Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 11, 10:53)
Gal kas buve Amara Prestige?

Zinau, kad jis padieklinis Amara, bet gal kas buvo ir placiau papasakotu? 4u.gif

o tu tophotels.ru atsiliepimus skaitei? nu mane fotkes suzavejo, teritorija, bet va atsiliepimai siaip sau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 11, 11:49)
Tai pukiai tiktu Kamelya 4u.gif
Mes ka tik grize.. Patenkinti bele kaip bigsmile.gif
Aisku, as pries vaziuodama skaiciau, kad maistas kazkam blogas biggrin.gif Tai ten budama vis prisimindavau ta neigiama komentara ir negaledavau atsistebeti blink.gif

Bet tos atsiliepimus irgi filtruoti reikia.Viena dama kaip minusa ivardino,kad povas be uodegos vaikšto.Tipo kaip fotkintis?😁😁😁😁Vienam maistas skanus ir ivairus,kitam nera ko valgyti.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 10 11, 10:50)
tai taip, atrodo namuose kasdien gaminam 20 karstu patiekalu dramblio usu padaze biggrin.gif

o Jūs negaminate??? aš tai gaminu nail.gif
mano pasiūlymai irgi pabrango nuo vakar. bet dar nežymiai, 70 eurų. Jaučiu reikia griebti, kol dar nepakilo...
Atsakyti

Gal kas galit savo patirtim pasidalinti, renkuos tarp 3 viesbuciu: UTOPIA, SENTIDO TURAN IR NIRVANA. Kuriam daugiau pramogu vaikam (9 ir 11 metu). Aciu :hmm: 

Atsakyti
Kazin verta rizikuoti su promo kambariu? ax.gif
Atsakyti

Gal kas galit savo patirtim pasidalinti, renkuos tarp 3 viesbuciu: UTOPIA, SENTIDO TURAN IR NIRVANA. Kuriam daugiau pramogu vaikam (9 ir 11 metu). Aciu :hmm:

aš rinkausi tarp utopijos ir kamelya. utopija buvo 200eu pigesne bet .... mes išvaziuojam nakti is klaipedos .. skrydis anksti ryte ir iki utopijos 3h vaziuot.. sakiau nekankinsiu vaiku :D vat jeigu novaturas butu paleides utopija tokia pat kaina ir i gazipaša tada buciau emus utopia :)

nirvana neipirkau :D

bet is triju imčiau ją turbūt :)

Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2017 10 11, 07:49)
pasakykit, kad man vienai cia nerealiai pasikeite tezu kaina... tarkim nuo 2900 iki 4140 Guralas biggrin.gif biggrin.gif

Mūsų datai, kur vakar vėlai vakare rezervavom, beveik 1000 eur kaina pakilo! blink.gif Labai jau nesveiki tie kainų pokyčiai. Suprantu, kad daro biznį, na bet tokiais tempais??? Juo labiau, kad Novaturo kainos dabar gi žymiai mažesnės liko.
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2017 10 11, 11:10)
o Jūs negaminate??? aš tai gaminu  nail.gif
mano pasiūlymai irgi pabrango nuo vakar. bet dar nežymiai, 70 eurų. Jaučiu reikia griebti, kol dar nepakilo...

galima kartu su jumis gyvent ? biggrin.gif
Atsakyti

galima kartu su jumis gyvent ? biggrin.gif

manau susimokėjus už savaite kaip turkijoje, gal leistu :D

Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2017 10 11, 12:10)
o Jūs negaminate??? aš tai gaminu  nail.gif

Mano irgi tik 75 eur.pabrango.Dabar tai tiesiog žaidimas su kainomis😁😁😀Dar vienas dalykas užkliuvo.Šiais metais yra ir popietiniu skrydžiu pas tez tour.Net 13:45 skrydis.Čia tai iš viso košmaras.Anksčiau nemačiau ,kad tez tour toks skrydžiu laikas buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 11 spalio 2017 - 10:37
QUOTE(ta-pa-ti @ 2017 10 11, 11:27)
<p>nirvana neipirkau biggrin.gif</p>
<p>bet is triju imčiau ją turbūt smile.gif</p>

drinks_cheers.gif
Nirvana labai netoli oro uosto, labai gražioj vietoj (didžiulio ir įspūdingo kalno papėdėj), labai patogus susiekimas su Kemeru/Antalija, aplink pilna kelioniu agentūrų. Yra tikrai dideli vandens kalneliai, o ir šiaip atsiliepimai labai geri daugumoj. Gyvenom kaimyniniame viešbutyje, tai vaikai labai varvino seilę į ruos kalnelius biggrin.gif
Į Utopia buvom užsukę su ekskursija - pasirodė visiškai atskirta nuo pasaulio, aplink tik gyvenamasis rajonas, kalnai tokie - kad ir pats viešbutis ant kalno, bet apaugę viskas miškais, tai to tokio wau kaip prie Nirvanos bent jau mums nebuvo... Jūra ten per gatvę, yra perėja ir reikia liftu leistis ar laiptais. Nirvanoj viskas salia...
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2017 10 11, 11:20)
Pries keleta dienu tripadvisor skaiciau neviena atsiliepima, kad labai suprastejo Kamelya, rase zmones kurie ten atostogauja ne pirmus metus. Kaip is tikruju tikrai nezinau, labai norejau i ji vykt, bet kaina mums aukstoka  4u.gif

Ne pasenęs .o pavargęs .kažkaip taip lyg sakė .bet mane stabdo.kad nėra vandens parko ten.
Atsakyti