Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(apelsinka:) @ 2018 09 28, 13:51)
Mes keliavom, pas mus is viso buvo 5 viesbuciai.
Seip Saphir visai neblogas,jei uz adekvati kaina. Mes mokejome 1500eur (geguzes antra puse, 12n 2 suauge+vaikas 12m + kudikis) brangiau nemokeciau.

Gerai kaina, kaip 12n.. as dabar buvau radus 730e 7naktys 2+1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 28 rugsėjo 2018 - 12:23

Gerai kaina, kaip 12n.. as dabar buvau radus 730e 7naktys 2+1

čia turbūt vaikas iki 2m. nes tokia kaina aš matau tik su kūdikiu. gegužės mėn. :)

Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2018 09 28, 14:32)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="amberr." data-cid="72216545" data-time="1538130134">
<div>
<p>Gerai kaina, kaip 12n.. as dabar buvau radus 730e 7naktys 2+1</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>
čia turbūt vaikas iki 2m. nes tokia kaina aš matau tik su kūdikiu. gegužės mėn. smile.gif</p>

Jus jauciat kaip as nusikalbejau.. :DDD cia tokia kaina i graikija rolleyes.gif sumaisiau biski.. i Saphir viloj siulo uz 1120e 2+1.. bet tai cia tada ner visai pigu.. jei uz 12naktu zmones 4se sumojejo 1500e.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2018 09 28, 14:53)
Jus jauciat kaip as nusikalbejau.. :DDD cia tokia kaina i graikija  rolleyes.gif sumaisiau biski..  i Saphir viloj siulo uz 1120e 2+1.. bet tai cia tada ner visai pigu.. jei uz 12naktu zmones 4se sumojejo 1500e..  unsure.gif

Mes užsakėm Į Saphir liepos 27.d 11 n. 3 suaugė ir vaikas 10 metu.Sumokėjom 2332 eur.Nžn.ar čia gerai,bet jau laukiam kelionės😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 28 rugsėjo 2018 - 14:33

Man jei viešbuty koks 30 proc rusakalbių, tai jau didžiulis minusas.

truputuka off topic ,aš irgi taip maniau :D,kol nenuvykome  į Ispanija (maljorka), ten apskritai jauciu 80% is uk ar airjos anglai "gere"visas atsotogoas..iki to laiko galvojau kad rusai yra "prasigerusi" tauta,ir tai, musu agente nusiunte i (rajona-viesbuti)  kur tipo mažai poilsiautoju iš uk,bet kaip miesteli tiesiok ant šaligatvio apsimyže/apsiveme guli vartosi/rekauja ir.t.t... o viesbuti nenuveina nuo baro,laka kol smige neykrenta i baseina ir t.t.Baisu... Tai rusam iki tokio lygio toli grazu... :yahoo:

Atsakyti
irgi off topic, bet mums yra tekę keliauti į dzipu safari su vietine agentura, is pradziu kazkaip maniau, kad sss bus, bet musu dzipukyje buvo 2jaunos merginos lenkaites, vidutinio amziaus pora irgi is lenku, pora senesnio amziaus is vokietijos ir rusaite, nu jus nepatikesite, kaip fainai mes pauzem tam dzipukyje, lenkai sneka rusiskai, bet vokieciai nieko nesupranta, tai tada pusiau angliskai - vokiskai- lenkiskai - rusiskai, ir buvo super, buvom sustoje kaimelyje gozleme valgyt, tai sedom kaip bendra seima, vieni paeme tu blynu, kiti paeme atsigert, pasipasakojome, isipliurpem taip, kad net vaziuot nesinorejo toliau, o poto paprasem vairuotojo dainu, tai visi grizom su dainom, atsibuciavom ir buvo gaila, kad baigesi diena.
o kita ekskursija buvo su lietuviu kompanija, tai visi paniure, paklausi is kokio viesbucio, kaip ten ka, tai taip nenori bendrauti, toks vaizdas, kad atimsim kazka is ju...
beje sideje dauguma vokiskas kontingentas 4u.gif
VilmaDel, na mes Maljorkoje buvome anglų viešbutyje, bet ten tokie visi kulturingi buvo,daug jaunu ir daug su vaikais, nors gėrimus pilste iki kol iseis paskutinis, bet nei girtu, nei gulinciu nei apsivėmusiu neteko matyt, buvom callas de maljorkoj wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rootha: 28 rugsėjo 2018 - 16:38
QUOTE(amberr. @ 2018 09 28, 13:53)
Jus jauciat kaip as nusikalbejau.. :DDD cia tokia kaina i graikija  rolleyes.gif sumaisiau biski..  i Saphir viloj siulo uz 1120e 2+1.. bet tai cia tada ner visai pigu.. jei uz 12naktu zmones 4se sumojejo 1500e..  unsure.gif

Galima sakyti 2+1, nes už kūdiki nereikejo mokėti. Man atrodo jūsų kaina irgi labai gera ypač kaip už vila. Nors man ir bendram pastate labai patiko, tik prie baseino nenorėčiau gyventi, iš langų ir balkonu spėju, kad labai maži numeriai tam pastate.
Atsakyti
Gal kokių atsiliepimų apie TUI - tą naująją agentūrą.......

Delphin Deluxe 2019-04-20 8naktims 3 kainuoja 1547 - ar čia normalu..... ax.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2018 09 28, 19:55)

Delphin Deluxe 2019-04-20 8naktims 3 kainuoja 1547 - ar čia normalu..... ax.gif  unsure.gif

Aš tai manau gera kaina
Atsakyti

Delphin Deluxe 2019-04-20 8naktims 3 kainuoja 1547 - ar čia normalu..... ax.gifunsure.gif

O aš manau pagal Data,jokia cia gera kaina :(

Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2018 09 28, 17:35)
musu dzipukyje buvo 2jaunos merginos lenkaites, vidutinio amziaus pora irgi is lenku, pora senesnio amziaus is vokietijos ir rusaite, nu jus nepatikesite, kaip fainai mes pauzem tam dzipukyje, lenkai sneka rusiskai, bet vokieciai nieko nesupranta, tai tada pusiau angliskai - vokiskai- lenkiskai - rusiskai, ir buvo super, buvom sustoje kaimelyje gozleme valgyt, tai sedom kaip bendra seima, vieni paeme tu blynu, kiti paeme atsigert, pasipasakojome, isipliurpem taip, kad net vaziuot nesinorejo toliau, o poto paprasem vairuotojo dainu, tai visi grizom su dainom, atsibuciavom ir  buvo gaila, kad baigesi diena.

Ne kartą patyriau, kad geriausia įvairiatautė kompanija. Rusų kai nedaug tai jie kažkaip prasimaišo biggrin.gif , bet man kartą pavyko kai 50 proc rusakalbiai, tai nenoriu prisimint. Šiemet Kretoj 50 proc anglai buvo, nu super, jokių prisigėrusių, apsivėmusių nemačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2018 09 28, 20:55)

Delphin Deluxe 2019-04-20 8naktims 3 kainuoja 1547 - ar čia normalu..... ax.gif  unsure.gif

Mes 05.25 skridom tai 1900€ 2+1 7n.
Pirkta kovo men.
Atsakyti