QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 09, 10:58)
Veza patogiai iki MIGROS Antalijoj autikai, stoja visai šalia, tai net nevert su mašina maltis (bet aš ne iš Beleko variau, iš Goyniuko, bet manau, nekeičia esmės).
O jei su mašina, tai važiuoti į Terra city.
Bet aš Turkijoj tik jų pardėse perku, nes 'importinės' pardės - brangu, per seilus geriau iš čia online. Tai aš dar pačiam Kemere i Defacto, Waikiki nuvariau, dar atradau FLO, turkiška avalynė. Sūnui futbolo batus paėmiau, dukrai princesiškus į darželį, žieminukus labai gražius. Aišku, ne oda, bet bus labai įdomu išbandyti, nes iš to pakaitalo, kur gerai nešiojasi, kaip suprantu. Kainos - juokingos.
Visos pardės šalia viena kitos, taip pat Migros (lauktuvėms).
Labai verta iki Kemero greit palėkti.
O šiaip Kemero regionas orientuotas į rusus. Sidė skaitose europietiškas kurortas, atitinkamai ir shopų kitokių galima rasti.
Po vakar pasivazinejimo su dolmusu 7 km iki Beleko su persedimu ir visu viesbuciu apvaziavimu atsoko noras jais keliaut
atgal grizom su taxu uz 7 per 7 min. Na iki Antalijos su taxu brangokoka.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 09, 15:56)
Nova mollas kuo gerai, kad jis didelis, ty pačiose pardėse asortimentas gerokai didesnis, nei pvz Antalijos Migrose.
Man labai patikusi yra Madame Coco - interjero pardė
Man Turkijos temoj FB rekomendavo Mall of Antalya, atseit geriau nei Nova, tai gal ten pasiduosim
Mano vyras jautriu nervu sutverimas shoppingo klausimu, tai nevezios jis manes per 4 molus