Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

As tai kaip ta blondine ir grazi noriu but ir protinga. pradedu ziuret viesbucius, paskaitau atsiliepimus - susinervuoju, paziuriu kainas -susinervuoju. Tada galvoju gal imti koki visai piguti, svarbu vaikam kur nuciuozti, o mes ir baklazanu gyvi galim buti. pradedu ziureti pigius, paskaitau atsiliepimus - susinervuoju. Jei jau vaziuojam tai vaziuojam normaliai, tada vel brangesnius ziuriu ir vel ratas is naujo. Siemet ziauriai sunku verysad.gif
Atsakyti

O mes važiuojame pasyviam poilsiui, tai yra be jokių ekskursijų, tiesiog ilsetis , kaip mano vyras sako, važiuotume kad ir į balbieriškį, jei tik suteiktų tokias atostogas kaip TR :) 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 10 10, 19:45)
Pavarot smile.gif)) o agentam kokia kaina rodo? smile.gif))

Tikrinau Gural Premier Tekirova kelias dienas iš eilės, tiek namie, tiek darbe. Kaina gal kažkiek šokinėjo, bet jau kai su agente ėmiau derinti, tai ji lygiai tas pačias kainas pasakė, kurias man ir rodė Teztour... Tai vadinas jei ir šokinėja tos kainos, tai visiems.
Užsisakėm ir mes jau kelionę birželio 7, 9 dienoms, 2+2 (9 ir 10 metų) 3017 eur. Nepigiai, bet vyrui reikalavimas Nr.1 buvo atskiri kambariai mums ir vaikams, tai vien tas stipriai kainą išpūtė :/ Iš dalies - ramu, ale dabar reiks dar dažniau tikrint, a vdrug nukris ta kaina biggrin.gif
Ramina tai, kad galima bus keisti iš esmės viską, ne tik datą/trukmę/viešbutį, bet net šalį. Tai dar turim laiko persigalvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 10 10, 21:29)
As tai kaip ta blondine ir grazi noriu but ir protinga. pradedu ziuret viesbucius, paskaitau atsiliepimus - susinervuoju, paziuriu kainas -susinervuoju. Tada galvoju gal imti koki visai piguti, svarbu vaikam kur nuciuozti, o mes ir baklazanu gyvi galim buti. pradedu ziureti pigius, paskaitau atsiliepimus - susinervuoju. Jei jau vaziuojam tai vaziuojam normaliai, tada vel brangesnius ziuriu ir vel ratas is naujo. Siemet ziauriai sunku verysad.gif

drinks_cheers.gif va tas pas ir man .puolu ir ten, ir ten nors persiplesk biggrin.gif
Atsakyti

Va, kad gerų nuolaidų duodantis agentas tikrai nežais... Ir kiek variantų jos turi, kad padėjo, o klientas toliau su tuo variantu visus kitus praėjo kad gautų geriausią kainą 

Aš asmeniškai renkuosi pati (info pilna internete, tik reik žinoti kokie prioritetai) , su agentė persimetame keliais žodžiais ir užsakau. 

Atsakyti

Labas 🎈

Verta dairytis i Antalijos puse geguzes pradziai su 2 metu vaiku? Meta geru pasiulymu, tik abejoju del oro  :hmm: 

Atsakyti
Gal kas sitam buvo?
SENTIDO TURAN PRINCE 5 *
Atsakyti
Sveiki,
Gal kas buvo ROYAL ALHAMBRA PALACE ar AKKA ANTEDON HOTEL ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 10 10, 23:29)

O keliuose ir kokiuose buvote be Camelya ir Arcadia ,ar šiuos rekomenduotumėt ?ar nelabai ? Arcadijoj yra vandens parkas ?
Papildyta:
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2017 10 11, 00:39)
Gal kas sitam buvo? 
SENTIDO TURAN PRINCE 5 *

Šitą mums irgi agentė siūlė ,sakė geras.
Atsakyti
pasakykit, kad man vienai cia nerealiai pasikeite tezu kaina... tarkim nuo 2900 iki 4140 Guralas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2017 10 11, 08:49)
pasakykit, kad man vienai cia nerealiai pasikeite tezu kaina... tarkim nuo 2900 iki 4140 Guralas biggrin.gif biggrin.gif

blink.gif siaubas
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 11, 07:48)
O keliuose ir kokiuose buvote be Camelya ir Arcadia ,ar šiuos rekomenduotumėt ?ar nelabai ? Arcadijoj yra vandens parkas ?
Papildyta:

Šitą mums irgi agentė siūlė ,sakė geras.

Buvom Kamelya fulya ir Limak Arcadia. Patiko abejuose, bet Arcadijoj labiau - labai geras maistas, puiki animacija, teritorija nuostabi, uz 700m Belekas su waikiki. Paskaitykit mano zinutes apie arcadia neperseniausiai rasiau. As nezinau ka jus vadinate vandens parku, paziurekit nuotraukas ir bus aisku kiek yra kalneliu.
Atsakyti