Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(oaze 2 @ 2017 10 11, 12:34)
Mano irgi tik 75 eur.pabrango.Dabar tai tiesiog žaidimas su kainomis😁😁😀Dar vienas dalykas užkliuvo.Šiais metais yra ir popietiniu skrydžiu pas tez tour.Net 13:45 skrydis.Čia tai iš viso košmaras.Anksčiau nemačiau ,kad tez tour toks skrydžiu laikas buvo.

Jau siemet buvo po tris skrydzius i diena.

As atgalinio noriu vakarinio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida8 @ 2017 10 11, 11:31)
Labas, jei biudziatas leidzia tai Nirvana. Viskas ten labai labai gerai. Vandens parkas superinis, internetas veikia visur net ant tilto gulint. Gerimai visi importiniai. Kambarius tvarko kasdiena. Putu sau kas trecia diena. Barmenai gerimus su reduciais vezioja prie baseinu. superines atostogos buvo.
Limra Limak geras, bet....... nebent kaina butu labai gera.
Royal Alhamra hmmmm... i tave ziuri kaip i pinigu maisa, Lietuviu ten nera, rusu irgi vienas kitas, toks ramus voezbutis

Jo .faina ta Nirvana ,bet brangi .nebent važiuot balandžio pabaigoj,gal kas buvote tokiu metu ,kaip orai ?
O kaip ,merginos,Qeen Park Tekirova ,foto žiūrint ,gražu ten aplink !
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 11, 11:36)
Ne pasenęs .o pavargęs .kažkaip taip lyg sakė .bet mane stabdo.kad nėra vandens parko ten.

pavargusio ten tikrai nieko nėra, na toli gražu. Jei rasit ką padoraus su kalneliais šaukit, aš ir ieškau.
Atsakyti

Jau siemet buvo po tris skrydzius i diena.

As atgalinio noriu vakarinio ax.gif

aš labai ilgai deliojau datas kol suradau kad i prieki skristu ryte o gryštume jau vakare :D

tai jeigu rinkausi 7n tiek i prieki tiek atgal buvo ryte arba vakare.

pasirinkus 8n skrydis bus ryte o gryšim jau vakare :) bet taip man gavosi tik renkantis antradienio išvykimus..

rugsejo 11, 18, 25 ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 10 11, 11:49)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71836772" data-time="1507711380">
<div>
<p>Jau siemet buvo po tris skrydzius i diena.
As atgalinio noriu vakarinio vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
aš labai ilgai deliojau datas kol suradau kad i prieki skristu ryte o gryštume jau vakare biggrin.gif</p>
<p>tai jeigu rinkausi 7n tiek i prieki tiek atgal buvo ryte arba vakare.</p>
<p>pasirinkus 8n skrydis bus ryte o gryšim jau vakare smile.gif bet taip man gavosi tik renkantis antradienio išvykimus..</p>
<p>rugsejo 11, 18, 25 ir t.t.</p>

mes skridome 19d ryte, o grizom 29d vakare smile.gif
Atsakyti

mes skridome 19d ryte, o grizom 29d vakare smile.gif

jūs jau 10 naktų ;)

aš galėjau 7-8 tik :) tai jeigu kažkam irgi tinka tik 8n tada rinktis antradienius :D

Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 10 11, 12:49)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="71836772" data-time="1507711380">
<div>
<p>Jau siemet buvo po tris skrydzius i diena.
As atgalinio noriu vakarinio vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
aš labai ilgai deliojau datas kol suradau kad i prieki skristu ryte o gryštume jau vakare biggrin.gif</p>
<p>tai jeigu rinkausi 7n tiek i prieki tiek atgal buvo ryte arba vakare.</p>
<p>pasirinkus 8n skrydis bus ryte o gryšim jau vakare smile.gif bet taip man gavosi tik renkantis antradienio išvykimus..</p>
<p>rugsejo 11, 18, 25 ir t.t.</p>

As 11 naktu, sestadieniais taip palankiai randu. Nes 10 dienu mazoka, tai bent viena dedeti noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida8 @ 2017 10 11, 11:31)
Labas, jei biudziatas leidzia tai Nirvana. Viskas ten labai labai gerai. Vandens parkas superinis, internetas veikia visur net ant tilto gulint. Gerimai visi importiniai. Kambarius tvarko kasdiena. Putu sau kas trecia diena. Barmenai gerimus su reduciais vezioja prie baseinu. superines atostogos buvo.
Limra Limak geras, bet....... nebent kaina butu labai gera.
Royal Alhamra hmmmm... i tave ziuri kaip i pinigu maisa, Lietuviu ten nera, rusu irgi vienas kitas, toks ramus voezbutis

Vaida .kokiu metu jūs Nirvanoj atostogavot ,kiek mokėjote ?
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2017 10 11, 12:46)
pavargusio ten tikrai nieko nėra, na toli gražu. Jei rasit ką padoraus su kalneliais šaukit, aš ir ieškau.

Iš prieinamų kainų Long beach siūlo su kalneliais .
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2017 10 11, 11:34)
Mano irgi tik 75 eur.pabrango.Dabar tai tiesiog žaidimas su kainomis😁😁😀Dar vienas dalykas užkliuvo.Šiais metais yra ir popietiniu skrydžiu pas tez tour.Net 13:45 skrydis.Čia tai iš viso košmaras.Anksčiau nemačiau ,kad tez tour toks skrydžiu laikas buvo.

Na 13:45 vis geriau nei naktinis skrydis, kai būna kokią 23 val, o skaičiuojasi tiek pat nakvynių... Bet aišku idealu atskrist ryte ir grįžt vėlai vakare... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 11, 12:02)
Vaida .kokiu metu jūs Nirvanoj atostogavot ,kiek mokėjote ?
Papildyta:

Iš prieinamų kainų Long beach siūlo su kalneliais .

Nirvana 2+1(14m) 08.13 - 08.20 2301,00. Gyvenome viloje, bet jos neuzsisakinejome tiesiok mums ja taip dave. Vakarines programos superines, o paskui diskotekos tikrai geros - lauke su go go sokejomis, sviesos muzika. Diena labai uzsiima animatoriai.
Atsakyti

Maniske pirkta per Novatura nepabrango.

Pirkau kelione i Gurali pacia pirma diena kai tik paleido isankstinius. Diena palikau avansa, o vakare kaina jau 100eu soktelejo. Novaturas.

Zodziu, brangsta keliones ne tai kad dienom, bet valandom😃 Todel esu patenkinta, kad nieko nelaukiau.

Atsakyti
Merginos kas buvote Limak limroje man pliusus ir minusus! Prasau! Reikia apsisprest..ir kur geriausia imr kambari.aciu
Atsakyti