Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Forgete @ 2017 10 10, 22:29)
As tai kaip ta blondine ir grazi noriu but ir protinga. pradedu ziuret viesbucius, paskaitau atsiliepimus - susinervuoju, paziuriu kainas -susinervuoju. Tada galvoju gal imti koki visai piguti, svarbu vaikam kur nuciuozti, o mes ir baklazanu gyvi galim buti. pradedu ziureti pigius, paskaitau atsiliepimus - susinervuoju. Jei jau vaziuojam tai vaziuojam normaliai, tada vel brangesnius ziuriu ir vel ratas is naujo. Siemet ziauriai sunku verysad.gif

lotuliukas.gif aš lygiai taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2017 10 11, 07:49)
pasakykit, kad man vienai cia nerealiai pasikeite tezu kaina... tarkim nuo 2900 iki 4140 Guralas biggrin.gif biggrin.gif

Gal paieskos langelyje netycia isivese kaina nuo 4000, man paskutiniu metu taip pasitaike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 10 11, 09:01)
Buvom Kamelya fulya ir Limak Arcadia. Patiko abejuose, bet Arcadijoj labiau - labai geras maistas, puiki animacija, teritorija nuostabi, uz 700m Belekas su waikiki. Paskaitykit mano zinutes apie arcadia neperseniausiai rasiau. As nezinau ka jus vadinate vandens parku, paziurekit nuotraukas ir bus aisku kiek yra kalneliu.

Ačiū . Agentė siūlo Sentido Prince ,Nirvana ,long Beach ,Azura ,nerekomeduoja Camelya ,Utopia irgi ne . Kai užsimenu apie kokius Limra ,Limak , Lykia ,tai nlb ką žino apie juos .
Atsakyti

Aš asmeniškai renkuosi pati (info pilna internete, tik reik žinoti kokie prioritetai) , su agentė persimetame keliais žodžiais ir užsakau. 

As taip pat darau.

Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 11, 08:47)
Ačiū . Agentė siūlo Sentido Prince ,Nirvana ,long Beach ,Azura ,nerekomeduoja Camelya ,Utopia irgi ne . Kai užsimenu apie kokius Limra ,Limak , Lykia ,tai nlb ką žino apie juos .

O kodel Kamelya nerekomenduoja? Kamelya is K raides,m ne is C smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 10 11, 10:04)

Nes siulo Nirvana cool.gif
Atsakyti

pasakykit, kad man vienai cia nerealiai pasikeite tezu kaina... tarkim nuo 2900 iki 4140 Guralas biggrin.gifbiggrin.gif

Mums irgi , truputį mažiau nei jums, bet 700 euru pakilo per dieną :D

Atsakyti

As patikrinau siandien Guralio kaina 05 31. tai ta kaina soktelejo apie 800 EUR. Nenormaliai visai. Cia Tez Tour kelione.

Maniske pirkta per Novatura nepabrango.

Atsakyti

Na, nebent pasaulis išmaišytas ir čia geriausia? 

-Netoli skrist, skraidau su dviem aktyviais vaikais.

-Nereikalingas persedimas

-Pigu 

- Pakankamai laisvai bendrauju turkiskai, turim draugu

- pigus vaisiai ir pramogos

- patinka atmosfera, kvapas, kultura ir visa kita.

Apkeliauta nemazai ir vis keliaujam ir kitur, bet turkija mums kaip kitiems palanga/druskininkai griztam, nes lb patogu ir faina. 

Faktas, kad mes mielai ir i Gurali ar Rixos per metus po 4kartus skristume ir butu super faina... deja dirbam ir gyvenam lietuvoje ;)

10-14 d mums per metus mazai atostogoms, todel renkames, tai kas  patogiausia MANO seimai. Nereikia analizuoti ir gilintis, tiesiog galima ir taip pigiai atostogauti ir nepatikesit kiek zmoniu, taip atostogauja, todel ir dalinuosi, kad galima pigiai. zinoma, nereikia lyginti pramogu, maisto ir viso kito, kiekvienam pagal kisene- bet jura ir saule garantuoju visiems ta pati :)

Svaratom ir apie buto pirkima turkijoje, tik dar neissirenkam strategiskai teisingos vietos.

Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruc: 11 spalio 2017 - 08:47
QUOTE(Forgete @ 2017 10 11, 10:04)

Atseit labai pasenęs
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 11, 09:58)
Atseit labai pasenęs

jus juojaukat biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti