Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 08, 23:19)
Kiek zmoniu?

3zm. Vaikas jau 14m bus....
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2018 10 09, 16:07)
<p>Laba diena, </p><p>

Amara prestige elite? Kamelya?
Abu su nemažom teritorijom.. Vakarinės programos (beje, Amaroj geresnės).
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 09, 10:58)
Veza patogiai iki MIGROS Antalijoj autikai, stoja visai šalia, tai net nevert su mašina maltis (bet aš ne iš Beleko variau, iš Goyniuko, bet manau, nekeičia esmės).
O jei su mašina, tai važiuoti į Terra city.
Bet aš Turkijoj tik jų pardėse perku, nes 'importinės' pardės - brangu, per seilus geriau iš čia online. Tai aš dar pačiam Kemere i Defacto, Waikiki nuvariau, dar atradau FLO, turkiška avalynė. Sūnui futbolo batus paėmiau, dukrai princesiškus į darželį, žieminukus labai gražius. Aišku, ne oda, bet bus labai įdomu išbandyti, nes iš to pakaitalo, kur gerai nešiojasi, kaip suprantu. Kainos - juokingos.
Visos pardės šalia viena kitos, taip pat Migros (lauktuvėms).
Labai verta iki Kemero greit palėkti.
O šiaip Kemero regionas orientuotas į rusus. Sidė skaitose europietiškas kurortas, atitinkamai ir shopų kitokių galima rasti.

Po vakar pasivazinejimo su dolmusu 7 km iki Beleko su persedimu ir visu viesbuciu apvaziavimu atsoko noras jais keliaut biggrin.gif biggrin.gif atgal grizom su taxu uz 7€ per 7 min. Na iki Antalijos su taxu brangokoka.

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 09, 15:56)
Nova mollas kuo gerai, kad jis didelis, ty pačiose pardėse asortimentas gerokai didesnis, nei pvz Antalijos Migrose.
Man labai patikusi yra Madame Coco - interjero pardė wub.gif

Man Turkijos temoj FB rekomendavo Mall of Antalya, atseit geriau nei Nova, tai gal ten pasiduosim smile.gif
Mano vyras jautriu nervu sutverimas shoppingo klausimu, tai nevezios jis manes per 4 molus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 10 09, 16:52)
Po vakar pasivazinejimo su dolmusu 7 km iki Beleko su persedimu ir visu viesbuciu apvaziavimu atsoko noras jais keliaut biggrin.gif  biggrin.gif atgal grizom su taxu uz 7€ per 7 min. Na iki Antalijos su taxu brangokoka.
Man Turkijos temoj FB rekomendavo Mall of Antalya, atseit geriau nei Nova, tai gal ten pasiduosim smile.gif
Mano vyras jautriu nervu sutverimas shoppingo klausimu, tai nevezios jis manes per 4 molus biggrin.gif

tai mall ir nova skirtingos pardes, as tai supratau kad tai viena ta pati parduotuve: "Edgaras Budrikas Lengvesniam apsisprendimui:
NovaMall:
http://www.novamall.... daugiau

Atsakyti
Man tai gaila atostogų gadint apsipirkinėjimui ax.gif . Nebent kur šalia parduotuvės ax.gif
Atsakyti

Mes pirkom utopia per išankstinius. 12 n., 2 suaugę, rugpjūčio galas, rugsėjo pradžia - 1500 €.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievauoga: 09 spalio 2018 - 20:24

tai mall ir nova skirtingos pardes, as tai supratau kad tai viena ta pati parduotuve: "Edgaras Budrikas Lengvesniam apsisprendimui:
NovaMall:
http://www.novamall.com.tr/en_full.html...Žiūrėti daugiau

Prekybos centras Novamall 

http://www.novamall.com.tr

Atsakyti
Dekoju visoms pasisakiusioms. Guglinu paminetus pavadinimus ir susidaro ispudis, kad tezture geresnes kainos negu novature(pirmiau tik ju pasiulymus ziurejau).
Atsakant i Zalia Ruta komentara del oro uosto atstumo- jis svarbus kai keliauji su mazu vaiku, nes yra issukis issedet visa skrydzio laika, o jei dar vaziuoti pora valandu tai ne poilsis o kankyne. Aisku be vaiko megauciausi vaizdais, kaip kad jus ir rasete, bet su maziais tai nelabai imanoma.

Gavau rekomendaciju del Kameliya hv-1 ir Amara viesbucio, bet pati susiradau Saphir spa resort 5*. Skaitau dabar tripadvisor ir bookingo atsiliepimus.
Konkreciai mes suaugusiam numate skirti iki 600€, bendrai su vaiku butu gerai tilpt i 1500€, tai tikiuosi rasti koki padoresni viesbuti. Tik va mes triuksmo ir programu nemegstam, o Turkijoje be to turbut niekaip...? Kitose salyse nusipirkt poilsi budavo lengviau, jau imu gailetis, kad uzsimaniau tos Turkijos 🙄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 09 spalio 2018 - 21:02
QUOTE(Maja Di @ 2018 10 09, 20:09)
Man tai gaila atostogų gadint apsipirkinėjimui ax.gif . Nebent kur šalia parduotuvės ax.gif

Na, aš kaip buvau 11 naktų, tai man užteko viskam. Ir man tai super laikas po pardes bigsmile.gif Man patinka sutaupyti, patinka gražūs daiktai ir pan. bigsmile.gif
Būūūūūtina aplankyti pardes, dalis atostogų biggrin.gif

QUOTE(Irreelle @ 2018 10 09, 21:51)
Gavau rekomendaciju del Kameliya hv-1 ir Amara viesbucio,

Kas tas HV-1?
Kuri Amara?

Esu buvus Kamelya ir Amara prestige.. tai galiu papasakot, jei aktualu.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 09, 22:27)

Kas tas HV-1?
Kuri Amara?

Esu buvus Kamelya ir Amara prestige.. tai galiu papasakot, jei aktualu.

turbut bus tie patys:

Kamelya

Amara premiere palace

Kamelya atmetem, nes jis ne prie pat juros.

Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2018 10 09, 22:49)
turbut bus tie patys:

Kamelya

Amara premiere palace
Kamelya atmetem, nes jis ne prie pat juros.

Kaip suprast ne prie pat jūros? Tiesiog pačio viešbučio stadionai skiria, kuriuose vyksta renginiai.
Tai vienas geriausiu TR paplūdimių.

Man įdomu, ar Amara palace kalnas neužstoja saulės, nes laaabai arti. Ir jis pats galinis viešbutis, toliausiai nuo miestelio.
Ir jis geroookai brangesnis už Kamelya.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 spalio 2018 - 22:51
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 09, 23:48)
Kaip suprast ne prie pat jūros? Tiesiog pačio viešbučio stadionai skiria, kuriuose vyksta renginiai.
Tai vienas geriausiu TR paplūdimių.

Man įdomu, ar Amara palace kalnas neužstoja saulės, nes laaabai arti. Ir jis pats galinis viešbutis, toliausiai nuo miestelio.
Ir jis geroookai brangesnis už Kamelya.

kazkuriame puslapyje perskaiciau, kad norint nueiti iki juros, reikia kirsti kitu viesbuciu teritorijas, todel ir susidare vaizdas, kad jis ne prie juros 🤔 drauge, kuri rekomendavo, neminejo man nieko del juros.

Amara man isgyre, bet taip, jus teisi, jis brangus, tiek moketi mes nepasiruose.

Dar prisiminiau viena rekomendacija- Rixos premium Tekirova, bet kainu neziurejau dar.
Atsakyti