Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Nirvana Lagoona ir mane sudomino. Visai jieko butu kaip variantas antrai kelione i TR, spalio men. 

Agente siulo su viesbuti uz gera kaina 5 asmenu seimynai spalio galui😲

Tik kaip orai Kemere spalio paskutine savaite? Jau saltoka, ko gero? Gal kas buvote?

Atsakyti

Geriau jau būčiau mamai kokią paprastesnę dovaną sugalvojusi lotuliukas.gif

gera gera dovana. As mamai irgi tokias dovanoju :B vien ko vertas laikas kartu praleistas,o dar siluma, jura, vaisiai :wub: 

geriau ir nesugalvosi...

as irgi nezinau ka su Kemeru daryti, jei nepildys lauksiu Adventure parodos, ten lankstinukuose vis ismeta kazkokiu neblogu variantu geguzes pab. - birzeliui. Nes man butina paciam Kemere, na is bedos Kiris, bet noriu Kemero, laaabai jo pasiilgau :wub:

Atsakyti
QUOTE(katee @ 2017 10 11, 15:04)
<p>Nirvana Lagoona ir mane sudomino. Visai jieko butu kaip variantas antrai kelione i TR, spalio men. </p><p>Agente siulo su viesbuti uz gera kaina 5 asmenu seimynai spalio galui😲</p><p>Tik kaip orai Kemere spalio paskutine savaite? Jau saltoka, ko gero? Gal kas buvote?</p>

Spalio vidury tris is septyniu dienu pralijo, buvo vesoka, antra karta i ta puse nevaziuociau.
Atsakyti

Spalio vidury tris is septyniu dienu pralijo, buvo vesoka, antra karta i ta puse nevaziuociau.

Matyt, del to ir kaina gera. Spalio 21d., 7n, 2+3, Famaly room, 908eu. Jei du atskiri numeriai, tada tik 838eu😲

Atsakyti
Sveiki, gal kas turite atsiliepimų apie viešbutį RUBI PLATINUM? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgitaL @ 2017 10 11, 15:30)
Sveiki, gal kas turite atsiliepimų apie viešbutį RUBI PLATINUM?  smile.gif

Novaturo puslapyje yra siu metu atsiliepimai ir labai daug internete. As siap visada pasiziuriu vidurki per keleta puslapiu (tripadvisor,booking jei buna,tophotels ir vokieciu koks nors tinklalapus), nes cia vienas kitas parasys ar patiko (na gerai, jei populiaresnis tai daugiau atrasy).
Atsakyti

KREIZZY,

sakykit, ar Azura Deluxe yra kambariuose nemokamas wifi?tik dabar susimasciau...nesinoretu likti be rysio...

Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2017 10 11, 15:45)
<p>KREIZZY,
</p><p>sakykit, ar Azura Deluxe yra kambariuose nemokamas wifi?tik dabar susimasciau...nesinoretu likti be rysio...
</p>

Yra.
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2017 10 11, 16:45)
<p>KREIZZY,
</p><p>sakykit, ar Azura Deluxe yra kambariuose nemokamas wifi?tik dabar susimasciau...nesinoretu likti be rysio...
</p>

Yra ne tik kambaruose bet ir visoje teritorijoje gerai traukia .net ant tilto 😀
Kada vykstat ?
Papildyta:
QUOTE(JurgitaL @ 2017 10 11, 16:30)
Sveiki, gal kas turite atsiliepimų apie viešbutį RUBI PLATINUM?  smile.gif

Buvo musu draugai pernai tai labai isgyre 😀asmeninis viesbucio pervezimas.padavejai ant rieduciu.gera vakaro programa.importiniai alkoholio gerimai .ivairus maistas.ir labai geras plezsas.yra nedidelis akva parkas ir lunaparkas bet jie buvo be vaiku tai neaktualu.mes ir ji siemet pasirinkome 😉atsiliepimai kiek domejausi geri.😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 11 spalio 2017 - 15:03
Jis pas mane taip pat daugiausiai pliusų surinko smile.gif O kada vyksite? smile.gif
Atsakyti

Ačiū merginos :4u: vykstame gegužės 9-16 d.  :yahoo:ir tikimės šilto oro

p.s. neperprantu aš tos naujos forumo versijos, necituoja kažko... :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(JurgitaL @ 2017 10 11, 17:16)
Jis pas mane taip pat daugiausiai pliusų surinko  smile.gif O kada vyksite? smile.gif

Na ziuresim kaip ten siemet bus.😉geguzes 8 d.
Atsakyti