Artėja mūsų kelionė. Priminkit, kur užsisakinėjat pas vietinius keliones, gyvensim Laroj
QUOTE(*Frėja* @ 2018 10 02, 09:38)
Taip atšaukė, aš papuoliau į tą atvejį. Iki šiol pykstu. Ir mano pasitikėjimo jie nebeturi.
Susiplanuoji žmogus viską, ir še tau.
O tai del kokiu priezasciu atsauke? vistiek kazkokia priezasti gi turi pateikt...
O man labai įdomu TUI ką pasiūlys, kai įsibėgės veikla.. nu vdrug...
QUOTE(-Braskeele @ 2018 10 02, 09:43)
O tai del kokiu priezasciu atsauke? vistiek kazkokia priezasti gi turi pateikt...
Atšaukė skrydį. Kiek suprantu nesurinko žmonių.
Ar ymanoma ka nors islost is agenturos, kai per isankstinius perkant skrydzio laikas i prieki buvo nurodytas rytinis o dabar pasitikrinus jis jau vakarinis patapo ir kitu reiso numeriu atsirades papildomas rytinis skrydis. Atgalinis laikas nepasikeite. O mes prarandam visa diena gal kas susiduret su tuo? ka pasieket???
QUOTE(Maja Di @ 2018 10 02, 09:40)
Artėja mūsų kelionė. Priminkit, kur užsisakinėjat pas vietinius keliones, gyvensim Laroj
Pereikite per miesteli ir klauskite kainų, kur pasiūlys mažesnę, ten ir imkite.
Nes tos pačios agentūros, bet agentai siūlo kiekvienas savo. Mums nuo 120 iki 95 nukrito.
QUOTE(*Kameja* @ 2018 10 02, 19:19)
Ar ymanoma ka nors islost is agenturos, kai per isankstinius perkant skrydzio laikas i prieki buvo nurodytas rytinis o dabar pasitikrinus jis jau vakarinis patapo ir kitu reiso numeriu atsirades papildomas rytinis skrydis. Atgalinis laikas nepasikeite. O mes prarandam visa diena gal kas susiduret su tuo? ka pasieket???
O neina pasikeisti i rytini? Klauset agenturoj? Nes taip, prarandate diena.
QUOTE(*Frėja* @ 2018 10 02, 08:38)
Taip atšaukė, aš papuoliau į tą atvejį. Iki šiol pykstu. Ir mano pasitikėjimo jie nebeturi.
o atšaukė taip visisškai?ar pasiūlį kt datą
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 02, 19:23)
O neina pasikeisti i rytini? Klauset agenturoj? Nes taip, prarandate diena.
tai ir iesku teisybes...pradziai pasake jus perkat naktis tai ju ir neprarandat... laukiam atsakymo, ryt vel judinsiu...noriu kad laika keista
QUOTE(*Kameja* @ 2018 10 02, 18:54)
tai ir iesku teisybes...pradziai pasake jus perkat naktis tai ju ir neprarandat... laukiam atsakymo, ryt vel judinsiu...noriu kad laika keista
bent pas mane pernai sutartyje buvo aiskiai parasyta ir paboldinta, kad skrydzio laikas yra preliminarus ir gali keistis
QUOTE(zz_aiza @ 2018 10 02, 19:48)
o atšaukė taip visisškai?ar pasiūlį kt datą
Atšaukė su pinigų grąžinimu, arba siūlė kitą datą, bet ji netiko
QUOTE(*Kameja* @ 2018 10 02, 19:54)
Cha, tai jo, naktų neprarandat, bet visą dieną prarandat. Užknisa mane jie su tuo naktų pirkimu išdūrinėjimu.
QUOTE(zz_aiza @ 2018 10 02, 19:56)
bent pas mane pernai sutartyje buvo aiskiai parasyta ir paboldinta, kad skrydzio laikas yra preliminarus ir gali keistis
Taip, čia tik kažką gražiuoju galima tartis.
QUOTE(*Kameja* @ 2018 10 02, 19:19)
O kur tikrinat? Ir kada skrydis?