paziurejau, man patiko. nors atsiliepimu yra visokiu ir reitingai ne per geriausi, bet vaizdas geras, vaikams patiku.
paziurejau, man patiko. nors atsiliepimu yra visokiu ir reitingai ne per geriausi, bet vaizdas geras, vaikams patiku.
As buvau birzelio pradzioje..as neprikabi man patiko viskas..kambari gera dave..maisto pilna kokio nori...mes 4 dienas tik juroje gulejome o paskuj i ekskursijas patraukeme....
Sveiki, rugsėjo mėnesį buvome šiame viešbutyje. Tai : maistas patiko, pietų nė karto nėjome valgyti, nes taip visokių užkandžių prisikirsdavome per dieną, patiko aptarnaujantis personalas, paslaugus, o ypač gavęs kokį pinigą , vakarais buvo gyva muzika, truputi silpnoki vakariniai pasirodymai, kambarius tvarkė kasdien.
Jeigu ten vyksite siūlau aplankyti taksi arba autobusiuku Land of Lagands viešbutį. Ten vykome apsipirkti, o ir šiaip labai faina pasivaikščioti
Jeigu dar kils klausimų klauskite
o kaip su veikla vaikams, nes vaziuoja 9 ir 11 metu, pagal foto matau kad yra 2 kalneliai?
Liepos 9 d. 9 n. CRYSTAL AURA BEACH RESORT
<div>
<p>Sveiki, rugsėjo mėnesį buvome šiame viešbutyje. Tai : maistas patiko, pietų nė karto nėjome valgyti, nes taip visokių užkandžių prisikirsdavome per dieną, patiko aptarnaujantis personalas, paslaugus, o ypač gavęs kokį pinigą , vakarais buvo gyva muzika, truputi silpnoki vakariniai pasirodymai, kambarius tvarkė kasdien.
Jeigu ten vyksite siūlau aplankyti taksi arba autobusiuku Land of Lagands viešbutį. Ten vykome apsipirkti, o ir šiaip labai faina pasivaikščioti
Jeigu dar kils klausimų klauskite </p>
</div>
</blockquote>
<p> o kaip su veikla vaikams, nes vaziuoja 9 ir 11 metu, pagal foto matau kad yra 2 kalneliai?</p>
Mano panoms 8 ir 10 . Tai nuo ryte iki vakaro mirko baseine. Taip yra du kalneliai. Manosioms jų užteko. Tiesa, labai šiltas baseino vanduo buvo.
Ai, internetas žiauriai prastai dirbo Kambariuose iš vis neveikė, tik prie baseino
Sveiki,
Gal kas gali duoti kontaktus kelioniu agentes/agento, kuri padaro geras nuolaidas. Per ką perkate? Ar tiesiog pasikliaujat interneto siulomom kainom?
Geriausia būtų dirbanti Kaune.
Aciu
dk keliones Daiva, pernai dave 5proc.
O kaip su gėrimais? Vietiniai ar yra importinių? Vyras sakė daugiau nevažiuos, kur tik rakės tėra
Jau nemažai yra nusipirkusių
Labai geras viešbutis, vertas grįžimo į jį
Ir pamiršau dar kokios nuolaidos paprašyt
Ir pamiršau dar kokios nuolaidos paprašyt
Is teztouro? Ju puslapyje nera kainu ir siap nezinau kaip naudotis to tinklalapiu toks nepatogus (gal tik man ).