Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(INGRIDIK81 @ 2017 10 11, 13:29)
Merginos kas buvote Limak limroje  man pliusus ir minusus! Prasau! Reikia apsisprest..ir kur geriausia imr kambari.aciu

Tik ne park, kiek zinau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 11 spalio 2017 - 11:43

Kažkas klausė dėl PROMO kambarių, aš iš asmeninės patirties nerekomenduočiau. Mes buvome pasirinkė, sumokėjom, po trijų dienų gavom laišką, kad viešbutis jų nepatvirtino, aišku per tas kelias dienas kainos jau buvo sukilusios ir teko šiek tiek jau daugiau pamokėti nei būtume iškart pasirinkę šį kambarį. 
Pasiteisino posakis - skūpas moka du kartus  :D  :D  :oh: 

Aišku gali visko būti, ir spėti jums patvirtinti jį ir loterija būtų išlošta, bet jau daugiau aš taip nebežaisčiau. Turim dabar kelionę ir rami galva

Atsakyti

Pirkau kelione i Gurali pacia pirma diena kai tik paleido isankstinius. Diena palikau avansa, o vakare kaina jau 100eu soktelejo. Novaturas.

Zodziu, brangsta keliones ne tai kad dienom, bet valandom😃 Todel esu patenkinta, kad nieko nelaukiau.

Bet ne visos datos turbut brangsta. Vakar kai jau pradejot visos temoj sneket kad brangsta pasitikrinau savo, tai nei pas Nova nei pas Tezus kaina dar nebuvo pasikeitus. Eisiu dar dabar paziuresiu, net idomu pasidare 

Atsakyti
QUOTE(VejaGuse @ 2017 10 11, 14:18)
<p>Kažkas klausė dėl PROMO kambarių, aš iš asmeninės patirties nerekomenduočiau. Mes buvome pasirinkė, sumokėjom, po trijų dienų gavom laišką, kad viešbutis jų nepatvirtino, aišku per tas kelias dienas kainos jau buvo sukilusios ir teko šiek tiek jau daugiau pamokėti nei būtume iškart pasirinkę šį kambarį. 
Pasiteisino posakis - skūpas moka du kartus  biggrin.gif  biggrin.gif  doh.gif </p><p>Aišku gali visko būti, ir spėti jums patvirtinti jį ir loterija būtų išlošta, bet jau daugiau aš taip nebežaisčiau. Turim dabar kelionę ir rami galva</p>

Ar jums Rubi Platinum nepatvirtino kambariu? Gal keitete data?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizzy: 11 spalio 2017 - 12:47

Ar jums Rubi Platinum nepatvirtino kambariu? Gal keitete data?

Taip. buvo nepatvirtinė, tai staigiai pasikeitėm į land view, tai dar neatmetu galimybes viešbutyje gal už geresne kaina pasiimti su vaizdu į jūrą. O skrydi pasirinkom tiesiog diena anksčiau ir viskas išsisprendė dar pačiu laiku. 

Durna buvau, nežinojau kas tie promo kambariai ir rinkausi tokį  :oh:, net neadaejo, kad jų gali nepatvirtinti, maniau pardavime yra tokie, vadinas viskas OK  :dry2:​ 

Bet šiaip ir iš agentės norėtus daugiau pagalbos ir informacijos tokiais klausimais, nes dabar viską pati turiu aiškintis ir ieškotis.

Atsakyti
O tai klausykit, tezai jau pilnai pradėjo pardavimus ar dar ne? hmm.gif Vakar gavau laišką iš jų, kad prasidėjo išankstiniai, taip apsidžiaugiau, kad jau pagaliau visi viešbučiai bus, bet 3* vis tas pats vienas unsure.gif Tai ar 3* daugiau ir neduos nieko, ar visgi neprasidėjo dar normalūs pardavimai?

Rašiau 2 agentam, vienam čia, kitam į agentūrą, niekas neatrašo huh.gif Turbūt per akis klientų turi ir naujų nereikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 11 spalio 2017 - 12:58
QUOTE(Įdomi @ 2017 10 11, 13:56)

Rašiau 2 agentam, vienam čia, kitam į agentūrą, niekas neatrašo huh.gif Turbūt per akis klientų turi ir naujų nereikia ax.gif

Aš išsiunčiau kokių 15 užklausų į įvairias agentūras, atsakė gal 7-8
Atsakyti

šiaip aną sav buvo nemažai agentų išvykę į infoturus, beto teko kalbėti su agentūros darbuotoja, tai sakė turkijos klausimų per dieną virš 100 užklausų gavo, fiziškai nespėja visų atrašyti, nes dar eina taip klientai, kas liečia tezus, galite tiesiogiai jiems parašyti atostogos@teztour.lt ar dar papildys 3* viešbučių sarašą ar ne... kiek aš žinau, tai tezai dar dapildinėja viešbučių pasiūlą. 4u.gif
Atsakyti
O tai klausykit, tezai jau pilnai pradėjo pardavimus ar dar ne? hmm.gif Vakar gavau laišką iš jų, kad prasidėjo išankstiniai, taip apsidžiaugiau, kad jau pagaliau visi viešbučiai bus, bet 3* vis tas pats vienas  unsure.gif Tai ar 3* daugiau ir neduos nieko, ar visgi neprasidėjo dar normalūs pardavimai?

Ir Novaturas ir Teztouras pildo dar sarasus. Manau, kad dar ne visu viesbuciu kainas turi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2017 10 11, 14:06)
Aš išsiunčiau kokių 15 užklausų į įvairias agentūras, atsakė gal 7-8

Na taip, turbūt į per mažai kreipiausi smile.gif Nors parašiau, kad pagal rekomendacijas kreipiuos, galvojau, sureaguos. Bet gal nebespėja su norinčiais smile.gif
O supermamų agentas tai mane ignoruoja, nes matau kasdien prisijungusį lotuliukas.gif

Aš iš nevilties tuoj nusipirksiu visišką priešingybę tam, ko norėjau - didelį, 5* ir brangų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rootha @ 2017 10 11, 14:16)
kas liečia tezus, galite tiesiogiai jiems parašyti atostogos@teztour.lt ar dar papildys 3* viešbučių sarašą ar ne...

Parašiau. Dėkui 4u.gif
Geriau jau būčiau mamai kokią paprastesnę dovaną sugalvojusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Kam užsakyti reikia rašykite keliones@amanoturas.lt,
va tėvams per 4 min užsakėm, ten Monika multitaskina neblogai bigsmile.gif Nu bet mes patys kaip išsirinkom viešbutį,tik svarbu imti, kol nepabrango.

Kažkada pirkau pas Udrių, tai jis man per Fb atrašydavo.
Atsakyti
QUOTE(Bubumka+ @ 2017 10 11, 15:54)
Kam užsakyti reikia  rašykite  keliones@amanoturas.lt,
va tėvams per 4 min užsakėm, ten Monika multitaskina neblogai  bigsmile.gif Nu bet mes patys kaip išsirinkom viešbutį,tik svarbu imti, kol nepabrango.

Kažkada pirkau pas Udrių, tai jis man per Fb atrašydavo.

keliones@manoturas.lt - pataisiau
Atsakyti