Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Kristi_na @ 2019 03 13, 15:08)
Sveikos keliautojos į Turkiją! Niekada nesu buvusi viskas įskaičiuota viešbutyje, bet atėjo laikas-noriu 7-etį nusivežti pasimaudyti ir pati pasišildyti. Išsirinkau Crystal aura beach resort-ten taip gražiai kalnai šalia matosi, jei ką, galėsiu vaiką ganydama bent į kalnus pažiūrėti smile.gif Na, ir kalniukai nusileisti vaikui visokie. Šis man pasirodė tinkamas pagal kainos ir kokybės santykį..
Planas yra arba gegužės pirmoje pusėje arba pačioje pabaigoje. Taip galimybės dėliojasi. Turkiją labai myliu, bet tokiu laiku maudynėms ten nesu buvusi. Norėtųsi, kad nuo peršalimo vaiko nereiktų saugoti, bandau dabar suprasti kokia ten vandens temperatūra galėtų būti? Daug kas Turkijos grupėje važiuoja ir balandžio pabaigoje, vaikų atostogos kai, tai galvoju gal gegužė visai geras laikas? Karščio didelio nemėgstu, bet vandenyje norėtųsi pamirkti ilgai.
Manau, kad jau apie tai diskutuota čia, bet vis tik gal kažkuri buvusi gegužės pirmoje pusėje pasidalintų?

I Kemera rinkciaus geguzes gala. Vanduo bus kaip Baltija pas mus vasara.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 03 13, 15:08)
Manau, kad jau apie tai diskutuota čia, bet vis tik gal kažkuri buvusi gegužės pirmoje pusėje pasidalintų?

geriau gegužės galas, buvom2metus iš eilės gegužės gale, aišku ne Kemere, bet alanijoj ir sidėj tai orai buvo fantastiški, vaikų iš baseinų neištrauksi, tad bent jau mums tai pasiteisinę gegužės galas 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus! 4u.gif Kazkaip teks rinktis I geguzes pabaiga matyt-kaip supratau Kemere vesiau negu Alanijoje..
Atsakyti
QUOTE(agnmac @ 2019 03 05, 11:27)
Sveiki, susiplanavome kelione geguzes 25 d. I Rixos premium Tekirova. Gal kas buvote, ir galite parasyti atsiliepimus, patarimus. Vyks kartu vaikas, kuriam 9 metai.Buciau labai dekinga😉

Sveiki,superinis viezbutis,buvome praeitais metais su trim savo kleckiukais, Vaikam uzteko visko,ir pramogu,ir vandens atrakciju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnmac @ 2019 03 05, 21:27)
Sveiki, susiplanavome kelione geguzes 25 d. I Rixos premium Tekirova. Gal kas buvote, ir galite parasyti atsiliepimus, patarimus. Vyks kartu vaikas, kuriam 9 metai.Buciau labai dekinga😉

Buvome pernai panasiu laiku (nuo birzelio1 d.). Viskas ten liuks. Vaikui irgi patiks, nes pramogu daug. Lietuviu irgi nemazai, tai vaikas ir draugu ras:) Butinai vaziuokite i Land of Legends. Is viesbucio veza nemokamai. Jei konkreciai kas domina, tai klauskite.
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 03 13, 19:40)
Aciu uz atsakymus! 4u.gif  Kazkaip teks rinktis I geguzes pabaiga matyt-kaip supratau Kemere vesiau negu Alanijoje..

Kemere ir Bodrume visad bus vesiau.
Atsakyti
Man jau biški nesigalvoja nuo tos viešbučių ir temperatūrų analizės biggrin.gif
Mano draugė, kuri daug keliauja ir dirba kelionių agentūroje (bet ji gera draugė pirmiausia biggrin.gif sako, kad neskaityčiau forumų, kad jie gegužę 8 metus jau važiuoja, vanduo ne arbata, bet geras bus Kemere ir kad gegužė puikus laikas, o jei kažkam kažkada nenuskilo oras gegužę, tai nieko nereiškia, nes kažkam kažkada nenuskilo oras ir birželį.
Bet aš vis tiek dabar mąstau apie Alaniją ir dar Egiptą turiu omenyje, sprendžiu...

QUOTE(linamog @ 2019 03 14, 16:11)
Kemere ir Bodrume visad bus vesiau.

hmm.gif hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 03 14, 16:44)
Man jau biški nesigalvoja nuo tos viešbučių ir temperatūrų analizės  biggrin.gif
Mano draugė, kuri daug keliauja ir dirba kelionių agentūroje (bet ji gera draugė pirmiausia biggrin.gif  sako, kad neskaityčiau forumų, kad jie gegužę 8 metus jau važiuoja, vanduo ne arbata, bet geras bus Kemere ir kad gegužė puikus laikas, o jei kažkam kažkada nenuskilo oras gegužę, tai nieko nereiškia, nes kažkam kažkada nenuskilo oras ir birželį.
Bet aš vis tiek dabar mąstau apie Alaniją ir dar Egiptą turiu omenyje, sprendžiu...
hmm.gif  hmm.gif

tai kas liečia orą jis bus tikrai geresnis nei lt, bet kitas klausimas, ko jūs ten važiuojat? mums aktualu yra ir pasimaudyti, gegužės pradžioje tikrai Kemere vėsu, braidžiot galėsit, bet ar visą įlysit abejoju, nebent ruoniukė esat, dar lb priklauso nuo viešbučių, kai kurie turi šildomus baseinus, tada taip negalvoji ir važiuoji, nes bet baseine šiltam paplaukiosit. su oru visko gali būti, bet pradžio lb didelių karščių nesitikėkit 4u.gif
Atsakyti
Važiuotume paskutinėmis gegužės dienomis. Su vaiku. Kuriam, kaip ir man, rūpi pasimaudyti. Čia pagrindinis motyvas! Vienintelis! Sakot, kad gegužės gale salta? Apie gegužės pradžią jau nebegalvoju 😀
Aš pati ruoniuke, bet vaikas ne, dėl jo važiuoju iš esmės 😀

QUOTE(rootha @ 2019 03 14, 19:24)
tai kas liečia orą jis bus tikrai geresnis nei lt, bet kitas klausimas, ko jūs ten važiuojat? mums aktualu yra ir pasimaudyti, gegužės pradžioje tikrai Kemere vėsu, braidžiot galėsit, bet ar visą įlysit abejoju, nebent ruoniukė esat, dar lb priklauso nuo viešbučių, kai kurie turi šildomus baseinus, tada taip negalvoji ir važiuoji, nes bet baseine šiltam paplaukiosit. su oru visko gali būti, bet pradžio lb didelių karščių nesitikėkit 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2019 03 14, 19:50)
Važiuotume paskutinėmis gegužės dienomis. Su vaiku. Kuriam, kaip ir man, rūpi pasimaudyti. Čia pagrindinis motyvas! Vienintelis! Sakot, kad gegužės gale salta? Apie gegužės pradžią jau nebegalvoju 😀
Aš pati ruoniuke, bet vaikas ne, dėl jo važiuoju iš esmės 😀

Gale drasiai vaziuokit ir nesukit galvos.
Atsakyti
Aciu!! 4u.gif

QUOTE(linamog @ 2019 03 14, 20:50)
Gale drasiai vaziuokit ir nesukit galvos.

Atsakyti
Tai jus man pasakykit, ar viesbuciuose tik vaikams sildomi baseinai ar yra ir tokiu kurie turi suaugusiems sildomu, gal zinot kurie? Aciu
Atsakyti