Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Indula @ 2017 10 16, 11:41)
mes keitėm taip- pamatėm, kad mažesnė kaina, tai tiesiog keitėm sutartį pačią. Avansas buvo sumokėtas jau, tai galutinė kaina sumažėjo. Tuo pačiu ir datą keitėm ,per porą dienų paslinkom į kažkurią pusę.

mes taip pačiai, suma pamažėjo 200eur.
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2017 10 16, 10:38)
Tai kaip viskas vyksta? Pamatot, kad jusu kelionei jusu pirktomis salygomis kaina sumazejo - ir?... Keiciat i ta pati viesbuti ilgesniam laikui (kad suma liktu ta pati), susigrazinat skirtuma, keiciat i kita data ir viesbuti uz sumoketa jusu suma?

mes skambinam agentei ir sakom - kaina sumažėjo, reikia keist biggrin.gif novaturas tiesiog pakeičia sutartį pamažėjusiai kainai, o tezture lyg ir buvo, kad kažką pakeist turi (tarkim datą iš 16 į 15 ar pan.) ir pasikeis sutartis su mažesne kaina mirksiukas.gif sąlygas išankstinio pirkimo reik paskaityt, ten viskas pakankamai aiškiai surašyta būna.

QUOTE(ointriga @ 2017 10 16, 10:43)
Mergaites kurios buvote salimoje ar galima pestute kur iseiti apsipirkti ?ar yra turgus ar kas panasaus?

galima smile.gif ėjom ir pėstute, ir elektrines mašinytes nuomavomės iš viešbučio, tada daugiau pasivažinėjom.
Atsakyti

bet tos kainos kyla dienom :unsure:

pirkau kelione buvo 2004eu. kita diena 2064eu. dar kita 2104eu. po dvieju dienu jau rodo 2204eu :D

kažkaip vargu ar mažes. :D :hmm:

Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 10 16, 13:24)
<p>bet tos kainos kyla dienom unsure.gif
</p><p>pirkau kelione buvo 2004eu. kita diena 2064eu. dar kita 2104eu. po dvieju dienu jau rodo 2204eu biggrin.gif
</p><p>kažkaip vargu ar mažes. biggrin.gif hmm.gif
</p>

Jei bus ispuoliu, tikrai mazes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2017 10 16, 12:29)
Jei bus ispuoliu, tikrai mazes  4u.gif

Gal neburkim unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2017 10 16, 11:52)
mes skambinam agentei ir sakom - kaina sumažėjo, reikia keist biggrin.gif novaturas tiesiog pakeičia sutartį pamažėjusiai kainai, o tezture lyg ir buvo, kad kažką pakeist turi (tarkim datą iš 16 į 15 ar pan.) ir pasikeis sutartis su mažesne kaina mirksiukas.gif sąlygas išankstinio pirkimo reik paskaityt, ten viskas pakankamai aiškiai surašyta būna.

Bet tai reikia tada patiems nuolat kainas sekti? Tikriausiai agentai patys neskambina, jei kaina nukrenta biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos. Manau ne viena jau buvote viešbutyje Rixos premium Tekirova, ar galite parašyti bent keliais žodžiais apie šį viešbutį? Keliausime su 3 mažamečiais vaikučiais, tad viskas labai aktualu. Širdingai dėkoju :-)

Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 10 16, 12:35)
Bet tai reikia tada patiems nuolat kainas sekti? Tikriausiai agentai patys neskambina, jei kaina nukrenta biggrin.gif

tikrai taip 4u.gif Nusiperki ir laiks nuo laiko vis pasitikrini kokios kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 10 16, 11:35)

nebent jau labai asmeniškai bendraujat su agentu, tada gal ir paskambintų biggrin.gif iš mano patirties, tai mūsų viešbučiui kainos sumažėjo sausio mėn, kelios dienos prieš ir po adventur parodos, paskui vėl stabiliai kilo. o šiaip man jau kaip malda rytais pažiūrėt viešbučio kainą, nu o maž... viltis ... motina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2017 10 16, 13:34)
Gal neburkim  unsure.gif

Joks cia burimas, pries pora metu buvo ispuoliu, kainos tikrai labai krito, musu irgi. Bet mes jau buvome isnaudoje pacioj pradzioj keitima, todel jau nieko keisti negalejome, buvo gaila, nes i gerokai geresnius viesbucius kainos buvo tokios pacios kaip i musu turima Saphir. unsure.gif Cia, matyt, siais metais Tezai ir apsidraude. Tiesa pasakius, pati dabar nezinau ka daryti. Agente man patvirtino, kad negalesiu keisti unsure.gif aisku, visos mes norim ilsetis ramiai, be rupesciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2017 10 16, 12:38)
tikrai taip 4u.gif Nusiperki ir laiks nuo laiko vis pasitikrini kokios kainos smile.gif

Supratau, aišku jau per gerai būtų kad dar ir kainas už mane kas nors stebėtų biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Lince M @ 2017 10 16, 12:42)
nebent jau labai asmeniškai bendraujat su agentu, tada gal ir paskambintų biggrin.gif iš mano patirties, tai mūsų viešbučiui kainos sumažėjo sausio mėn, kelios dienos prieš ir po adventur parodos, paskui vėl stabiliai kilo. o šiaip man jau kaip malda rytais pažiūrėt viešbučio kainą, nu o maž... viltis ... motina biggrin.gif

Bus pirmas reikalas, atvykus į darbą, pasitikrinti kainas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2017 10 16, 11:46)
Agente man patvirtino, kad negalesiu keisti  unsure.gif

paskaičiau tezų sąlygas, tai likus ta pati galimybė " Turizmo paslaugų teikimo sutarties sąlygos (pavardė, kelionės data, kelionės trukmė, turistų skaičius, apgyvendinimo ar maitinimo tipas, numerio kategorija), kai sutartis sudaryta pagal išankstinio pirkimo nuolaidų sąlygas turisto pageidavimu gali būti keičiamos likus ne mažiau kaip 21 dienai iki kelionės pradžios, tačiau taikomos keitimo dieną galiojančios kelionės kainos." tai logiška, jei kaina sumažėja, kažką keičiat iš čia išvardintų dalykų ir kaina pamažėja smile.gif tik perkant reikia atkreipti dėmesį, ar viešbutis dalyvauja tame išankstiniame pakete, nes žiūriu tezai gudrauja šiais metais blink.gif dabar pagalvojau, tikriausiai jūs jau išsirinkot viešbutį be laikroduko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince M: 16 spalio 2017 - 12:12