Taip
niekur jus neliksit, n viesbuciu dar nepaskelbtu. kantrybes ir issirinksit.
As tai kazkaip prisibijau butent rugsejo galo,nes ir Cobre nekarta minejusi,kad tuo metu vyksta sezonu kaita,lydima lietaus kelias dienas.Sio rugsejo gale orai ir nedziugino....
Nežinau kaip Auroj, bet Floroj ledai spalio pradžioj buvo, ir pasirodymai buvo tikrai neblogi. Pora barų buvo uždaryta ir vafliukų nekepė ir matyt darbuotojų sumažino, tai gal trečdalis buvo iš kaimyninės Nirvanos kas manau tik pliusas... tai Auroj turėtų panašiai būt, tas pats tinklas.
As tai kazkaip prisibijau butent rugsejo galo,nes ir Cobre nekarta minejusi,kad tuo metu vyksta sezonu kaita,lydima lietaus kelias dienas.Sio rugsejo gale orai ir nedziugino....
Pernai buvo rugsejo 20-30, siemet rugsejo 19-29 - jokio lietaus. Spali bijociau, bet rugsejis pata geriausias. Ech
Turbut buvot ne Alanijoj,nes per tiesiogine transl.Kleopatros papludimi maciau tikrai prasta ora,dangus apsiniaukes,vienas kitas zmogus tik prasiejo pajuriu.Aisku ir tas lietus ne visus uzpuola,bunant pernai 10km nuo Alanijos-pas mus pora valandu lijo,o Alanijoj ne laso.
Merginos, o Amara club marine Tezai dar siulo, ar jo jau seniai neber? Man ten kalnai kaip is pasakos
Mes Long beach buvome 05.24 - 06.02 tai oras buvo nuostabus, tik vakarai vesoki buvo. Ledai iki vakarienės porcijomis, prieš paskutinę dieną atradome kad vienoje vietoje dalina ir ledus kauseliais:)
Ir as ta mintim guodziausi... bet kaip kainos kyla
Oficialiai UZSTRIGAU.
Long beach ar Sealight resort ar Crystal Aura? Siuos man dabar siulo.
Jei long beach - kuris, resort ar harmony????
Labas, man gal tik taip pasirodė,bet kainos šiais metais geresnės?
Kas buvę gural premier tekirova,ten tikrai tokie dideli kambariai?
Ir as ta mintim guodziausi... bet kaip kainos kyla
Oficialiai UZSTRIGAU.
Long beach ar Sealight resort ar Crystal Aura? Siuos man dabar siulo.
Jei long beach - kuris, resort ar harmony????
Jokiu budu nesirinkciau Aura! dabar grizo artimieji is jo, sake baisu, net iki 4 zv netempia... Maziukam vaikam net nera blenderio maistui apdeto, kambariu dalis nerenovuota, labai prastos bukles, vieni gavo renovuota, kiti ne. Tai ir renovuotame su santechnika buvo problemu, vanduo bego ) maistas taip pat sake labai prastas, jo nemazai, bet tikrai ne pats skaniausias, o zmones i turkija vaziavo jau 8 karta, tai kazkaip tikrai cia nepataike.
Jei su vaikais rinksciaus long beach resort be vaiku manau taip pat butu vienas is potencialiu