Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Mūsų draugai šiemet liepos mėn buvo Saphire4*. Grįžo labai nusivylę. Aptarnavimas sakė baisus. Kambario per savaitę NĖ KARTO ! neišvalė.Barmenų kultūra baisi. Paprašė kokteilio, tai į ranką įgrūdo barmenas leduką, tipo duok pinigų. Tai važiavo į AI, o mokėjosi už kokteilius. Tiek jie, tiek uošviai pakraupę buvo. Tikrai jie nėra kažkokie "išpindėję", bet siaubingai nusivylė. Sako , gulim, skaitom atsiliepimus, kaip čia viskas fainai, ir negalim patikėti tuom ką rašo. O mes jiems buvom šitą viešbutį rekomendavę, nes pernai patys į jį buvom nusipirkę, bet uždarė jį ir mus perkėlė į Saphir 5*  Sakau, nežinau, tai ne mūsų patirtis, parašau ką mums pasakojo. Tai mes kažkaip jau nebandom žiūrėti kelionės į šį viešbutį

Atsakyti

Labukas vėl. Kas esat buvę Nirvanoje, turim klausimėliu  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Živilė Ir Romas Donauskai @ 2017 10 12, 10:47)
<p>Labukas vėl. Kas esat buvę Nirvanoje, turim klausimėliu  rolleyes.gif​ </p>

Tik porа puslapiu paskaitykite ir rasite.
Atsakyti
Mergaites nurol club salima kemero puse kas buvot bukit gerutes patarkit ar verta.?
Taip pat marco polo ?renkuosi is ju patarimu gal kokiu turit p r a s a u. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Indula @ 2017 10 12, 08:41)
<p>Mūsų draugai šiemet liepos mėn buvo Saphire4*. Grįžo labai nusivylę. Aptarnavimas sakė baisus. Kambario per savaitę NĖ KARTO ! neišvalė.Barmenų kultūra baisi. Paprašė kokteilio, tai į ranką įgrūdo barmenas leduką, tipo duok pinigų. Tai važiavo į AI, o mokėjosi už kokteilius. Tiek jie, tiek uošviai pakraupę buvo. Tikrai jie nėra kažkokie "išpindėję", bet siaubingai nusivylė. Sako , gulim, skaitom atsiliepimus, kaip čia viskas fainai, ir negalim patikėti tuom ką rašo. O mes jiems buvom šitą viešbutį rekomendavę, nes pernai patys į jį buvom nusipirkę, bet uždarė jį ir mus perkėlė į Saphir 5*  Sakau, nežinau, tai ne mūsų patirtis, parašau ką mums pasakojo. Tai mes kažkaip jau nebandom žiūrėti kelionės į šį viešbutį
</p>

Kambarius vale kasdiena .gulbes roziu ziedai ant patalynes.gaila nefotkinau smile.gif kiekviena diena..
Taip barmenai vis laukdavo pinigu .tas teisybe bet .... kadangi mes beveik nevartojantys gerimu tai per daug galvos del to nesukome.
Maisto mums per akis visko isragauti deje per 7 dienas nespejome .siaip viskas ten super .vaziuociau dar karta .bet zinot vis norisi kitur paziureti ax.gif siemet zvalgausi i kemero puse
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ointriga: 12 spalio 2017 - 09:22
Na va, gavau atsakymus iš visų, kam rašiau (išskyrus Udrių bigsmile.gif ), bet kol kas nieko gero nepasiūlė. Reikia apsišarvuot kantrybe ir laukti, kada tezei išmes naujus viešbučius ax.gif

QUOTE(MAMICY @ 2017 10 12, 08:50)
<p>ar yra dar čia tokių neatsakingų tėvų, kurie veš paauglius į Rixos tekirova 09.12-19?</p>

Porą metų iš eilės, kai buvo aštuntokas ir devintokas, važiavom rugsėjį į Stambulą ir Barseloną. Bet devintoj klasėj pradėjo labai nelankyt pamokų, tai nuo tada jokių kelionių per mokslo metus smile.gif Bet jei gerai mokosi, tai gal ir ne tragedija tos atostogos rugsėjį ax.gif
Atsakyti

Aš tai negaliu atsistebėti....Tarkim per FB ismeta vis kelionių pasiūlymų, tarkim Kelionių panoramos 06.13 6 n., į Utopiją žmgui su vienu vaiku 399 eur., o kai bandai įeiti į jų skelbimą meta error :D Kazkokia ziauriai maza kaina kaip birželiui, net įtartina :D

Atsakyti

ar yra dar čia tokių neatsakingų tėvų, kurie veš paauglius į Rixos tekirova 09.12-19?

As turbut visiskai neatsakinga, bet taikausi prie savo atostogu ir finansu. Jeigu man atostogas duoda pvz tik per mokslo metus tai ka daryt? Tada ir vaziuojam, o tuo labiau kad ne per mokslo metus kainos x2 buna jeigu ne daugiau, tai vaziuoju kada galiu ir nesuku galvos del neatsakingumo :D tuo labiau rugsejo pradzioj tikrai nebus dideliu mokslu...

Atsakyti

Aš tai negaliu atsistebėti....Tarkim per FB ismeta vis kelionių pasiūlymų, tarkim Kelionių panoramos 06.13 6 n., į Utopiją žmgui su vienu vaiku 399 eur., o kai bandai įeiti į jų skelbimą meta error :D Kazkokia ziauriai maza kaina kaip birželiui, net įtartina :D

Aš tai jau net nebetikiu tais pasiūlymais kur įmeta į FB, nes kai užklausiau gavau visai kitą kainą, net dvigubai brangesnę  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2017 10 12, 10:20)

Kambarius vale kasdiena .gulbes roziu ziedai ant patalynes.gaila nefotkinau  smile.gif  kiekviena diena..
Taip barmenai vis laukdavo pinigu .tas teisybe bet .... kadangi mes beveik nevartojantys gerimu tai per daug galvos del to nesukome.
Maisto mums per akis visko isragauti deje per 7 dienas nespejome .siaip viskas ten super .vaziuociau dar karta .bet zinot vis norisi kitur paziureti  ax.gif siemet zvalgausi i kemero puse

bet jus lyg 2016 buvot ?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 10 12, 10:14)
bet jus lyg 2016 buvot ?

Taip saphire buvau 2016. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ointriga @ 2017 10 12, 11:16)
Taip saphire buvau  2016. ax.gif

tai kas buvo 2016 ir 2017 tai du skirtingi dalykai. 2016 nebuvo rusu, buvo mažai atostogaujančių ir kiekvienas atvykes labai vertinamas. 2017 labai daug prastų nuomonių apie saphir 4*, mano teta buvo gegužę - jokių nusiskundimų neturi, o va vasara prasidėjo daug neigiamų atsiliepimų.
Atsakyti

Aš tai jau net nebetikiu tais pasiūlymais kur įmeta į FB, nes kai užklausiau gavau visai kitą kainą, net dvigubai brangesnę  :D 

Tai va, man ir jos labai įtartinos :))) 

Atsakyti