Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(GITALE @ 2019 04 04, 19:37)
Bet man nurode kad turistas is rusijos ar nera lietuvos pasirinkt ar ne taip kazka padariau? Tai kaip viesbutis zinos kokss as turistas, nes tik varda prase ivest? Ir is  maskvos busiu?

As registravausi tame puslapyje nurodyma kitus duomenis apie gyvena vieta. 😊 grupes drauges, vilciu i tai daug nedekit 😉
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2019 04 04, 20:07)
As registravausi tame puslapyje nurodyma  kitus duomenis apie gyvena vieta. 😊 grupes drauges, vilciu i tai daug nedekit 😉

As manau irgi apie tas viltis, kazkokiam darbuotojui pofik, siandien jis dirba cia ryt kitur, jam tas arsiliepimas dzin
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2019 04 01, 23:02)
Mums tai nelose ne kiek... net pasisaipe registraturoj.... Sarme. Albatros Moderna. 2018 m. gruodis.

Aš irgi tokį laišką gavau ir atsispausdinau...Tai kiek suprantu,jis niekinis...,gal net neverta jo ir rodyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita-Gabrielė @ 2019 04 09, 16:20)
Aš irgi tokį laišką gavau ir atsispausdinau...Tai kiek suprantu,jis niekinis...,gal net neverta jo ir rodyti? unsure.gif

kodėl neverta... pabandyti visada verta, o jau tada žinosit, padėjo, ar ne mirksiukas.gif
linkiu, kad jums jis būtų naudingas 4u.gif
Atsakyti
Ar buvote kas botanic viesbutyje,anksciau ne kokie atsilepimai buvo o kaip dabar,mums reikia viesbucio su daug pramogu vaikams nuo5-11metu,long beache buvom tai sunku rast kazka panasaus
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2019 04 09, 19:35)
kodėl neverta... pabandyti visada verta, o jau tada žinosit, padėjo, ar ne  mirksiukas.gif
linkiu, kad jums jis būtų naudingas  4u.gif

Labai ačiū už palaikymą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Tikiuosi,kad tas laiškas duos nors kiek naudos... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas galėtumėt pakomentuoti, ar verta skristi į Turkiją balandžio gale, tikintis šiltų paplūdimio- baseininių atostogų? Jei viešbučio baseinai nėra šildomi?
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2019 04 10, 18:29)
Kas galėtumėt pakomentuoti, ar verta skristi į Turkiją balandžio gale, tikintis šiltų paplūdimio- baseininių atostogų? Jei viešbučio baseinai nėra šildomi?

Jei ne Kemeras, Bodrumas, Didimas, tikimybe visai nemaza.
Atsakyti
Na va, šiąnakt grįžom iš Turkijos. Praeitais metais taip pat buvom nuo balandžio 5 d., mėgavomės beveik +27 C ir 6 saulėtomis dienomis iš 7. Šiemet taip pat nutarėm saulės ir šilumos pasiieškoti, tačiau saulės šilumos buvo gal tik 1,5 dienos, likusiu laiku stipriai apsiniaukę, stiprus lietus, perkūnija .... Pasijaučiau kaip Baltijos pajūryje, tad mano išvada- ankstyvas pavasaris Turkijoje tik tuo atveju, jei tai nėra vienintelės šeimos atostogos.. Dar labai nuvylė labasalanija ekskursijos- praeitais metais sėkmingai dieną prieš išvykstant iš LT suderinom ekskursijų tvarkaraštį, tačiau šiemet žadėta vakarinė Alanija- vietoj sutartos dienos buvo pasiūlyta tą pačią dieną, kai su ta pačia agentūra važiavom į kirą ekskursiją, kuri buvo žadėta anglų, bet 3/4 gido pasakojimų buvo rusų kalba, kurios mano vaikai nesuprato, norėjom į dar į pamukalę, bet ir vėl su numatyta data nesusipratimai. pasigailėjau, kad neužsisakiau iš Novaturo, nes po ilgų derinimų per dieną po 4-5 emailus ne kažin kas pavyko verysad.gif
Atsakyti
Aš fb grupėje kur renkasi atostogautojai Turkijoje esu, tai deda šiomis dienomis vaizdų su lietumi ir +18, bet kai kuriuose regionuose/kažkuriomis dienomis saulės irgi sulaukia, nudegė kažkas. Laukiu draugės sesers grįžtant su įspūdžiais-kaip tik dabar Turkijoje yra.
Grįžau iš Ispanijos savaitgalį-ten irgi kažkiek netipiškas oras šiam metui, savaitę nemažai lietaus buvo, vėsoka, saulė kai išlįsdavo gerai su suknele, bet iš ispanų supratau, kad būna šilčiau (nors ir maudžiausi-gal +17+18 vanduo). Kretiečiai irgi pasakojo, kad pas juos praėjo netipiškai smarkaus lietaus ir vėjo savaitė, vėsu kaip niekada tokiu laiku nebūdavo.
Man lieka įspūdis, kad klimato taip lengvai nenumatysi, pokyčiai akivaizdūs. Aišku, balandis ir yra toks permainingas mėnuo.

QUOTE(ravesa @ 2019 04 11, 12:54)
Na va, šiąnakt grįžom iš Turkijos. Praeitais metais taip pat buvom nuo balandžio 5 d., mėgavomės beveik +27 C ir 6 saulėtomis dienomis iš 7.  Šiemet taip pat nutarėm saulės ir šilumos pasiieškoti, tačiau saulės šilumos buvo gal tik 1,5 dienos, likusiu laiku stipriai apsiniaukę, stiprus lietus, perkūnija ....  Pasijaučiau kaip Baltijos pajūryje, tad mano išvada- ankstyvas pavasaris Turkijoje tik tuo atveju, jei tai nėra vienintelės šeimos atostogos.. Dar labai nuvylė labasalanija ekskursijos- praeitais metais sėkmingai dieną prieš išvykstant iš LT suderinom ekskursijų tvarkaraštį, tačiau šiemet žadėta vakarinė Alanija- vietoj sutartos dienos buvo pasiūlyta tą pačią dieną, kai su ta pačia agentūra važiavom į kirą ekskursiją, kuri buvo žadėta anglų, bet 3/4 gido pasakojimų buvo rusų kalba, kurios mano vaikai nesuprato, norėjom į dar į pamukalę, bet ir vėl su numatyta data nesusipratimai. pasigailėjau, kad neužsisakiau iš Novaturo, nes po ilgų derinimų per dieną po 4-5 emailus ne kažin kas pavyko verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2019 04 11, 13:54)
Na va, šiąnakt grįžom iš Turkijos. Praeitais metais taip pat buvom nuo balandžio 5 d., mėgavomės beveik +27 C ir 6 saulėtomis dienomis iš 7.  Šiemet taip pat nutarėm saulės ir šilumos pasiieškoti, tačiau saulės šilumos buvo gal tik 1,5 dienos, likusiu laiku stipriai apsiniaukę, stiprus lietus, perkūnija ....  Pasijaučiau kaip

Kokiam viesbutyj buvot? Tai ekskursijos su Mustafa ar Yousufu?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2019 04 11, 17:52)
Kokiam viesbutyj buvot? Tai ekskursijos su Mustafa ar Yousufu?

http://labasalanija.lt/ pernai buvo gidas jusufas per šią agentūrą, dabar jis gal atsiskyrė/
Buvom Rubi Platinum. Pernai dominavo vokiečiai, šiemet- lietuviai verysad.gif. Ir tokie, kur jau išjungus vandens kalnelius prisigėrę veržiasi, leidžiasi be vandens, galvas į baseino dugną skaldosi..
Atsakyti