Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 15, 06:37)
<p>Mes Long beach buvome 05.24 - 06.02 tai oras buvo nuostabus, tik vakarai vesoki buvo. Ledai iki vakarienės porcijomis, prieš paskutinę dieną atradome kad vienoje vietoje dalina ir ledus kauseliais:) </p>

kaip del kambariu- kokius kambarius gavote ar nebuvo triuksmo vakarais/ rytais? Gal sakau zinodama is anksto ten galeciau kokio "labiau paprasyti" smile.gif
ar yra koks turgelis ar parduotuveles uz viesbucio teritorijos netoli?
kiek +/- vaziavot nuo orouosto?

gal dar kokie patarimai ir +/-? Mes ziurinejames si viesbuti geguzes men., ir vaikai ziuriu to paties amziaus kaip jusiskiai.
Atsakyti
QUOTE(Laura RK @ 2017 10 15, 13:21)
Gal galima būtų gauti Dainoros kontaktus smile.gif ?
Ačiū.

O kokiom agentūrom aplamai siuntinėjat užklausimus? Ačiū.

Udriaus rasite superkeliones.lt 4u.gif
Atsakyti

Long beach, mes uzsakinejome standart, bet mums labai pasisekė nes davė double family , tai su vaikais turėjome atskirus kambarius  :) mūsų kambarys buvo 1-ajame aukšte, triukšmo tikrai nesigirdejo, nes realiai mes kambaryje nebudavome. Yra prie viešbučio super marketas ten galima lauktuvių nusipirkti, vaisiais šalia jo prekiauja,o daugiau mes niekur nosies labai iš viešbučio ir nekisome... Iki viešbučio važiavome apie 1,5- 2 val., tiksliai nebepamenu, bet kelionė neprailgo  :) čia nuo Antalijos oro uosto, kitąmet skirsime į Gazipasos oro uostą, tai jis arciau bus  :) . Na mums labai patiko šitas viešbutis,puikiai pailsėjome  :)

Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 15, 13:52)
<p>Long beach, mes uzsakinejome standart, bet mums labai pasisekė nes davė double family , tai su vaikais turėjome atskirus kambarius  smile.gif mūsų kambarys buvo 1-ajame aukšte, triukšmo tikrai nesigirdejo, nes realiai mes kambaryje nebudavome. Yra prie viešbučio super marketas ten galima lauktuvių nusipirkti, vaisiais šalia jo prekiauja,o daugiau mes niekur nosies labai iš viešbučio ir nekisome... Iki viešbučio važiavome apie 1,5- 2 val., tiksliai nebepamenu, bet kelionė neprailgo  smile.gif čia nuo Antalijos oro uosto, kitąmet skirsime į Gazipasos oro uostą, tai jis arciau bus  smile.gif . Na mums labai patiko šitas viešbutis,puikiai pailsėjome  smile.gif</p>

ooo aciu labai kad atsaket smile.gif as nepagalvojau apie Gazipasa, reiks pasidometi, mes per novatura ziurime nes tezai brangiau gaunasi galbus galimybe rinktis.
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2017 10 15, 11:00)
Aura su Flora supainiojau smile.gif

Tai Floros nesirinktumėt?
Atsakyti

Mes kelionė ir kitiems metams per Novatura isigijom, tai mums iškart išmetė Gazipaso oro uostą, is pradziu nepatiko, nes skrydis 15.15 iš vilniaus, bet užtat atgal 19.35  :) kokia data žadate skristi?

Atsakyti
QUOTE(chepuke @ 2017 10 14, 12:26)
Mano sarase kitai vasarai taip pat yra Rubi platinum,Long beach.Fulya buvom si geguzi-pramogu vaikams atrode kaip ir uzteko,bet pabuvojus rugseji Eftalia Marin,supratau kas yra tikras dziaugsmas vaikams,nu davesi toj saloj po baseinus be poilsio. mirksiukas.gif  Rubi  platinum pasigendu to,todel vis labiau linkstu link Long beach.Keliaujant be vaiku is siu triju -rinkciausi Rubi wub.gif

Chepuke ,ką šiemet nusižiūrėjot ,kiek jūsų vaikams metų ? Kad vaikams būtų tiek veiklos ,kiek Eftalijoj? Aš Long Beach nelabai noriu dėl vietos ,norėčiau ne Konakly ,ne Avsalare ,o kažkur kitur 😊
Atsakyti
O kas Long Beache blogai su jura, visi rusai skundzias kad blogas priejimas prie juros, bangos, akmenys?
Atsakyti

Na kad kažkas blogai su jūra tikrai nepastebėjome, krantas geras, neakmenuotas , nežinau kas rusams nepatiko :) 

Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 15, 14:51)
<p>Na kad kažkas blogai su jūra tikrai nepastebėjome, krantas geras, neakmenuotas , nežinau kas rusams nepatiko smile.gif </p>

rašo tipo - išėjimas į jūrą, banguota jūra, purvina jūra.

O kaip su triukšmu nuo kelio? trukdo labai ?
Atsakyti

rašo tipo - išėjimas į jūrą, banguota jūra, purvina jūra. O kaip su triukšmu nuo kelio? trukdo labai ?

Na zydro vandens ten nėra, na ir dugne akmenų pasitaiko, bet mes praktiškai prie jūros nuėjome paskutinę dieną, visai jos nepasigedone , kai tiek baseinu viešbučio teritorijoje :) 

Esu skaiciusi kad triukšmas nuo kelio girdimas kas ima kambarį su vaizdu į jūrą, o būnant viešbučio teritorijoje tikrai nesigirdėjo man to triukšmo....o ir ėjimas prie jūros tokių tuneliu buvo, kuris įrengtas po keliu , net neitartum kad eini oo gatve, rami muzika groja ir pan :)

Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 15, 15:02)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Forgete" data-cid="71842934" data-time="1508068539"> rašo tipo - išėjimas į jūrą, banguota jūra, purvina jūra. O kaip su triukšmu nuo kelio? trukdo labai ?</blockquote>
<p> </p>
<p>Na zydro vandens ten nėra, na ir dugne akmenų pasitaiko, bet mes praktiškai prie jūros nuėjome paskutinę dieną, visai jos nepasigedone , kai tiek baseinu viešbučio teritorijoje smile.gif </p>
<p> </p>
<p>Esu skaiciusi kad triukšmas nuo kelio girdimas kas ima kambarį su vaizdu į jūrą, o būnant viešbučio teritorijoje tikrai nesigirdėjo man to triukšmo....o ir ėjimas prie jūros tokių tuneliu buvo, kuris įrengtas po keliu , net neitartum kad eini oo gatve, rami muzika groja ir pan smile.gif</p>

o ten tais atrakcionais visi gali naudotis, visada, ar ten jie mokomi. Reik jusu zinutes pasiskaitinet, kazka praleidau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 10, 22:33)
<p>O mes važiuojame pasyviam poilsiui, tai yra be jokių ekskursijų, tiesiog ilsetis , kaip mano vyras sako, važiuotume kad ir į balbieriškį, jei tik suteiktų tokias atostogas kaip TR smile.gif </p>

ooo gera zinute buvau praleidus. Atvarykit i Balbierą, padarysim jum TR, bus short beach resort biggrin.gif
Atsakyti