Tikrai viskuo galima naudotis nemokamai, atrakcionai yra elektrinės masineles, apžvalgos ratas, besisukantys puodeliai , traukinukas , viskuo galima naudotis nemokamai , tereikia sulaukti savo eiles vandens parkas dirbo nuo 10 val ryto iki 12 val., ir nuo 12.30 iki 17 val., atrakcionai ir su pertraukomis
Gaila kad taip nebus todėl renkamės Long beach
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 15, 15:14)
<p> Tikrai viskuo galima naudotis nemokamai, atrakcionai yra elektrinės masineles, apžvalgos ratas, besisukantys puodeliai , traukinukas , viskuo galima naudotis nemokamai , tereikia sulaukti savo eiles vandens parkas dirbo nuo 10 val ryto iki 12 val., ir nuo 12.30 iki 17 val., atrakcionai ir su pertraukomis </p>
o amzius vaiku ant atrakcionu ribojamas ? jus jau antra karta i long beach varot ?
o amzius vaiku ant atrakcionu ribojamas ? jus jau antra karta i long beach varot ?
Na maniskiai buvo 6 ir 7 metų tai visais atrakcionais naudojosi , tiesa vandens parke yra vienas kur griežtai tik suaugusiems, vaikų neleidžia, bet čia tik vienas
Taip, leksime antrą kartą
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 15, 14:12)
<p>Mes kelionė ir kitiems metams per Novatura isigijom, tai mums iškart išmetė Gazipaso oro uostą, is pradziu nepatiko, nes skrydis 15.15 iš vilniaus, bet užtat atgal 19.35 kokia data žadate skristi?</p>
mastome apie 05.17 -7nak. dar neaisku nes dukra antroke tai derinu su mokykla, nes siemet standartizuoti testai... o veliau neiseina del darbu.
mastome apie 05.17 -7nak. dar neaisku nes dukra antroke tai derinu su mokykla, nes siemet standartizuoti testai... o veliau neiseina del darbu.
Mano vyresnysis irgi antrokas dar mums nieko nepasakojo apie tuos testus, gal per susirinkimą pasakys ką...bet esu girdejus, nesu tikra ar tai tiesa , kad nėra privaloma juos laikyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 15, 15:30)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="ramune.v" data-cid="71842979" data-time="1508070436"> mastome apie 05.17 -7nak. dar neaisku nes dukra antroke tai derinu su mokykla, nes siemet standartizuoti testai... o veliau neiseina del darbu.</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Mano vyresnysis irgi antrokas dar mums nieko nepasakojo apie tuos testus, gal per susirinkimą pasakys ką...bet esu girdejus, nesu tikra ar tai tiesa , kad nėra privaloma juos laikyti </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Mano vyresnysis irgi antrokas dar mums nieko nepasakojo apie tuos testus, gal per susirinkimą pasakys ką...bet esu girdejus, nesu tikra ar tai tiesa , kad nėra privaloma juos laikyti </p>
taip, jie nera privalomi, tik daug mokyklu apie tai tyli 2 klases pavyzdziai http://www.nec.lt/573/
Aš jau atsispauzdinau praėjusių metų , dirbsim
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 15, 15:30)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="ramune.v" data-cid="71842979" data-time="1508070436"> mastome apie 05.17 -7nak. dar neaisku nes dukra antroke tai derinu su mokykla, nes siemet standartizuoti testai... o veliau neiseina del darbu.</blockquote>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
realiai nuo ju vaikui nieks nepriklauso, bet... laikymas priklauso nuo mokyklos ir mokytojos, siaip dazniausiai visi laiko, veiksmas vyksta kaip per tikrus egzus, kitose klasese su priziurinciais mokytojais ir t.t. po 45min. 4 dalys, dazniausiai 2 per savaite. Ta tvarko nacionalinis egzaminu centras - jie 2, 4, 6, 8kl. Siaip data oficialiai raso 03.10-04.20, pernai 2kl vyko 03.24-05.04.
Bet del visa ko ziurim kad butu jau +/- po visko kad po to vaikui streso nebutu.
Na man rytiniai skrydziai labiau patinka, as paskutine diena jau ir taip ilsetis nebegaliu-stresas kad jau atostogu pabaiga
Ai bus dar viskas matyt, nezinau tiksliai, metausi
Na jo, stresas čia laukia....bet jums kaip ir gaunasi po standartizuotų kelionė, tai kaip ir viskas gerai
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 15, 14:12)
<p>Mes kelionė ir kitiems metams per Novatura isigijom, tai mums iškart išmetė Gazipaso oro uostą, is pradziu nepatiko, nes skrydis 15.15 iš vilniaus, bet užtat atgal 19.35 kokia data žadate skristi?</p>
Mes irgi buvom Long beach. Likom patenkinti: ir kambariuose svaru, ir gultu daug, vandens kalniuku daug, plius sildomas baseinas vaikams, animacija vakarais irgi super! po amfiteatro gyva muzika arba DJ muzika prie snack baro, o jaunimui diskiteka nuo 11-30 iki paryciu . Maistas skanus, aptarnaujantis personalas malonus ir be arbatpinigiu. Tikrai noreiu grizti.!! Kitaisd metais planuojam geguzes gale, birzelio pradziai.
Labai patiko Gazipasos orouostas, dabar tik per ji keliauciau. Viskas greitai ten vyksta, plius vaziavom valanda ir 15 min iki viesbucio .
Gal galit parasyti kiek kainavo jums kitiems metams ir kiek dienu i Long beach? Pabrango viskas...
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 15, 15:50)
<p>Na jo, stresas čia laukia....bet jums kaip ir gaunasi po standartizuotų kelionė, tai kaip ir viskas gerai </p>
na mes visad vaziuodavom pirma geguzes savaite, orai buna super, zmoniu ne per daug, kainos irgi l. draugiskos. Siemet irgi dairiausi nuo 4d. bet po to sove mintis kad tie testai bus-tai sunervino, sumaise visus planus, dabar sedziu ir nebezinau