Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Buvo kazkas ir vasara.
Viskas ten super, ne visi iperka, todel maziau atsiliepimu.

Ačiū, vyksim gegužę. Kazin nuo kada vandens kalniukai ima veikt visur? Nuo kada kituose viešbučiuose? 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 12, 11:55)
Mums irgi nera kito pasirinkimo, nes pavasari ir vasara dirbam ne tai, kad be atostogu, bet iseiginiu.
Kol pradinukas, mokytoja ir direktorius geri - naudojuos, kad ir kaip nesmagu. Pasiemem vadovelius net biggrin.gif Veltui blush-anim-cl.gif

Sumokejau avansa.. Tipo bus atsarginis variantas, jei nerasiu geriau unsure.gif

nu pasakok kur, gal man tiks
Atsakyti

Vaje vaje, tai kokį rinktis tą viešbutį, jei noris, kad ir vaikams būtų ką veikti ir patiems ir ta kaina n :hmm:​ ebūtų kosminė....

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 10 12, 13:26)
nu pasakok kur, gal man tiks

Aj, nieko blatno visai, nes visi metai pries akis pasikeist biggrin.gif Prestige.
Kas man patinka, kad isvykimas ryte, grizimas 18 val. bigsmile.gif
Atsakyti

Ar esat kas buvę viešbutyje tik suaugusiems? Man siūlo tokį biggrin.gifKadangi ir man, ir mamai jau po 18, tai gal ir nieko variantas hmm.gifbiggrin.gifBet kai nebuvus, tai nežinau, normalu ten viskas, kokių orgijų nebūna? lotuliukas.giflotuliukas.giflotuliukas.gifNes gi mamą vešiu, kad gėdos neprisidaryčiau lotuliukas.gif

aš jei būčiau be vaikų, tai važiuočiau į tokius.  Ir į restoranus kur n-16 irgi eičiau... ir dar papildomai mokėčiau...   

Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2017 10 12, 12:44)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Įdomi" data-cid="71838237" data-time="1507797238">
<div>
<p>Ar esat kas buvę viešbutyje tik suaugusiems? Man siūlo tokį vartotojo įkelta nuotraukaKadangi ir man, ir mamai jau po 18, tai gal ir nieko variantas vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaBet kai nebuvus, tai nežinau, normalu ten viskas, kokių orgijų nebūna? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaNes gi mamą vešiu, kad gėdos neprisidaryčiau vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>aš jei būčiau be vaikų, tai važiuočiau į tokius.  Ir į restoranus kur n-16 irgi eičiau... ir dar papildomai mokėčiau...   </p>

Ir mes nusprendem vaziuoti tik suaugusiems, bet pasirinkimas nedinelis
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 10 12, 11:58)
Kokiame buvote?

Bodrume, o va pavadinimo tai ir nepasakysiu...nepamenu, manau daug nėra Bodrume skirtų suaugusiems. Viešbutis išsidėstęs per visą nuokalnę, labai daug laiptelių-gal todėl ir neskirtas vaikams, bet yra ir liftas.
Atsakyti

Agente lyg pataike i musu norus ir siulo Club Asteria Belek, gal kas yra buve ir pasakys ka gyvai, nes siaip vertinimai lyg neblogi?

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 12, 12:40)
Aj, nieko blatno visai, nes visi metai pries akis pasikeist biggrin.gif Prestige.

Grand ar Amare? Einu skaityt.
Atsakyti
QUOTE(veroniux @ 2017 10 12, 13:54)
<p>Agente lyg pataike i musu norus ir siulo Club Asteria Belek, gal kas yra buve ir pasakys ka gyvai, nes siaip vertinimai lyg neblogi?</p>

Sveiki, rugsėjo mėnesį buvome šiame viešbutyje. Tai : maistas patiko, pietų nė karto nėjome valgyti, nes taip visokių užkandžių prisikirsdavome per dieną, patiko aptarnaujantis personalas, paslaugus, o ypač gavęs kokį pinigą smile.gif, vakarais buvo gyva muzika, truputi silpnoki vakariniai pasirodymai, kambarius tvarkė kasdien.
Jeigu ten vyksite siūlau aplankyti taksi arba autobusiuku Land of Lagands viešbutį. Ten vykome apsipirkti, o ir šiaip labai faina pasivaikščioti smile.gif
Jeigu dar kils klausimų klauskite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 12, 12:40)

Tezturas ar Novaturas turi vakarinius skydžius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 10 12, 13:59)
Grand ar Amare? Einu skaityt.

Amara

QUOTE(*Frėja* @ 2017 10 12, 14:01)
Tezturas ar Novaturas turi vakarinius skydžius? 4u.gif

Tez