beveik ta pati!!, nors jo lygis netoks visai rolleyes.gif
Nendre23 susitiksim turbut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2017 10 16, 20:07)
Na, mes lygtais birželį į jį važiuosim.Rezervaciją jau padarėm, lieka susimokėti rolleyes.gif

mano viena pazistama sake kad buvo, tai sake maitinimas labai gerai, daug maisto, del vilu jaudintis nereikia - neblogos, aisku priklauso kurioje vietoje gausite, animacija yra, taciau sako viena diena geriau kita prasciau. na o papludimys sako nepatiko, tai viska kompensavo vaizdai, gamta, baseinai. as ytai labiausiai pergyvenu kaip nusigauti iki centro, nes 17km. ypatingai nakti, jeigu vaziuosime kur pasilinksminti smile.gif aisku galesime imti taxi, bet nezinom kiek jie uzsimanys. kiek dienu vaziuojate, keliese, kokia kaina isejo jei nepaslaptis? mes tai irgi rezervavom, ryt leksime inesti pradini inasa.
Atsakyti

O sakykit kas su tuo saphyru blogai? Vieni giria kiti peikia..

Atsakyti