Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2017 10 13, 08:28)
<p>Kreizzy, butinai susimojuosime biggrin.gif nezinau, tik kaip islaukt reiks iki geguzes biggrin.gif
</p>

As irgi pirma karta gyvenime is tokios ankstybes kazka perku, tai aciu dievui, kad geguzii dar reikia kaukti, o ne kokio spalii 😀
Atsakyti
Atostogos suplanuotos, kelionė nupirkta, liko tik laukti bigsmile.gif
Atsakyti
Gal sarasiuka darom jau?
Atsakyti
Aš jau galiu įsirašyti į sąrašiuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2017 10 13, 09:52)
Gal sarasiuka darom jau?

Darykite, gal man bus lengviau apsispresti, kai pamatysiu, kur link Jus traukiat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2017 10 12, 16:49)
Labai grazu  wub.gif
Bet kai man keista vaziuoji su al o reikia moketi .eini ir galvoji ar mokama ar mokama biggrin.gif

nieko ten galvot nereikia, didžiausias minusas, kad ledai mokami, bet irgi prisitaikėm prie situacijos, ledus pirkdavom kartą po vakarienės, vaikai tikrai su pasimegavimu suvalgydavo, o ne atbulais dantim ir pusę palikdami ir ok mirksiukas.gif kokteilių nepasigedau, o toj diskotekoj, kur bariukas mokamas už kokių 20 metrų gražia alėja yra viešbučio baras biggrin.gif tiesa mes neidavom į diskoteką, o netoliese sėdėdavom plepėdami, muzikos klausydami, jūra grožėdamasi ir gurkšnodami wub.gif ir mokamiem dalykam mes ten max 100 eurų palikom, kai imdama akka viešbutį tam pačiam laikui aš būčiau sumokėjus kokiais 800-900 daugiau. nors sutinku, psichologiškai knisantis reikalas biggrin.gif

tikrai skaičiau, kad kažkas buvo loniceroj, tingiu ieškot kas, gal prisipažins rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Lince M @ 2017 10 13, 09:19)
tikrai skaičiau, kad kažkas buvo loniceroj, tingiu ieškot kas, gal prisipažins rolleyes.gif

Mes šiemet mirksiukas.gif
Atsakyti

Man irgi įdomu apie Lonicerą.

Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 10 13, 08:43)
Mes šiemet mirksiukas.gif

papasakokit bendrus įspūdžius 4u.gif teritorija ten tikrai bendra su 5 žvaigždučių ir visi naudojais kartu? aišku miega ir valgo savam. ar yra papildomų mokamų dalykų? (kokie žaidimo automatai ar cofee house nesiskaito). kaip už viešbučio ribų? yra kur pasivaikštinėt ar laukai, turgelis koks yra, parduotuvės ar pan?

ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti

Kas buvo Kameyoj? Ar yra mokamų dalykų? Ar ledai ribotą laiką? Jau nieko nepakeisim, nes pasirinkom šitą viežbutį, bet šiaip noriu sužinoti. Važiuojam su draugais, kurie pirmą kartą Turkijoj. Tai nenoriu, kad nusiviltų :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Skyyy1 @ 2017 10 13, 11:33)
<p>Kas buvo Kameyoj? Ar yra mokamų dalykų? Ar ledai ribotą laiką? Jau nieko nepakeisim, nes pasirinkom šitą viežbutį, bet šiaip noriu sužinoti. Važiuojam su draugais, kurie pirmą kartą Turkijoj. Tai nenoriu, kad nusiviltų rolleyes.gif​ </p>

Mokami nebent SPA ir pan.
Vienas A la carte nemokamas, iskarto rezervuokite, nes eile susidaro.
Ledai nuo 10 (ar tai 11) nemokamai. Prie papludymio yra namelis, kur ateini ir pasiimi, kiek nori, kokiu nori bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 13 spalio 2017 - 09:39
QUOTE(Skyyy1 @ 2017 10 13, 10:33)
<p>Kas buvo Kameyoj? Ar yra mokamų dalykų? Ar ledai ribotą laiką? Jau nieko nepakeisim, nes pasirinkom šitą viežbutį, bet šiaip noriu sužinoti. Važiuojam su draugais, kurie pirmą kartą Turkijoj. Tai nenoriu, kad nusiviltų rolleyes.gif​ </p>

mokami dar tie zaidimu automatai, popkornai vakare su cukraus vata. daugiau lyg nieko. ledai nemokami pietu ir vakarienes metu, bei tam namuky prie selin viesbucio link papludimio.
Atsakyti