QUOTE(Sunrayja @ 2017 10 15, 21:29)
Gal galit parasyti kokia kaina? keliese? kada vaziuojat ? Ar per Antalija ar per gazipasa?
Buvo ten daug datu (geguzei) ir viesbuciu, kainos visu 1600-1700 uz 7 naktis 4(2+2). Issirinkom 05-24 7 n. Long beach Harmony su UAI uz 1700 per Gazipasa (iskrendam apie 15 val is Vilniaus ir apie 19 is Turkijos).
QUOTE(gretusiu @ 2017 10 15, 21:59)
Pasiule ir Crystal Flora, ir Lonicera, ir Azure kazkuri. Issirinkom ir rezervavom Long beach. Nuo vakar TO PATIES pasiulymo kaina pakilo 100. Ka besvarstyti?...
Man tai nekyla ranka pirkti ,vieną minutę užklausi- viena kaina ,kitą jau kita,net nespėji pagalvoti ,o jau kaina keičias
[quote=chepuke,2017 10 15, 21:41]
Chepuke
Ar galit papasakot kaip perkat per sunshine? ar lektuvo biletus atskirai perkat?
[/quote]
Per sunshine ziuriu tik viesbucius.Skrydziai patogiausi su musu organizatoriais.
[/quote]
Viesbucius apziurejau. O kiek skrydis +- kainuoja 4(2+2) geguzei Lt-Tr-Lt kainuoja?
Papildyta:
O ji nors karta pamazejo?
Chepuke
Ar galit papasakot kaip perkat per sunshine? ar lektuvo biletus atskirai perkat?
[/quote]
Per sunshine ziuriu tik viesbucius.Skrydziai patogiausi su musu organizatoriais.
[/quote]
Viesbucius apziurejau. O kiek skrydis +- kainuoja 4(2+2) geguzei Lt-Tr-Lt kainuoja?
Papildyta:
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 15, 21:45)
Man tai nekyla ranka pirkti ,vieną minutę užklausi- viena kaina ,kitą jau kita,net nespėji pagalvoti ,o jau kaina keičias
O ji nors karta pamazejo?
[/quote]
Pirmyn-atgal kainavo po 170 asmeniui,tiek i Antalija,tiek Gasipaza geguzes menesiui.Konkreciau turit klaust agenturose
[/quote]
Pirmyn-atgal kainavo po 170 asmeniui,tiek i Antalija,tiek Gasipaza geguzes menesiui.Konkreciau turit klaust agenturose
o Jus pastebejot, kad perkant is Tezturo, ne visiems viesbuciams galioja isankstinio pirkimo salygos, tai reiskia, kad nusipirkai ir viskas, nieko keisti nebus galima
Merginos, į keliaujančių sąrašą save rašydamos, cituokite paskutinę žinutę. Aš prapuoliau iš sąrašo 😂
QUOTE(kas cia @ 2017 10 15, 23:06)
o Jus pastebejot, kad perkant is Tezturo, ne visiems viesbuciams galioja isankstinio pirkimo salygos, tai reiskia, kad nusipirkai ir viskas, nieko keisti nebus galima
Man agente sako, kad galima keisti ir tezu.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 15, 22:36)
Man agente sako, kad galima keisti ir tezu.
Galima, bet ne visiems viesbuciams, o tik tiems, prie kurių aiskiai nurodyta, kad galioja isankstinio pirkimo salygos.
QUOTE(Hastalavista @ 2017 10 15, 23:38)
Galima, bet ne visiems viesbuciams, o tik tiems, prie kurių aiskiai nurodyta, kad galioja isankstinio pirkimo salygos.
Va va, cia siumete Tezu naujove, gal ne visi ir agentai atkreipe i tai demesi. O tas isankstiniu zenkliukas vos prie keliu viesbuciu uzdetas...
Susinervinau.
Kur tu zenkliuku ieskot?
Kur tu zenkliuku ieskot?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 15, 23:55)
skiltyje tarp kurorto ir maitinimo, turi buti laikrodukas su data, iki kada galioja isankstinio pirkimo salygos. Mane tas irgi labai nustebino, kazi, kaip yra is tikruju, nes realiai tas zenkliukas prie labai nedaug viesbuciu yra