Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

O jums čia kokius skrydžius atkeldineja/nukeldineja??? 2019m?

Hmmm...manasis 2019/05/27 novaturo pusl.išvykimo du laikai 00:00 ir 5:45 (musu šitas), o gryžimo visai nerodo :D

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 02, 20:56)
Cha, tai jo, naktų neprarandat, bet visą dieną prarandat. Užknisa mane jie su tuo naktų pirkimu išdūrinėjimu.
Taip, čia tik kažką gražiuoju galima tartis.

va va, lyg dėl pamiegojimo naktis pirkčiau unsure.gif

QUOTE(GITALE @ 2018 10 02, 21:12)
O kur tikrinat? Ir kada skrydis?

šiuo atveju tez-tour.com nes per juos skrydis. mum iki kelionės liko 4 sav, tad skrydžio laikas manau jau aiškus... dėl to ir domiuosi ar yra galimybė kažką pakeist unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2018 10 03, 08:43)
va va, lyg dėl pamiegojimo naktis pirkčiau  unsure.gif
šiuo atveju tez-tour.com nes per juos skrydis. mum iki kelionės liko 4 sav, tad skrydžio laikas manau jau aiškus... dėl to ir domiuosi ar yra galimybė kažką pakeist  unsure.gif

o ar sutartyje yra parašyta, kad skrydžio laikai gali keistis?
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2018 10 03, 08:52)

Neturiu sutarties po ranka, bet manau deja parasyta. Mus visada agente ir zodziu ispeja, kad skrydziu laikai preliminarus ala... unsure.gif taip kad abejoju ar ta teisybe galima rast
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2018 10 03, 08:52)

labai nenagrinėjau, bet manau standartinė sutartis kur visi tie patys yrašai. ir bus įrašyta kad preliminarus laikas...

bet šiaip pikta, kas seniai nusipirko tą skrydį pavėlino, o naują reisą padarė ankstų, kad naujų klientų daugiau pritrauktų g.gif vat ir pirkt išanktinius... nors ne pirmi metai perkam, bet kai taip nutinka kažkaip kyla abejonių, ar verta unsure.gif
Atsakyti
As tai kazkaip susiparinau pries kelione biggrin.gif biggrin.gif su mama vakar pakalbejus, ji Saphire 5 siuo metu. Sako labai jauciasi, kad ruduo...nemazai paslaugu nebeteikiama, lauke ne viskas dirba, animacija slabna ir pan. Tai kazkaip bijau, kad mum taip nebutu unsure.gif Nors musu viesbutis raso, kad dirba kiaurus metus, tai sako i tokius geriau vaziuot rudeni, nes tie "vasariniai" tikrai mazina apsukas rudeni.
Beja, apie Saphira 5, tai net mano mama, kuri neitin keliavus po kazkokius prabangius viesbutis, sako, kad labai paprastutis, maistas jokio shyko, jokiu juros gerybiu, zuvies mazai, gerimai tik vietines reiksmes ir nelabai skanus, importiniai uz papildoma mokesti...kambaryje ner jokiu higienos priemoniu (net duso zele, tik muilas dozatoriuje), nors kai cia klausiau, man pasake, kad to ir ano yra unsure.gif siaip visumoj sake viskas good, atostogos puikios, bet kaip suprantu viesbutis man tikrai nepatiktu unsure.gif
Atsakyti
Aš spaliui irgi neimčiau atostogų, ypač - su vaikais.
Nes tikrai liūdnoka, kai jau užsidarinėti pradeda. Net rugsėjo 22 kažkur vieną barą uždarė. Smulkmena, bet vis tiek taip kažkaip nuteikė... O ką jau kalbėti apie spalį.
Rudenį rinkčiaus miesto pramogas ir aktyvų poilsį bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 03 spalio 2018 - 09:58
QUOTE(*Kameja* @ 2018 10 03, 09:02)
labai nenagrinėjau, bet manau standartinė sutartis kur visi tie patys yrašai. ir bus įrašyta kad preliminarus laikas...

bet šiaip pikta, kas seniai nusipirko tą skrydį pavėlino, o naują reisą padarė ankstų, kad naujų klientų daugiau pritrauktų  g.gif vat ir pirkt išanktinius... nors ne pirmi metai perkam, bet kai taip nutinka kažkaip kyla abejonių, ar verta  unsure.gif

jeigu sutartyje yra irašyta tai, kazin ar pakeisit ką nors, bet pabandyti verta, visų pirma siūlyčiau iš ko pirkote, agentei ar agentūrai išdėstyti, pasakyti, kad gal galima parašyti pretenziją? pretenzijoje būtinai parašyti reiktų, kad rinkotės tai daitai būtent todėl, nes buvo anksti skrydis, dėl nakvynių skaičių pretenzijos neturiu, bet laiko atžvilgiu mano kelionė sutrumpėja ant .... valandų. parašykite, kad norite, kad skrydžio laikas būtų rytinis arba skirtų kompensaciją. toks atrodo mini nekaltas laiškutis su vardais pavardėm, gali padaryti kažkokį postūmį.

Atsakyti
Laba diena, gal yra realių atsiliepimų apie Eftalia Ocean 5*****

būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Rezervavom į DELFIN DELUXE balandžio 20 d. su TUI bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2018 10 03, 20:43)
Rezervavom į DELFIN DELUXE balandžio 20 d. su TUI  bigsmile.gif

Geresnės kainos, nei pvz tezų?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 03, 21:23)
Geresnės kainos, nei pvz tezų?