Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Artėja mūsų kelionė. Priminkit, kur užsisakinėjat pas vietinius keliones, gyvensim Laroj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2018 10 02, 09:38)
Taip atšaukė, aš papuoliau į tą atvejį. Iki šiol pykstu. Ir mano pasitikėjimo jie nebeturi.
Susiplanuoji žmogus viską, ir še tau.

O tai del kokiu priezasciu atsauke? unsure.gif vistiek kazkokia priezasti gi turi pateikt...
Atsakyti
O man labai įdomu TUI ką pasiūlys, kai įsibėgės veikla.. nu vdrug... ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2018 10 02, 09:43)
O tai del kokiu priezasciu atsauke? unsure.gif vistiek kazkokia priezasti gi turi pateikt...

Atšaukė skrydį. Kiek suprantu nesurinko žmonių.
Atsakyti
Ar ymanoma ka nors islost is agenturos, kai per isankstinius perkant skrydzio laikas i prieki buvo nurodytas rytinis o dabar pasitikrinus jis jau vakarinis patapo blink.gif unsure.gif ir kitu reiso numeriu atsirades papildomas rytinis skrydis. Atgalinis laikas nepasikeite. O mes prarandam visa diena unsure.gif gal kas susiduret su tuo? ka pasieket??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2018 10 02, 09:40)
Artėja mūsų kelionė. Priminkit, kur užsisakinėjat pas vietinius keliones, gyvensim Laroj ax.gif

Pereikite per miesteli ir klauskite kainų, kur pasiūlys mažesnę, ten ir imkite.
Nes tos pačios agentūros, bet agentai siūlo kiekvienas savo. Mums nuo 120 iki 95 nukrito.

QUOTE(*Kameja* @ 2018 10 02, 19:19)
Ar ymanoma ka nors islost is agenturos, kai per isankstinius perkant skrydzio laikas i prieki buvo nurodytas rytinis o dabar pasitikrinus jis jau vakarinis patapo   blink.gif  unsure.gif  ir kitu reiso numeriu atsirades papildomas rytinis skrydis. Atgalinis laikas nepasikeite. O mes prarandam visa diena   unsure.gif  gal kas susiduret su tuo? ka pasieket??? doh.gif

O neina pasikeisti i rytini? Klauset agenturoj? Nes taip, prarandate diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 02 spalio 2018 - 18:23
QUOTE(*Frėja* @ 2018 10 02, 08:38)
Taip atšaukė, aš papuoliau į tą atvejį. Iki šiol pykstu. Ir mano pasitikėjimo jie nebeturi.
Susiplanuoji žmogus viską, ir še tau.

o atšaukė taip visisškai?ar pasiūlį kt datą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 10 02, 19:23)
O neina pasikeisti i rytini? Klauset agenturoj? Nes taip, prarandate diena.

tai ir iesku teisybes...pradziai pasake jus perkat naktis blink.gif tai ju ir neprarandat... laukiam atsakymo, ryt vel judinsiu...noriu kad laika keista
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2018 10 02, 18:54)
tai ir iesku teisybes...pradziai pasake jus perkat naktis  blink.gif  tai ju ir neprarandat... laukiam atsakymo, ryt vel judinsiu...noriu kad laika keista

bent pas mane pernai sutartyje buvo aiskiai parasyta ir paboldinta, kad skrydzio laikas yra preliminarus ir gali keistis
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2018 10 02, 19:48)
o atšaukė taip visisškai?ar pasiūlį kt datą  blink.gif

Atšaukė su pinigų grąžinimu, arba siūlė kitą datą, bet ji netiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2018 10 02, 19:54)
tai ir iesku teisybes...pradziai pasake jus perkat naktis  blink.gif  tai ju ir neprarandat... laukiam atsakymo, ryt vel judinsiu...noriu kad laika keista

Cha, tai jo, naktų neprarandat, bet visą dieną prarandat. Užknisa mane jie su tuo naktų pirkimu išdūrinėjimu.

QUOTE(zz_aiza @ 2018 10 02, 19:56)
bent pas mane pernai sutartyje buvo aiskiai parasyta ir paboldinta, kad skrydzio laikas yra preliminarus ir gali keistis

Taip, čia tik kažką gražiuoju galima tartis.
Atsakyti
QUOTE(*Kameja* @ 2018 10 02, 19:19)
Ar ymanoma ka nors islost is agenturos, kai per isankstinius perkant skrydzio laikas i prieki buvo nurodytas rytinis o dabar pasitikrinus jis jau vakarinis patapo  blink.gif  unsure.gif  ir kitu reiso numeriu atsirades papildomas rytinis skrydis. Atgalinis laikas nepasikeite. O mes prarandam visa diena  unsure.gif  gal kas susiduret su tuo? ka pasieket??? doh.gif

O kur tikrinat? Ir kada skrydis?
Atsakyti