Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Man jau rugsėjį vakarais nėra karšta (kalbu apie rugsėjo vidurį).
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 29, 19:54)
Man jau rugsėjį vakarais nėra karšta (kalbu apie rugsėjo vidurį).

Reiskia jus is tu, kuriem prie plius 40 norma biggrin.gif as megstu siluma, bet pvz siemet spalio vidury buvo diena 30-34 ir man buvo karstoka, as tokiu metu tikejaus vesesnio oro blink.gif vakarais megztuka uzsimesdavau kartais, kai ilgiau sededavom lauke prie baro, vaikam nei vieno vakaro neuzdejau, lupo lauk, nes budavo kokie 22-23 vakare...
Atsakyti
Man jei būtų šilčiau, tai jau per karšta būtų. Tiesa, baseinai šaltoka, bet mes juose ir nesimaudom kai jūra yra. Tik nuo kalniukų kelis kartus nusileidom.
Prisipirkom ir mes šnutkių Waikiki, lagaminą irgi joms susikrauti. Pasakykit kas žinot, mūsų klausė ar paso neturim, gal be tax būtų skaičiavę?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 10 30, 08:37)
Pasakykit kas žinot, mūsų klausė ar paso neturim,  gal be tax būtų skaičiavę?

taip būtų skaičiavę be tax'ų
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2018 10 30, 11:32)
taip būtų skaičiavę be tax'ų

Geras blink.gif rimtai? o kiek tie taxai pas juos?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 10 30, 12:25)
Geras blink.gif  rimtai? o kiek tie taxai pas juos?

8 proc. Būtumėm 15 eur sutaupę
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 10 30, 14:28)
8 proc. Būtumėm 15 eur sutaupę

O juos ne oro uoste reikia atsiimt, pateikus dokumentus?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 10 29, 20:07)
Reiskia jus is tu, kuriem prie plius 40 norma biggrin.gif as megstu siluma, bet pvz siemet spalio vidury buvo diena 30-34 ir man buvo karstoka, as tokiu metu tikejaus vesesnio oro blink.gif vakarais megztuka uzsimesdavau kartais, kai ilgiau sededavom lauke prie baro, vaikam nei vieno vakaro neuzdejau, lupo lauk, nes budavo kokie 22-23 vakare...

+ man norisi pilnai veikiančio viešbučio, laaaabai šiltos jūros ir šiltų baseinų.
Todėl vėliausiai renkuosi rugsėjo vidurį.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 31, 23:02)
+ man norisi pilnai veikiančio viešbučio, laaaabai šiltos jūros ir šiltų baseinų.
Todėl vėliausiai renkuosi rugsėjo vidurį.

Musu viesbutis veike pilnai pilniausiai! Jura buvo laaaaabai silta wub.gif didysis baseinas normalus, tik vienas vaiku kazkoks ledinis blink.gif bet problemos tai niekam nesudare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 11 01, 00:10)
Musu viesbutis veike pilnai pilniausiai! Jura buvo laaaaabai silta wub.gif didysis baseinas normalus, tik vienas vaiku kazkoks ledinis blink.gif bet problemos tai niekam nesudare biggrin.gif

Matai, man Sidėj jūra buvo šilta, o Kemere rugsėjo vidury jau turėjau pratintis. Todėl apie spalį net negalvoju. Ir buvo pora vakarų, kai vėjelis buvo... Jau nebuvo taip šilta. Kadangi aš vasarą negaliu išvažiuoti, man reikia tikros vasaros ax.gif
Spalį pigiau, gerai, kam tinka. Jei keliaut, tai spalį - tobula. Rugsėjį dar per karšta.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 01, 02:00)
Matai, man Sidėj jūra buvo šilta, o Kemere rugsėjo vidury jau turėjau pratintis. Todėl apie spalį net negalvoju. Ir buvo pora vakarų, kai vėjelis buvo... Jau nebuvo taip šilta. Kadangi aš vasarą negaliu išvažiuoti, man reikia tikros vasaros  ax.gif
Spalį pigiau, gerai, kam tinka. Jei keliaut, tai spalį - tobula. Rugsėjį dar per karšta.

Tai spali i Kemero puse ir nerekomenduojama jau vaziuot...vesu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 11 01, 09:19)
Tai spali i Kemero puse ir nerekomenduojama jau vaziuot...vesu unsure.gif

Mes dabar Kemere, oras pasitaikė nerealus bigsmile.gif Dieną kartais net per karšta ant saulės nejudant biggrin.gif Naktys, aišku, vėsios, dukrytei ir kepurę uždedu.
Atsakyti