Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(VilmaDel @ 2018 10 07, 19:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Zylute1" data-cid="72225441" data-time="1538927712"><div><p>nesuprantu jusu sarkazmo.
pasidalinkite, prasau, gerais pasiulymais
</p></div></blockquote><p>Gal mes nelabai susikalbame....del to ir nesuprantame kas apie ka kalba blink.gif...Mano asmenine nuomone  daugiau kaip 700€ i turkija neverta moketi..
</p><p>Kas apie pasiulymus,kaip gali ka siulyti,jeigu kieikvieno zmogaus poreikiai kiti,vienam juros gerybiu bus mažai>viskas-sako atostogos buvo nekokios,kitam alaus skonis blogas-sako nevažiuokite ten ir t.t.
</p>

nu vistiek nesupratau biggrin.gif tai ka siulot? biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2018 10 06, 14:59)
Sveikos,
pribrendom ir mes pirma karta gyvenime atostogoms rinktis Turkija.
Esam buve daug kur, bet va sioje salyje dar ne, kazkaip skeptiskai ziurejom, bet kai atsirado mazas vaikas ir su juo ne taip laisvai pakeliausi, tai reikia ramesnio poilsio dairytis. Visada perku per isankstinius, tai ir dabar tupiu agenturu puslapiuose. Tu viesbuciu begale, galva apsisuko.  blink.gif
Gal kazkas ka nors rekomenduotu pirmam kartui? 
Atostogausim su 2 m vaiku, tai atstumas iki oro uosto svarbus, taip pat visada renkuosi viesbucius pirmoje linijoje, noretusi ir dabar prie pat juros..

Vaikas vis tik bus iki 2m. ar po? Nes 1200 visai nedidelė suma Turkijai, juolab, išankstiniai jau seniai prasidėjo. Šiaip padoresnis viešbutis kainuoja savaitei su nemokamu vaiku, panašiai. Žinoma, neprabangus, bet normalus.
Ir man klausimas, kodėl jus Turkiją taip nurašote? Mes irgi daug keliaujame (na gal kam ir nedaug, bet 4 kartai per metus), ir Turkijos labai pigios mes niekad neperkame, nes jei jau renkiesi atostogas all, tai norisi kad tas būvimas viešbučio teritorijoje būtų kuo smagesnis. Nori kokybiško poilsio, gero maisto, puikios aplinkos, importinio alkoholio, tai sumoki.
Kita vertus, jums dar neaktualu akqa parkai, tai nereikia viešbučių su didele teritorija, čia galima pataupyti. Pvz Delphin delux, turėtų būti optimalus kainos/kokybės santykis 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(VilmaDel @ 2018 10 07, 20:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Zylute1" data-cid="72225441" data-time="1538927712"><div><p>nesuprantu jusu sarkazmo.
pasidalinkite, prasau, gerais pasiulymais
</p></div></blockquote><p>Gal mes nelabai susikalbame....del to ir nesuprantame kas apie ka kalba blink.gif...Mano asmenine nuomone  daugiau kaip 700€ i turkija neverta moketi..
</p><p>Kas apie pasiulymus,kaip gali ka siulyti,jeigu kieikvieno zmogaus poreikiai kiti,vienam juros gerybiu bus mažai>viskas-sako atostogos buvo nekokios,kitam alaus skonis blogas-sako nevažiuokite ten ir t.t.
</p>

Į turkiją jūros gerybių? Nesąmonė. Į Ispaniją jų. O kodėl neverta daugiau? Viskas verta. Žiūrint kas ko nori. Žinoma, dviems 1400 ir 4-iems 2800 jau kita suma, čia žiūrint ar su vaikas, ar be jų skaičiuojama.
Atsakyti
Sveikos! Mane domina kas pirko per isankstinius i utopija kokias kainos gavote? Man pasiule 21d. Balandi uz 2150 uz 11n. Cia gera kaina? Kas dar ka gavo pasidlinkitr aciu
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2018 10 08, 22:23)
Sveikos! Mane domina kas pirko per isankstinius i utopija kokias kainos gavote? Man pasiule 21d. Balandi uz 2150 uz 11n. Cia gera kaina? Kas dar ka gavo pasidlinkitr aciu

Kiek zmoniu?
Atsakyti
Patarkit kur pasishopint biggrin.gif buvom paleke iki Beleko, tai nu tragedija tie ju lariokai...pigus, blizgantys russian style skudurai ir batai su “deimantais” unsure.gif o kainos ka as zinau, sezono galas, zmoniu beveik nera, o jie uz vaikiska dzemperiuka 25€ nori blink.gif pas mus Gariunuose toks maximum kokie 15€, o kokia ali 6€ kokie.
kur rast normalios avalynes pvz? Buvom uzeje i Waikiki, nu tai toks Takko ir H&M misinys man, vaikam is bedos kazko galima surast, bet suagusiu rubai tai ka as zinau...na gal Beleke mazas tas Waikiki ir pasirinkimas prastas? Ar jie visi tokie? Planuojam issinuomuot masina porai dienu ir pasokt iki Antalijos, kur ten nuvaryt apsipirkt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 08 spalio 2018 - 22:34
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2018 10 08, 20:23)

Mes mastem pirkti, bet nepirkom, bet spalio pradziai, tai 2+1 11n buvo apie 1500
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2018 10 09, 08:17)
Mes mastem pirkti, bet nepirkom, bet spalio pradziai, tai 2+1 11n buvo apie 1500

Man gegužiui siūlė už tiek
2019.05.08 Treč. 7n.
TURKEY, Alanija,
UTOPIA WORLD HOTEL 5 * Villa, UAI (ultra viskas įskaičiuota)
​1465.00 EUR - 2 suaugę + 1 vaikas (13 m)​

Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 10 08, 23:33)
Patarkit kur pasishopint biggrin.gif buvom paleke iki Beleko, tai nu tragedija tie ju lariokai...pigus, blizgantys russian style skudurai ir batai su “deimantais” unsure.gif o kainos ka as zinau, sezono galas, zmoniu beveik nera, o jie uz vaikiska dzemperiuka 25€ nori blink.gif pas mus Gariunuose toks maximum kokie 15€, o kokia ali 6€ kokie.
kur rast normalios avalynes pvz? Buvom uzeje i Waikiki, nu tai toks Takko ir H&M misinys man, vaikam is bedos kazko galima surast, bet suagusiu rubai tai ka as zinau...na gal Beleke mazas tas Waikiki ir pasirinkimas prastas? Ar jie visi tokie? Planuojam issinuomuot masina porai dienu ir pasokt iki Antalijos, kur ten nuvaryt apsipirkt?

Veza patogiai iki MIGROS Antalijoj autikai, stoja visai šalia, tai net nevert su mašina maltis (bet aš ne iš Beleko variau, iš Goyniuko, bet manau, nekeičia esmės).
O jei su mašina, tai važiuoti į Terra city.
Bet aš Turkijoj tik jų pardėse perku, nes 'importinės' pardės - brangu, per seilus geriau iš čia online. Tai aš dar pačiam Kemere i Defacto, Waikiki nuvariau, dar atradau FLO, turkiška avalynė. Sūnui futbolo batus paėmiau, dukrai princesiškus į darželį, žieminukus labai gražius. Aišku, ne oda, bet bus labai įdomu išbandyti, nes iš to pakaitalo, kur gerai nešiojasi, kaip suprantu. Kainos - juokingos.
Visos pardės šalia viena kitos, taip pat Migros (lauktuvėms).
Labai verta iki Kemero greit palėkti.
O šiaip Kemero regionas orientuotas į rusus. Sidė skaitose europietiškas kurortas, atitinkamai ir shopų kitokių galima rasti.
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 10 08, 23:33)

o dolumusai ar autikai neveza iki sides? siaip neblgas yr prekybcentris nova mall, daug visokiausiu pardziu, ten dienai reik vaziuot 4u.gif
Atsakyti

o dolumusai ar autikai neveza iki sides? siaip neblgas yr prekybcentris nova mall, daug visokiausiu pardziu, ten dienai reik vaziuot 4u.gif

Buvau Novamall prieš kelias savaites Manavgat'e. 

Lc waikiki, de facto - ale takko, reserved. Daug rūbų, daug žmonių, reikia knistis.  :unsure: 

Bet lc waikiki vaikiški rūbai man patinka, maikės po 3eur vaikams, treninginės kasdienai po 4eur ir kokybės sezonui pakanka.

Gal kiek geresnė situacija Koton, daugiau rūbų darbui biure, bliuskelių, kelnių. 

Patiko Mavi - brangiau, bet mažiau rūbų ir aišku koks stilius. Pirkau džinsus už 20eur - tai čia brangu jau :D 

Faina pardė Mudo, bet jos nėra šiam prekybcentry. 

Batai turkiškų firmų man pasitikėjimo nekelia :rolleyes: 

Yra dar nieko English home - rankšluosčiai patalynė, lauktuvėms pirkau namų kvapus ir šiaip niekučių tokių.  :4u:​ 

Atsakyti
Nova mollas kuo gerai, kad jis didelis, ty pačiose pardėse asortimentas gerokai didesnis, nei pvz Antalijos Migrose.
Man labai patikusi yra Madame Coco - interjero pardė wub.gif
Atsakyti

Laba diena, 

gal kas pasidalintų viešbučių rekomendacijomis, nes jau nebežinau nei ką, nei kur žiūrėti - labai pasikeitė poreikiai per metus :D

Ieškome varianto santykinai ramiam šeimyniniam poilsiui - mes su pusmečio kūdikiu ir būsimi seneliai. Tai turbūt geriausias variantas family room. 

7 n. nuo gegužės antros savaitės iki pabaigos.

Ko reikia: žalios ir didelės teritorijos, kad būtų kur pasivaikščioti su vežimėliu, skanaus maisto ir ne vien vietinių gėrimų, pliažo viešbučio teritorijoje, programų ne kartą per savaitę :)

Neaktualu: diskotekos, vakarėliai, vandens parkai/kalneliai, mini club ir t.t.

Pernai buvome Kemere, PGS Rose Residence, tai man ten nebuvo labai skanu, su importiniais gėrimais irgi sunkiai :) bet patiko programos! Ir šiaip, kitokių priekaištų kaip ir neturiu, patiko, kad miestas, ne laukai.

Dabar reikia suderinti tai, kad tėvukai dar nėra buvę tokio tipo atostogose, norisi, kad pamatytų visokius akrobatus ir t.t., o mums - patogiai pailsėti su vaikeliu ir kad maistas nenusibostu... 

Galvojame skirti apie 600 eur/žmogui, jei dar imanoma ka gero už tiek rasti. Kainos kyla ištisai...

Atsakyti