Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 10, 20:09)
<p>ir man rodo 1281 be nuolaido, kiek rodo jums?smile.gif</p>

Šiandien ir man tiek. Vakar mažiau buvo apie 30 eur. Mano atveju kaina pakilo taip gaunasi?
Atsakyti

Prince Turan Sentido WORLD,Nirvana Lagoon ,Long Beach ar Camelia ,ką rinktumėtės ,renkuosi tarp šių ,reikia vandens parko ir norėčiau gražaus paplūdimio ,tai long beach truputi atkrenta ? Gal kas buvot keliuose iš jų ir palygintumėt ,ačiū.

na long beach turi papludimį, tik nzn kokio jus norite :D tiesą sakant siais metais mes prie juros nuejome tik priespaskutinę viesnagės dieną :) uzteko mums 16 baseinų :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nendre23: 10 spalio 2017 - 19:17

Šiandien ir man tiek. Vakar mažiau buvo apie 30 eur. Mano atveju kaina pakilo taip gaunasi?

taip iseina :) man darbe rodė +30 eurų didesnę, dabar vėl tokią pat, nesuprasi :)

Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 10, 21:16)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jurgutėlė" data-cid="71836008" data-time="1507654858">
<div>
<p>Prince Turan Sentido WORLD,Nirvana Lagoon ,Long Beach ar Camelia ,ką rinktumėtės ,renkuosi tarp šių ,reikia vandens parko ir norėčiau gražaus paplūdimio ,tai long beach truputi atkrenta ? Gal kas buvot keliuose iš jų ir palygintumėt ,ačiū.</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>

<p>na long beach turi papludimį, tik nzn kokio jus norite biggrin.gif tiesą sakant siais metais mes prie juros nuejome tik priespaskutinę viesnagės dieną smile.gif uzteko mums 16 baseinų biggrin.gif</p>

turi turi ,bet jis žvyriukas ,kaip suprantu ,tai man nelabai toks,norėčiau smėlio ar akmenukų biggrin.gif o kaip įspūdžiai iš long beach ,patenkinti grįžote?
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 10, 20:18)
man darbe rodė +30 eurų didesnę, dabar vėl tokią pat, nesuprasi smile.gif

Bet užsakyta ir ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Frėja* @ 2017 10 10, 20:14)

bet jeigu viena diena anksciau pasirinksite arba 2dienom veliau 1246 4u.gif
ir dar reik nepamiršt, kad tezai nepaleido šio viešbučio, tai gali būti, kad tezai bus čiutčiut pigiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rootha: 10 spalio 2017 - 19:38
QUOTE(rootha @ 2017 10 10, 20:35)
bet jeigu viena diena anksciau pasirinksite arba 2dienom veliau 1246  4u.gif
ir dar reik nepamiršt, kad tezai nepaleido šio viešbučio, tai gali būti, kad tezai bus čiutčiut pigiau  4u.gif

Ačiū 4u.gif Jau avansas sumokėtas smile.gif Per Udrių pirkau už 1200 Sea View kambarį.
Reik daugiau nebetikrint nes susinervuot galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2017 10 10, 20:00)
Prince Turan Sentido WORLD,Nirvana Lagoon ,Long Beach  ar Camelia ,ką rinktumėtės ,renkuosi tarp šių ,reikia vandens parko ir norėčiau gražaus paplūdimio ,tai long beach truputi atkrenta ? Gal kas buvot keliuose iš jų ir palygintumėt ,ačiū.

kamelya neturi vandens parko.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 10 10, 20:35)
haha limak limra ir tezturas paleido. na ryskiai SM paskaito biggrin.gif

Gal kas siemet jame buvo ir galetu parasyti ispudzius? 4u.gif Norim i Kemera, taip mazai viesbuciu i ta puse unsure.gif
Atsakyti
O kaip suprasti kad neduoda paziureti kitu metu kainos utopijai per novatura? hmm.gif norejau pasisekavinti bet ziuriu kad rodo tik siu metu .
Atsakyti
QUOTE(Nendre23 @ 2017 10 10, 21:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="*Frėja*" data-cid="71835970" data-time="1507653789"><div><p>Pirmą kartą vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Pasižiūrėkit kas netingit Novature 06-02 Rixos Premium Tekirova 1+1 (vaikas 11 metų) 7 naktim kokia kaina vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p><span>ir man rodo 1281 be nuolaido, kiek rodo jums?</span> smile.gif</p>

Na pagaliau ir mes su Udriaus didelė pagalba nupirkom Crystal admiral viešbutį.😀😀😀😀😁
Atsakyti

turi turi ,bet jis žvyriukas ,kaip suprantu ,tai man nelabai toks,norėčiau smėlio ar akmenukų biggrin.gifo kaip įspūdžiai iš long beach ,patenkinti grįžote?

na taip Long Beach yra žvyras , ne smėliukas, smėliukas girdėjau Sidėje yra :) Mums labai patiko šitas viešbutis, todėl kitąmet vėl ten gryšime :) tokiomis išluotomis galvytėmis gryžome, nes buvau kątik po magistrinio gynimo, tai man šios atostogos buvo atpildas už visas kančias :D Šiaip vaikai labai daug veiklos turėjo, vandens parkas, vaikų zona, jie taip išsekdavo po dienos , kad po vakarienes jau likdavo kambaryje su telefonais ir užmigdavo :) o mes su vyru tada lekdavom i naktinį klubą, kuris yra viešbucio teritorijoje :) Gerdavom Bayles (aisku ten jų atitikmuo, bet skonio neatskirsi(, vėsindavomes sampanu, maistas ant kiekvieno kampo, tad visai neimdavom į galvą kad vaikai nepavalgė per pusryčius, žinom , kad vėliau kada norės tada ir pavalgys, žodžio jokio streso :)

Atsakyti