Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Šaunu ir argumentuota, nors taip ir neatsakėte apie žodį kabutėse  :) suprantu, kad tiek sau neleidžiame kiek jūs. 
  Ten juk rasiau apie tai jog jei planuotume visas atostogas tik viesbutyje ( ir isvardinau maista, "pramogas" ir t.t)  tada keltume kartele gerokai i virsu. Nes pramogos, tuose viesbutukuose... 15 min su kokiu pitonu pasitampo ar barmenas ugnies sou atlieka, net mokyklose per simtadienius pasirodymai stipresni :unsure: O del pasirodymu aukstos klases viesbuciuose, as net neabejoju, kad jie stiprus ir lb idomus.

Nemanau, kad cia mamos ateina girtis savo ar vyru piniginiu storiais ar skaiciuoti, kas kiek uzdirba, visos cia su tuo paciu tikslu- supranuoti tobulas keliones savo seimoms  :wub:  issirinkti optimalu varianta pagal seimos galimybes.      

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruc: 12 spalio 2017 - 10:29

Kaip nesusidraugauju su nauja versija...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruc: 12 spalio 2017 - 10:29
Ar esat kas buvę viešbutyje tik suaugusiems? Man siūlo tokį biggrin.gif Kadangi ir man, ir mamai jau po 18, tai gal ir nieko variantas hmm.gif biggrin.gif Bet kai nebuvus, tai nežinau, normalu ten viskas, kokių orgijų nebūna? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nes gi mamą vešiu, kad gėdos neprisidaryčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2017 10 12, 11:28)
<p>Kaip nesusidraugauju su nauja versija...</p>

Viršuje yra galimybė pasirinkti senąją versiją mirksiukas.gif . Aš irgi pabandžiau- nepatiko.
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2017 10 12, 11:28)
<p>Kaip nesusidraugauju su nauja versija...</p>

drinks_cheers.gif Aš sena naudojuos, kol galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2017 10 12, 11:33)
Ar esat kas buvę viešbutyje tik suaugusiems? Man siūlo tokį biggrin.gif Kadangi ir man, ir mamai jau po 18, tai gal ir nieko variantas hmm.gif  biggrin.gif Bet kai nebuvus, tai nežinau, normalu ten viskas, kokių orgijų nebūna? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nes gi mamą vešiu, kad gėdos neprisidaryčiau lotuliukas.gif

Mes buvom, nebuvo jokių orgijų- buvo labai daug jaunimo, porelės. Nebuvo nieko nepadoraus, bet jau tam kur mes buvom, atvirkščiai - jaunimas atsipalaidavęs, niekur neskuba, jokių eilių nėra, jie tūsinasi iki nakties-tai ryte nei gultai neužimti, nei restoranuose eilės-man patiko.

Mes jau panašu, kad irgi turim kelionę 06.13 Norvana 2+2 apie 3000 už 10 d.
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2017 10 12, 11:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MAMICY" data-cid="71837935" data-time="1507787448"><div><p>ar yra dar čia tokių neatsakingų tėvų, kurie veš paauglius į Rixos tekirova 09.12-19?</p></div></blockquote><p></p><p>As turbut visiskai neatsakinga, bet taikausi prie savo atostogu ir finansu. Jeigu man atostogas duoda pvz tik per mokslo metus tai ka daryt? Tada ir vaziuojam, o tuo labiau kad ne per mokslo metus kainos x2 buna jeigu ne daugiau, tai vaziuoju kada galiu ir nesuku galvos del neatsakingumo biggrin.gif tuo labiau rugsejo pradzioj tikrai nebus dideliu mokslu...</p>

Mums irgi nera kito pasirinkimo, nes pavasari ir vasara dirbam ne tai, kad be atostogu, bet iseiginiu.
Kol pradinukas, mokytoja ir direktorius geri - naudojuos, kad ir kaip nesmagu. Pasiemem vadovelius net biggrin.gif Veltui blush-anim-cl.gif

Sumokejau avansa.. Tipo bus atsarginis variantas, jei nerasiu geriau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 12 spalio 2017 - 10:55
QUOTE(silver 27 @ 2017 10 12, 11:43)
Mes buvom, nebuvo jokių orgijų- buvo labai daug jaunimo, porelės. Nebuvo nieko nepadoraus, bet jau tam kur mes buvom, atvirkščiai - jaunimas atsipalaidavęs, niekur neskuba, jokių eilių nėra, jie tūsinasi iki nakties-tai ryte nei gultai neužimti, nei restoranuose eilės-man patiko.

Mes jau panašu, kad irgi turim kelionę 06.13 Norvana 2+2 apie 3000 už 10 d.

Kokiame buvote?
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2017 10 12, 11:33)
Ar esat kas buvę viešbutyje tik suaugusiems? Man siūlo tokį biggrin.gif Kadangi ir man, ir mamai jau po 18, tai gal ir nieko variantas hmm.gif  biggrin.gif Bet kai nebuvus, tai nežinau, normalu ten viskas, kokių orgijų nebūna? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nes gi mamą vešiu, kad gėdos neprisidaryčiau lotuliukas.gif

koki konkreciau siulo? ir kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
Ką gi, šiam momentui turiu tokius svarstytinus pasiūlymus 2 suaugusiems:

Club Salima HV-1 gegužės 16-25 9 nakvynės 895 Eur
Pasha's Princess 4* Only Adults 9 nakvynės 925. Neparašė agentė datų, bet turbūt irgi apie gegužės vidurį.

Apie Princesę atsiliepimai pas rusus puikiausi, 5 iš 5 smile.gif Labai maistą giria, įvairus, net tik turkiški marmalai. Trūkumas, kad nėra teritorijos

Salima su labai gražia teritorija wub.gif Bet daug kas peikia maistą. Pasirodysiu kaip apsirijėlė, bet maistas man svarbus ax.gif

Bet kuriuo atveju, kol kas iš mano noro užsisakyti pigutį paprastutį viešbutį gaunasi didelis piš doh.gif lotuliukas.gif Bet ėmiau galvot, ar tikrai mano 71-ių mamukas norės vos ne kasdien lėkt laukais. Čia gi mano noras doh.gif O dovana tai jai wub.gif Todėl ir ėmiau linkt prie geresnių variantų ax.gif
Bet kad bus taip sunku išsirinkt - nesitikėjau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(silver 27 @ 2017 10 12, 11:43)
tai ryte nei gultai neužimti, nei restoranuose eilės-man patiko.

Apie gultus taip ir rašo atsiliepimuose drinks_cheers.gif
Atsakyti

Tik porа puslapiu paskaitykite ir rasite.
  Tai skaiciau visą temą. Tik viena mama buvo spalio mėn Nirvanoje,  gal daugiau kas atsilieps? Gal prazioplinau skaitydama, pasufleruokit  :hmm:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Živilė Ir Romas Donauskai: 12 spalio 2017 - 11:14
QUOTE(Živilė Ir Romas Donauskai @ 2017 10 12, 13:13)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71838038" data-time="1507792026"> Tik porа puslapiu paskaitykite ir rasite.</blockquote>   Tai skaiciau visą temą. Tik viena mama buvo spalio mėn Nirvanoje,  gal daugiau kas atsilieps? Gal prazioplinau skaitydama, pasufleruokit  hmm.gif

Buvo kazkas ir vasara.
Viskas ten super, ne visi iperka, todel maziau atsiliepimu.
Atsakyti