QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 15, 15:02)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Forgete" data-cid="71842934" data-time="1508068539"> rašo tipo - išėjimas į jūrą, banguota jūra, purvina jūra. O kaip su triukšmu nuo kelio? trukdo labai ?</blockquote>
<p> </p>
<p>Na zydro vandens ten nėra, na ir dugne akmenų pasitaiko, bet mes praktiškai prie jūros nuėjome paskutinę dieną, visai jos nepasigedone , kai tiek baseinu viešbučio teritorijoje
</p>
<p> </p>
<p>Esu skaiciusi kad triukšmas nuo kelio girdimas kas ima kambarį su vaizdu į jūrą, o būnant viešbučio teritorijoje tikrai nesigirdėjo man to triukšmo....o ir ėjimas prie jūros tokių tuneliu buvo, kuris įrengtas po keliu , net neitartum kad eini oo gatve, rami muzika groja ir pan
</p>
o ten tais atrakcionais visi gali naudotis, visada, ar ten jie mokomi. Reik jusu zinutes pasiskaitinet, kazka praleidau
Papildyta:
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 10, 22:33)
<p>O mes važiuojame pasyviam poilsiui, tai yra be jokių ekskursijų, tiesiog ilsetis , kaip mano vyras sako, važiuotume kad ir į balbieriškį, jei tik suteiktų tokias atostogas kaip TR
</p>
ooo gera zinute buvau praleidus. Atvarykit i Balbierą, padarysim jum TR, bus short beach resort