Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Mixiuke @ 2017 10 16, 08:20)
<p>Kazin ar yra buve kad  keliones kaina iki isvaziavimo sumazetu?? </p>

Taip,praeitais metais keitėm datą ir sumažėjo. Šį kartą matysime.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 16, 10:53)
Amara Prestige. Su mintim pasikeist, jei rasiu geriau.

Rugsejo vidury 11 naktu su gerais laikais (is LT paryciai, is TR - vakare) 2224 (2+2).
Bet rugsejo pradziai buvo dar geresniu kainu, bet man reikia butent vidury biggrin.gif

Is ko jus renkates? 4u.gif

Atsakyti

Va reikes pastebet kainas...

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 16, 11:06)
Rugsejo vidury 11 naktu su gerais laikais (is LT paryciai, is TR - vakare) 2224 (2+2).
Bet rugsejo pradziai buvo dar geresniu kainu, bet man reikia butent vidury biggrin.gif

Is ko jus renkates? 4u.gif

Mes ziurim ir Limak, ir Aura, ir Flora, dabar ir Prestige, zodziu, viska, kas i Kemero puse. Alanijos regione buvome 2 kartus, nenorime vel i ten. Musu vaikas jau kaip suauges skaiciuojasi, tai labai kaina kelia. Norim savaitei rugsejo viduryje-pabaigoj. Kol kas geriausia kaina Limak, bet man nepatinka, kad negalesiu nieko keisti. Jei nebus jokiu ispuoliu, kainos tik kils, bet jei bus, tai kainos tikrai kris, ir pakeisti nieko nebegalesime... 4u.gif tikriausiai...
Atsakyti
QUOTE(Gloom @ 2017 10 16, 10:02)
Taip,praeitais metais keitėm datą ir sumažėjo. Šį kartą matysime.

Tai ta garantija galioja ne tik TOM paciom salygom? Trukmei, datai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2017 10 16, 10:27)
Tai ta garantija galioja ne tik TOM paciom salygom? Trukmei, datai ir t.t.

ne. mes keitem 2016m. keitem ir data ir viesbuti.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 16, 09:17)
Gal kas lanketes Goynuk? Kas tame miestely yra? Kokiu pardziu? Yra koks prekybos centras?
Gal siaip grazus miestelis pasivaikscioti tinkamas?

Yra tų parduotuvėlių nemažai, bet nemačiau didesnio prekybcentrio, tik atskiras parduotuvėles. Beje, vienoj jų tas šlykštūnas, kur mano ranką sau ant klyno užsidėjo, kol dėl rankinės derėjaus!!! blink.gif o atrodo toks normalus vyrukas buvo, o aš - su dukra shopinaus... Odos prekiu parduotuvėj...
Bet aš tik patį centrą praėjau, gal kažkas ir daugiau buvo. Ten Kemeras visai šalia ;) berods doleris už dolmušą.
Atsakyti

Kaip jus stebit kainas..as suvedu duomenis..bet paspaudus ieskoti kazkodel meta tik 4 arba 5 nakvynes..parenki kad 7 ..o ismeta vistiek maziau

Atsakyti
[quote=gretusiu,2017 10 15, 22:51]
Per sunshine ziuriu tik viesbucius.Skrydziai patogiausi su musu organizatoriais.
[/quote]
Viesbucius apziurejau. O kiek skrydis +- kainuoja 4(2+2) geguzei Lt-Tr-Lt kainuoja?
Papildyta:

O ji nors karta pamazejo? blink.gif
[/quote]
Oi ..ne ,nė karto nepamažėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 10 16, 10:29)
ne. mes keitem 2016m. keitem ir data ir viesbuti.

Tai kaip viskas vyksta? Pamatot, kad jusu kelionei jusu pirktomis salygomis kaina sumazejo - ir?... Keiciat i ta pati viesbuti ilgesniam laikui (kad suma liktu ta pati), susigrazinat skirtuma, keiciat i kita data ir viesbuti uz sumoketa jusu suma?
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2017 10 16, 11:38)
Tai kaip viskas vyksta? Pamatot, kad jusu kelionei jusu pirktomis salygomis kaina sumazejo - ir?... Keiciat i ta pati viesbuti ilgesniam laikui (kad suma liktu ta pati), susigrazinat skirtuma, keiciat i kita data ir viesbuti uz sumoketa jusu suma?

mes keitėm taip- pamatėm, kad mažesnė kaina, tai tiesiog keitėm sutartį pačią. Avansas buvo sumokėtas jau, tai galutinė kaina sumažėjo. Tuo pačiu ir datą keitėm ,per porą dienų paslinkom į kažkurią pusę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indula: 16 spalio 2017 - 10:45
Mergaites kurios buvote salimoje ar galima pestute kur iseiti apsipirkti ?ar yra turgus ar kas panasaus?
Atsakyti