aš lygiai taip pat
aš lygiai taip pat
Gal paieskos langelyje netycia isivese kaina nuo 4000, man paskutiniu metu taip pasitaike
Ačiū . Agentė siūlo Sentido Prince ,Nirvana ,long Beach ,Azura ,nerekomeduoja Camelya ,Utopia irgi ne . Kai užsimenu apie kokius Limra ,Limak , Lykia ,tai nlb ką žino apie juos .
Aš asmeniškai renkuosi pati (info pilna internete, tik reik žinoti kokie prioritetai) , su agentė persimetame keliais žodžiais ir užsakau.
As taip pat darau.
O kodel Kamelya nerekomenduoja? Kamelya is K raides,m ne is C
Nes siulo Nirvana
pasakykit, kad man vienai cia nerealiai pasikeite tezu kaina... tarkim nuo 2900 iki 4140 Guralas
Mums irgi , truputį mažiau nei jums, bet 700 euru pakilo per dieną
As patikrinau siandien Guralio kaina 05 31. tai ta kaina soktelejo apie 800 EUR. Nenormaliai visai. Cia Tez Tour kelione.
Maniske pirkta per Novatura nepabrango.
Na, nebent pasaulis išmaišytas ir čia geriausia?
-Netoli skrist, skraidau su dviem aktyviais vaikais.
-Nereikalingas persedimas
-Pigu
- Pakankamai laisvai bendrauju turkiskai, turim draugu
- pigus vaisiai ir pramogos
- patinka atmosfera, kvapas, kultura ir visa kita.
Apkeliauta nemazai ir vis keliaujam ir kitur, bet turkija mums kaip kitiems palanga/druskininkai griztam, nes lb patogu ir faina.
Faktas, kad mes mielai ir i Gurali ar Rixos per metus po 4kartus skristume ir butu super faina... deja dirbam ir gyvenam lietuvoje ;)
10-14 d mums per metus mazai atostogoms, todel renkames, tai kas patogiausia MANO seimai. Nereikia analizuoti ir gilintis, tiesiog galima ir taip pigiai atostogauti ir nepatikesit kiek zmoniu, taip atostogauja, todel ir dalinuosi, kad galima pigiai. zinoma, nereikia lyginti pramogu, maisto ir viso kito, kiekvienam pagal kisene- bet jura ir saule garantuoju visiems ta pati
Svaratom ir apie buto pirkima turkijoje, tik dar neissirenkam strategiskai teisingos vietos.
.
Atseit labai pasenęs