Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Troja4 @ 2018 10 10, 13:47)
Laba 😊

Atrodo tik laukem atostogu ir vel planuojam kitas🙈

Labai anksti prasidejo isankstiniai ir pasitarus su agente nelaukem....Issirinkome Azura Deluxe resort &spa...11 naktu rugpjuti.

Kas buvot ar patiko, ar getas papludimys, maistas, ar yra koks molas apsipirkt 🤣 , dekui.

Nepatiko. Super max maža teritorija. Gultus prie baseino 7ryto reik užsiimti, norint ant tilto gulta gaut tai iš vis kokia 5 ryto reik eit. Maistas pusėtinas. Gėrimai nieko gero. Šampanas nealkoholinis. Pats viešbutis tvarkingas. Vakarinės programos užmigt gali.
Čia mano nuomonė!
Atsakyti
Sveikos, skrendam spalio 23d i delphin delux resort ar ten salimais yra vertu demesio parduotuviu apsipirkimui?

kelis metus i TR nevaziavom pamirsau visai, o domina auksas ir kailiniai.. itariu vezioja ten is viesbucio kaip visada i miesta, bet is patirties gal zinote kur ten vertu demesio pard. yra?
Atsakyti
Gavau is agentes kelis pasiulymus, paieska temoje nieko nerodo.
Gal kokiu atsiliepimu apie Saphir, Lonicera world arba Gardenia?
Paskutiniam kiek matau kambariai visi vienodai mazi, pliusas tik kad miesto centras...
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2018 10 13, 20:46)
Paskutiniam kiek matau kambariai visi vienodai mazi, pliusas tik kad miesto centras...

Apie Saphir daug temoje prirašyta. Labai daug lietuvių jame lankosi, šiaip pagal kainą geras, draugai šią vasarą buvo, patenkinti. Tik labai daug žmonių, labai populiarus tarp lietuvių, kas daug kam minusas.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2018 10 13, 20:46)

Apie Lonicera tik geri atsiliepimai 4u.gif
Vykstu antrą kartą kitais metais.
Atsakyti
Na man paaiškinkite - kodėl visiems aktualu gultai prie baseinų. Ką ten veikiat? Kodėl pvz ne prie jūros, kur gamta. Ko aš nesuprantu? biggrin.gif
Atsakyti

Na man paaiškinkite - kodėl visiems aktualu gultai prie baseinų. Ką ten veikiat? Kodėl pvz ne prie jūros, kur gamta. Ko aš nesuprantu? biggrin.gif

Maniske pvz kai maza buvo nenoredavo eit i jura maudytis. Jai vanduo surus, akis grauzia ir t.t. O baseine nieks nieko negrauzdavo, ten ir duodavosi istisai. Tai vat del to ir gulto reikdavo salia  :4u: 

Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif

paieska sm temoje niekam tikusi, nei vieno paieskos rezultato neismete unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 14, 00:02)
Na man paaiškinkite - kodėl visiems aktualu gultai prie baseinų. Ką ten veikiat? Kodėl pvz ne prie jūros, kur gamta. Ko aš nesuprantu?  biggrin.gif

As taip pat visada rinkciausi gulejima prie juros wub.gif Bet as viena seimoj tokia. Tai si karta sakiau, reikes po lygiai dalinti visu norus/poreikius, kad niekas nuskriaustas nebutu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskee84: 14 spalio 2018 - 10:13
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 14, 00:02)
Na man paaiškinkite - kodėl visiems aktualu gultai prie baseinų. Ką ten veikiat? Kodėl pvz ne prie jūros, kur gamta. Ko aš nesuprantu?  biggrin.gif

As irgi nesuprantu, tiek km nuskridus juros nematyti smile.gif tiek vieni, tiek su vaikais tik prie juros gulim. Tarpais nueidami i baseinus. Dar negaliu pakesti muzikos visu garsu prie baseinu smile.gif Bet velgi, visi mes skirtingi, kaip ir musu prioritetai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 14 spalio 2018 - 10:31
Ačiū D, maniškis susirado iš karto vienmetį draugą (9 m) ir visą laiką jau buvo su juo. Dar kiti vaikai... Mažąją kažkaip įkalbėdavom prie jūros, o kai nueidavom, visai patikdavo, irgi rasdavo mergaičių, kadangi moka rusų kalba, tai irgi labai pliusas, nes rusiukai labai draugiški.

Be to, prie mažiukų baseinų visada pilna vietų (rugsėjo vidury).

Iš tiesų maloniai nustebino mane šios atostogos, ne būtent prie jūros dauguma žmonių bigsmile.gif Prie baiseinų - mažuma bigsmile.gif

Dėl sūraus vandens. O vandens akiniai negelbėja? Nes gi didelė atrakcija nardyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 spalio 2018 - 11:47

maniskei irgi prie baseinu labiau patiko, nes ten gi kalneliai :) ir kadangi ji mokanti plaukti, bet dar ne tiek gerai, kad banguojancioj juroj paplauktu (o 6 is 7 dienu jura buvo ganetinai banguota), tai jai dar del to buvo idomiau baseine. todel tardavomes, kad kazkiek pabunam prie juros, o po to prie baseino :) 

Atsakyti