Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Irreelle @ 2018 10 10, 00:29)
kazkuriame puslapyje perskaiciau, kad norint nueiti iki juros, reikia kirsti kitu viesbuciu teritorijas, todel ir susidare vaizdas, kad jis ne prie juros 🤔 drauge, kuri rekomendavo, neminejo man nieko del juros.

Amara man isgyre, bet taip, jus teisi, jis brangus, tiek moketi mes nepasiruose.

Dar prisiminiau viena rekomendacija- Rixos premium Tekirova, bet kainu neziurejau dar.

Jokiu kitų viešbučių teritorijų kirsti nereikia.

Rixos - dar brangesnis.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 04, 21:58)
Na ką... čerteriai į Kroatiją bigsmile.gif HB imi, mašina nuomojies ir ko ne smaguma? bigsmile.gif

Kur ieškot?
Atsakyti
QUOTE(Pina111 @ 2018 10 10, 08:31)
Kur ieškot?

Agentūrose mačiau.
Bet, kas man netinka, 7 arba 14 dienų.
Maitinimas dažniausiai pusryčiai, arba HB.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2018 10 09, 21:51)
Gavau rekomendaciju del Kameliya hv-1 ir Amara viesbucio, bet pati susiradau Saphir spa resort 5*. Skaitau dabar tripadvisor ir bookingo atsiliepimus.
Konkreciai mes suaugusiam numate skirti iki 600€, bendrai su vaiku butu gerai tilpt i 1500€, tai tikiuosi rasti koki padoresni viesbuti. Tik va mes triuksmo ir programu nemegstam, o Turkijoje be to turbut niekaip...? Kitose salyse nusipirkt poilsi budavo lengviau, jau imu gailetis, kad uzsimaniau tos Turkijos 🙄

600 eur, šių dienų kainomis, (nes šįmet nerealiai subrangusi Turkija) abejoju ar daug ką rasite, jeigu viešbutis turi didelę teritoriją, tai jame ir kalneliai ir visokie kitokie pribumbasai ir programos buna, didelių viešbučių tikslas, kad kuo daugiau gyventojas praleistų viešbučio teritorijoje, todėl ir didesnių viešbučių kaina yra aukštesnė. Rixos tikrai yra brangesni...
net ir saphir'e triuksmo daug, o kadangi populiarus viešbutis ir tarp lietuviu, tai galite pasijausti, kad net ne Turkijoj, o kokioj Palangoj būnat... beto jei skrisite i antalija, tai iki saphyro galite važiuoti ir apie 2val.
jeigu norite kuo arčiau oro uosto (antalijos), ziurekite Laroj, Kumkoy, beleke, sidej arba kemere.
jeigu skrisite i gazipasa, tai arciausiai mahmutlaras, alanija, konaklis.
Atsakyti
Sveiki,
sakykite ar būna nuolaidų visiems viešbučiams per "juodąjį penktadienį" ar kelionių mugę ? ar tik atskiriems viešbučiams ? Neapsisprendžiu hmm.gif ar jau dabar pirkti ar dar laukti smile.gif .
Atsakyti
Laba 😊

Atrodo tik laukem atostogu ir vel planuojam kitas🙈

Labai anksti prasidejo isankstiniai ir pasitarus su agente nelaukem....Issirinkome Azura Deluxe resort &spa...11 naktu rugpjuti.

Kas buvot ar patiko, ar getas papludimys, maistas, ar yra koks molas apsipirkt 🤣 , dekui.
Atsakyti

Kamelya tikrai prie jūros, puikus viešbutis :) Jeigu norite būti visai šalia jūros, tai miegokite Kamelya Selin, bus visai šalia  :)  

Atsakyti
QUOTE(Troja4 @ 2018 10 10, 15:47)
Laba 😊

Labai anksti prasidejo isankstiniai ir pasitarus su agente nelaukem....Issirinkome Azura Deluxe resort &spa...11 naktu rugpjuti.

Kas buvot ar patiko, ar getas papludimys, maistas, ar yra koks molas apsipirkt 🤣 , dekui.

kokią kainą gavot jei ne paslpatis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Troja4 @ 2018 10 10, 14:47)
Laba 😊

Geras, krantas-smelis. Maistas normalus, geri gerimai. Tik teritorija maza. Su dolmusu iki Mega Mall netoli.
Atsakyti
QUOTE(kutuciuke @ 2018 10 05, 22:44)
Grįžom prieš dvi savaites. Patiko viskas, jokių priekaištų. Viešbutis naujas, visur ideali švara, vaikams veiklos daug, wi-fi kambariuose veikia. Keik buvau skaičius neigiamų atsiliepimų - nei vienas nepasitvirtino.

ačiū labai 4u.gif nes buvau pradėjusi galvoti apie keitimą...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 10, 09:39)
Agentūrose mačiau.
Bet, kas man netinka, 7 arba 14 dienų.
Maitinimas dažniausiai pusryčiai, arba HB.

Novature maciau tik kitu metu rugsejui, tolokai kazkaip biggrin.gif
Atsakyti

Man patinka sutaupyti, patinka gražūs daiktai ir pan.

Geriau jau tada "gariunuose" sutaupyti už realias kainas,net derybu nereikes- bet "šūde" ta pati :D :D :D

Ps.nzn, as iš tokiu, kur geriau vienas daiktas bet geras/kokybiškas negu daug Š....

Atsakyti