Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

mes buvom smile.giftik ne šiemet, o 2016 metais. aplinka man ten superinė, kalnai kitoj pusėj kelio, tai kaip kažkas rašė, pora dienų net žadą atimdavo biggrin.gifbeje ten iš vienos pusės nirvanos viešbutis, iš kitos akka atendon berods, tai vaizdais už viešbučio ribų megaujasi tais pačiais, tik už mažesnę kainą biggrin.gifo ir pačiam viešbutyje baseinai, žaluma, aplinka wub.gifguli aukšutiniam baseine arba jakuzi ir žiūri į kalną... dabar dar pažiūrėjus į nuotraukas maloniai širdį sumaudžia wub.gifwub.gifwub.gifkambariai standartiniai tikrai maži, draugai gyveno tokiam, tai vos apsisukt eina, nors jie nesiskundė, kambary faktiškai nebuvom. mums pasisekė, gavom su trim miegamaisiais, bet mūsų ir šeima 5 asmenų, tai mums buvo vienas iš geriausių varijantų kambarių atžvilgiu, bet čia atsitiktinumas. maistas... badu nemirėm, bet... labai jau vienodas ir be jokių mandrybių. jei maistas vienas iš svarbiausių kriterijų, tada iš karto sakau - nevažiuokit. gėrimai, kai mes anokie "pijokai", tai mums tiko skiestas jų alko biggrin.gifnori mandresnio kokteilio - mokėk cool.gifkai mes buvom, buvo ledai mokami, šiemet lyg ir nebe, bet nežinau. ar važiuočiau antrą kartą? jeigu kemero pusėj neatsiras panašaus tipo (turiu galvoj, ne miesto tipo viešbutukus su mažomis teritorijomis) viešbučių už padorią kainą, tada tikrai grįšiu į šį vien dėl vaizdų wub.gif

Ir siemet ledai mokami. 

Del vaizdu sutinku - grazu. Apie sita viesbuti labai idomus atsiliepimai kiek skaiciau - arba viskas blogai, arba viskas gerai ir griztu  :D Matyt nuo prioritetu labai priklauso. Ir sezono metu, vasara jo arba is vis nesiulo arba uz didele kaina, nera labai jau pigus, tai matyt turi klientu pakankamai. Dar man patiko ju korteliu sistema, nereik nesiotis grynu. Aisku, geriausias variantas kai is vis papildomai uz nieka nereik moket.

Imesiu pora foto su vaizdais veliau 

Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2017 10 12, 15:40)
Kas geriau amara ar delphin deluxe?

buvau abiejuose. man asmeniskai Amara Dolce Vita.
bet sako jis parduotas ir labai suprastejes. mes jame pries kokius 4 metus buvom.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 10 12, 15:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lince M" data-cid="71838764" data-time="1507811799"><div><p>mes buvom vartotojo įkelta nuotraukatik ne šiemet, o 2016 metais. aplinka man ten superinė, kalnai kitoj pusėj kelio, tai kaip kažkas rašė, pora dienų net žadą atimdavo vartotojo įkelta nuotraukabeje ten iš vienos pusės nirvanos viešbutis, iš kitos akka atendon berods, tai vaizdais už viešbučio ribų megaujasi tais pačiais, tik už mažesnę kainą vartotojo įkelta nuotraukao ir pačiam viešbutyje baseinai, žaluma, aplinka vartotojo įkelta nuotraukaguli aukšutiniam baseine arba jakuzi ir žiūri į kalną... dabar dar pažiūrėjus į nuotraukas maloniai širdį sumaudžia vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukakambariai standartiniai tikrai maži, draugai gyveno tokiam, tai vos apsisukt eina, nors jie nesiskundė, kambary faktiškai nebuvom. mums pasisekė, gavom su trim miegamaisiais, bet mūsų ir šeima 5 asmenų, tai mums buvo vienas iš geriausių varijantų kambarių atžvilgiu, bet čia atsitiktinumas. maistas... badu nemirėm, bet... labai jau vienodas ir be jokių mandrybių. jei maistas vienas iš svarbiausių kriterijų, tada iš karto sakau - nevažiuokit. gėrimai, kai mes anokie "pijokai", tai mums tiko skiestas jų alko vartotojo įkelta nuotraukanori mandresnio kokteilio - mokėk vartotojo įkelta nuotraukakai mes buvom, buvo ledai mokami, šiemet lyg ir nebe, bet nežinau. ar važiuočiau antrą kartą? jeigu kemero pusėj neatsiras panašaus tipo (turiu galvoj, ne miesto tipo viešbutukus su mažomis teritorijomis) viešbučių už padorią kainą, tada tikrai grįšiu į šį vien dėl vaizdų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Ir siemet ledai mokami. </p><p>Del vaizdu sutinku - grazu. Apie sita viesbuti labai idomus atsiliepimai kiek skaiciau - arba viskas blogai, arba viskas gerai ir griztu  biggrin.gif Matyt nuo prioritetu labai priklauso. Ir sezono metu, vasara jo arba is vis nesiulo arba uz didele kaina, nera labai jau pigus, tai matyt turi klientu pakankamai. Dar man patiko ju korteliu sistema, nereik nesiotis grynu. Aisku, geriausias variantas kai is vis papildomai uz nieka nereik moket.</p><p>Imesiu pora foto su vaizdais veliau </p>

O kas ten dar mokama .? blink.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti apie AMARA SEALIGHT ELITE ? Ar verta važiuoti į Kušadasį?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 10 12, 15:26)
Ir siemet ledai mokami. </p><p>Del vaizdu sutinku - grazu. Apie sita viesbuti labai idomus atsiliepimai kiek skaiciau - arba viskas blogai, arba viskas gerai ir griztu  biggrin.gif Matyt nuo prioritetu labai priklauso. Ir sezono metu, vasara jo arba is vis nesiulo arba uz didele kaina, nera labai jau pigus, tai matyt turi klientu pakankamai. Dar man patiko ju korteliu sistema, nereik nesiotis grynu. Aisku, geriausias variantas kai is vis papildomai uz nieka nereik moket.</p><p>Imesiu pora foto su vaizdais veliau </p>

tada aš pusiau lupta, pusiau skusta biggrin.gif nesakau, kad viskas gerai, bet tikrai grįžčiau. o jo kaina bent jau per išankstinius tikrai padori būna, kad ir šiemet kemero pusėj jis vienas pigesnių tokio tipo viešbučių. jo, kortelės ir mums patiko, ir dar pliusas (ypač mano dičkei), kad nėra apyrankių, jai dėl įdegio aktualu
Atsakyti
O tai novaturas visus viesbucius jau iskele ar dar bus? hmm.gif hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2017 10 12, 15:05)
Nei Teztouro, nei Novaturo. Ėmiau atskirai viešbutį, bilietus ir pervežimą. Taip ir nesulaukiau Teztouro papildymo doh.gif

As ir tik apie toki varianta galvoju.Bilietukai is Novaturo?Kiek mokejot,jei ne paslaptis?
Atsakyti

O kas ten dar mokama .? blink.gif

Mes kai buvom pacioj sezono pradzioj (tik atsidares po ziemos buvo pries 3 dienas), tai dar daug kas neveike, tai visko nesurasysiu, bet su kuo susiduriau tai mokama: ledai (rutuliukas 1 eur ar usd), kokteiliai ~ 5-6-7 eur (is nemokamu tik atsuktuvas buvo, kazkas su dzinu ir dar kazkoks, nepamenu), kava mandresne Coffe House mokama (latte, capuccino, nezinau ar per klaida, bet uz turkiska nepaskaiciavo), diskoteka buna papludymy sezono metu tai ten irgi is to baro gerimai mokami, daugiau nepamenu... 

Pora foto tuo paciu, kurias radau telefone, bendram vaizdui

de371ea837e5589b53521c872b278b88503.JPG

5ebc1fc22520249d6ce90f8f52542cdd632.JPG

7e017c3095b8fdedff7d32902bffda07880.JPG

94212db8712b2648ec00a4e6bd30a10d573.JPG

Atsakyti
Labai grazu wub.gif
Bet kai man keista vaziuoji su al o reikia moketi .eini ir galvoji ar mokama ar mokama biggrin.gif
Atsakyti

tada aš pusiau lupta, pusiau skusta biggrin.gifnesakau, kad viskas gerai, bet tikrai grįžčiau. o jo kaina bent jau per išankstinius tikrai padori būna, kad ir šiemet kemero pusėj jis vienas pigesnių tokio tipo viešbučių. jo, kortelės ir mums patiko, ir dar pliusas (ypač mano dičkei), kad nėra apyrankių, jai dėl įdegio aktualu

uz gera kaina ir as galbut grizciau, bet sezono metu. Kas pirmakart i Turkija vaziuoja, jeigu nesvajoja apie egzotika maiste, ivairiu rusiu kokteilius, tai tikrai nemanau kad nusiviltu labai. Man patiko teritorija, kad namukai miske, ir kad nera didziulio pastato vieno, ir siaip zmones kazkaip buna issibarste, nera jokio sarsalo, aisku sezono metu truputi kitaip butu.

ir dar jura man nepatiko, ir krantas, ir smelis (uzveztas) ir akmenys dideli ir mazesni pacioj juroj. Pirsa dar tik baige dengti. Tik salta buvo, tai dzin, vis tiek nesimaudem  :D

Atsakyti

Labai grazu wub.gif
Bet kai man keista vaziuoji su al o reikia moketi .eini ir galvoji ar mokama ar mokama biggrin.gif

Ziauru, istikrųjų taip....o koks čia viešbutis ?  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 12, 16:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ointriga" data-cid="71838967" data-time="1507819778"><div><p>Labai grazu vartotojo įkelta nuotrauka
Bet kai man keista vaziuoji su al o reikia moketi .eini ir galvoji ar mokama ar mokama vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Ziauru, istikrųjų taip....o koks čia viešbutis ?  hmm.gif​ </p>

Salima
Atsakyti