Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Forgete @ 2017 10 14, 21:51)
na bent jau kamelijoj tai kai visi trys viesbuciai valgydavo atskirai, tai rugsejo 30 jau buvo sujungti i viena. Ledai neveikia, animacija silpniau, na taip palengva visos paslaugos mazeja mazeja. Vaziuokit rugsejo gale ir viskas bus ok. Orai super, jura super, man pats tobuliausias laikas.

Mes galvojam apie Crystal aura, spalio pr kaina geresne, bet...tada reikia ziureti rugsejo pab...
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2017 10 13, 23:01)
nu vis tiek mano skaičiavimu viena diena prarandama... unsure.gif

Mūsų atveju buvo taip - išvykom ketvirtadienį apie 22 val. Pasnaudėm lėktuve ir atvykę į viešbutį porą val. Ir penktadienį, šešt sekm pirm antr treč ketvirt ilsėjomės. Atgal paėmė iš viešbučio ketvirtadienį vėlai vakare. Tai gavosi 7 pilnos dienos 4u.gif
Atsakyti

Papildyta:
Neblogas kainas randu per Sunshine.Galvoju vel apie geguzi,tai kaip pvz.randu:
8-15d. 2+1 kainos svarais!!!!
Sapir4-312£
Drita-265£
Mukarnas-343£
Limak Limra-361£
Long Beach Resort-470£
Granada Luxury Resort-496£
Nirvana Lagoon-551£
Crystal Sunrise Queen luxury-532£
Depozitas tik 1£,visa suma sumoki likus 21d.
[/quote]
labutis
mes irgi pirksim is sunshine , bet dar ten irgi dar nevisi viesbuciai dar ideti, zodziu, bent pernai prasidejo kainos geros lapkricio pradzioje
tik skrydziu bilietai liepos men brangus, 208 eurai pirmyn ir atgal , gal UDRIUS pigiau gali pasiulyt?
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2017 10 13, 20:39)
Kas šiemet skridote į Gazipašą? Kelintą valandą buvo skrydžiai?

Is Vilniaus 15-20, is Gazipasos 18-40 siemet rudeni

QUOTE(mygtukai @ 2017 10 13, 22:21)
Patarkit mergaitės viešbučius su daugiau kalnelių vaikams. Šiemet į tai orientuojamės. Ačiū  4u.gif

Mums patiko Long beach resort SPA. Buvom si spali smile.gif ten kalniuku yra ir leliukam ir suaugusiems:)

QUOTE(kas cia @ 2017 10 14, 20:48)
Papasakokite, prasau, is savo patirties, kokie orai buvo si menesi, kas atostogavote. Ir kaip ten su tuo sezono uzdarymu, spalio men., ta prasme, neveikia kalneliai, nera ledu, uzdaryti barai, ar kas? 4u.gif  Mes norime kitiems metams pirkti rudeni, svarstau del spalio pradzios, bet jei ten puse paslaugu nebus, tai irgi ne kazka...  unsure.gif

pas mus is 10 dienu 4 dienos buvo apsiniaukusios, 2 d. is ju lijo, 1 d. uraganas buvo (spalio 8), bet cia loterija... kitais metais gali buti kitaip. Vakarais jau reikejo megztinio... Diena kai nebuvo debesu buvo 30
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2017 10 14, 21:57)
Mes galvojam apie Crystal aura, spalio pr kaina geresne, bet...tada reikia ziureti rugsejo pab...

o Crystal flora nežiūrėjot ,kodėl būtent Aura renkatės ? man tai agentas siūlo CRYSTAL FLORA,pažiūrėjau foto ,gražu labai 4u.gif gal kas buvote Floroj ar Auroj ,kokie atsiliepimai .kiek skaičiau apie FLORA ,tai atsiliepimai geri daugmaž.
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2017 10 14, 22:24)
pas mus is 10 dienu 4 dienos buvo apsiniaukusios, 2 d. is ju lijo, 1 d. uraganas buvo (spalio 8), bet cia loterija... kitais metais gali buti kitaip. Vakarais jau reikejo megztinio... Diena kai nebuvo debesu buvo 30

O kaip idomiai! Mes buvo tuo metu Saphire ir dienom 10.02-10.06 buvo +35, apniuke buvo 10.07 . 10.08 palijo vakare stipriau bet audra nepavadinciau..10.09 apie 12h sviete saule ir temperatura buvo poto +30.
Atstumas tarp musu juk kokie max 20km? Cia gal kalnai arciau buvo ir todel prastesnis oras?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 14, 22:27)
o Crystal flora nežiūrėjot ,kodėl būtent Aura renkatės ? man tai agentas siūlo CRYSTAL FLORA,pažiūrėjau  foto ,gražu labai  4u.gif gal kas buvote Floroj ar Auroj ,kokie atsiliepimai .kiek skaičiau apie FLORA ,tai atsiliepimai geri daugmaž.

Mes aura rinkomės dėl to, kad mieste. Flora laukuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 10 14, 23:54)
Mes aura rinkomės dėl to, kad mieste. Flora laukuose  mirksiukas.gif

va va ,aš irgi žiūriu ,Floroj labai gražu ,Auroj ne taip gražu ,bet pačiam mieste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mixiuke @ 2017 10 14, 13:48)
Nee pas mus raso standard hotel room...ir pasake kad sie kambariai renovuoti..viskas ok....sako liksit patenkinti..ale dabar kai paskaitau tie nemazai komentaru..pradedu dvejot

Aš pernai irgi nagrinėjausi tų kambarių tipus. Jei teisingai supratau, Novaturo yra renuovuoti kambariai ar tai būtų aukštesnės klasės ar standart. Tezture ar kidyture to nerašė. Man agentė sakė, kad aukštesnės klasės nuo standarto skirsis tik vaizdu į jūrą. Bet su vaizdu į jūrą yra ramūs numeriai.
Atsakyti

labutis
mes irgi pirksim is sunshine , bet dar ten irgi dar nevisi viesbuciai dar ideti, zodziu, bent pernai prasidejo kainos geros lapkricio pradzioje
tik skrydziu bilietai liepos men brangus, 208 eurai pirmyn ir atgal , gal UDRIUS pigiau gali pasiulyt?
[/quote]
Aciu,Tusinukas uz info.Neskubu rezervuot dar viesbuciu,nors pora noretusi mirksiukas.gif .Tiesa sakant tikiuosi dar atpigusiu ir skrydziu,nors visko gali but.Ai,geguze is bedos ir paskutine min.imanoma gera pagaut,tiek kad maza pasiula buna daugiau nei savaitei.
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 14, 22:59)
va va ,aš irgi žiūriu ,Floroj labai gražu ,Auroj ne taip gražu ,bet pačiam mieste biggrin.gif

Flora ne visai laukuos, visai netoli paėjus (į Antalijos pusę), gal 500 m., yra Beldibio miestelis, parduotuvėlės visą kelią link ten įsikūrusios, grynai priešais Floros įvažiavimo turgelis su kelionių agentūra yra, nuolat važinėja Dolmušai Antalija-Kemeras, stoja prie viešbučio. Tikrai nesijautėm atskirti (Eftalija kur kas labiau atskirta pasirodė). Šiaip jei nereik akvaparko- Flora labai smagus viešbutis. Pliusus/minusus visai neseniai šioj temoj rašiau.
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2017 10 14, 23:54)
Mes aura rinkomės dėl to, kad mieste. Flora laukuose  mirksiukas.gif

Agente ir man labiau siulo Flora 4u.gif Mano dukra labai nori i Aura, o as galvoju apie Limra. Nors persiplesk...norejom spali, bet jei ten ne viskas veiks, vaikai ledu negaus, o vakarais nebus ka veikt, tai ir vel...zodziu, siemet turbut liksiu tuoj ant ledo unsure.gif
Atsakyti