Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(katee @ 2017 10 11, 15:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="71837149" data-time="1507723983"><div><p>Spalio vidury tris is septyniu dienu pralijo, buvo vesoka, antra karta i ta puse nevaziuociau.</p></div></blockquote><p>Matyt, del to ir kaina gera. Spalio 21d., 7n, 2+3, Famaly room, 908eu. Jei du atskiri numeriai, tada tik 838eu😲</p>

Cia kaina asmeniui? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2017 10 11, 17:19)
<p>Ačiū merginos 4u.gif vykstame gegužės 9-16 d.  :yahoo:ir tikimės šilto oro</p>
<p>p.s. neperprantu aš tos naujos forumo versijos, necituoja kažko... rolleyes.gif</p>

Mes taip pat tik geguzes 8 diena ir pernai tokiu oru Azuroje buvome oras super buvo tik jura saltoka 21-22.
Azura nuo Rubi skiria tik du viesbuciai 😀tai nuo tilto galesime susimojuoti 😉😆
Atsakyti

Beautiful life - rasiau ir nedarasiau. 838eu×2 = 1676eu. Cia 5-kiems asmenims.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 11 spalio 2017 - 16:20
QUOTE(kreizzy @ 2017 10 11, 16:13)
Yra ne tik kambaruose bet ir visoje teritorijoje gerai traukia .net ant tilto 😀
Kada vykstat ?
Papildyta:
Buvo musu draugai pernai tai labai isgyre 😀asmeninis viesbucio pervezimas.padavejai ant rieduciu.gera vakaro programa.importiniai alkoholio gerimai .ivairus maistas.ir labai geras plezsas.yra nedidelis akva parkas ir lunaparkas bet jie buvo be vaiku tai neaktualu.mes ir  ji siemet pasirinkome 😉atsiliepimai kiek domejausi geri.😁

kokia kaina gavosi kreizy seimynai ?
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2017 10 11, 18:53)
kokia kaina  gavosi kreizy seimynai ?

Mes be vaiko si karta 😉uz du suaugusius 1020€
Atsakyti
per kur perkate keliones iš kidy tour?
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 10 11, 20:06)
per kur perkate keliones iš kidy tour?

Tose pacios agenturose.

___

Imete Rixos.
Atsakyti

Rixos tekirovoj importinis alkoholis nemokamai? 

Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 11, 08:47)
Ačiū . Agentė siūlo Sentido Prince ,Nirvana ,long Beach ,Azura ,nerekomeduoja Camelya ,Utopia irgi ne . Kai užsimenu apie kokius Limra ,Limak , Lykia ,tai nlb ką žino apie juos .

Mano tik labai rekomendavo Utopia, sakė labai geri atsiliepimai ax.gif

QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 10 11, 11:27)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-
<p> </p>
<p>
aš rinkausi tarp utopijos ir kamelya. utopija buvo 200eu pigesne bet .... mes išvaziuojam nakti is klaipedos .. skrydis anksti ryte ir iki utopijos 3h vaziuot.. sakiau nekankinsiu vaiku biggrin.gif vat jeigu novaturas butu paleides utopija tokia pat kaina ir i gazipaša tada buciau emus utopia smile.gif</p>
<p>nirvana neipirkau biggrin.gif</p>
<p>bet is triju imčiau ją turbūt smile.gif</p>

Va šitas mane ir stabdo dėl Utopijos, mes irgi nuo pajūrio, tai kai pagalvoji, koks kelias iki viešbučio laukia blink.gif Laukiu Novaturo, dabar dar Utopijos nėra imete, gal bus skrudis i Gazipašą ax.gif

Renkamės tarp: Utopia, Saphir, agentė dar siūlo Chrystal Flora Beach resort arba Chrystal Aura kokie būtų atsiliepimai? Apie Saphirą jau skaičiau SM, nemačiau apie Utopia ir Chrystal Flora Beach resort bei Chrystal Aura:ax:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 11 spalio 2017 - 18:41
QUOTE(laurita99as @ 2017 10 11, 19:40)
Mano  tik labai rekomendavo Utopia, sakė labai geri atsiliepimai ax.gif
Va šitas mane ir stabdo dėl Utopijos, mes irgi nuo pajūrio, tai kai pagalvoji, koks kelias iki viešbučio laukia  blink.gif  Laukiu Novaturo, dabar dar Utopijos nėra imete, gal bus skrudis i Gazipašą ax.gif
Renkamės tarp: Utopia, Saphir, agentė dar siūlo Chrystal Flora Beach resort arba Chrystal Aura kokie būtų atsiliepimai? Apie Saphirą jau skaičiau SM, nemačiau apie Utopia ir Chrystal Flora Beach resort  bei Chrystal Aura:ax:

cia sm labai mazai atsiliepimu, skaitykit tophotels.ru, tada tripadvisore. As tai visada atsidarau kur pliusai minusai ir daug maz aisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 10 11, 19:57)
cia sm labai mazai atsiliepimu, skaitykit tophotels.ru, tada tripadvisore. As tai visada atsidarau kur pliusai minusai ir daug maz aisku smile.gif

Tophotels.ru skaitau, tik norisi išgirsti, gal kas šiemet buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2017 10 11, 19:37)
<p>Rixos tekirovoj importinis alkoholis nemokamai? </p>

Taip biggrin.gif
Atsakyti